Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
paix
tag
válasz Eszleny #3716 üzenetére
Szia!
Köszönöm, azóta megoldottam a dolgot. Mielőtt beleraktam a problémás hdd-t leformáztam disk utilityvel, mégis gond volt vele.
A megoldást az hozta, hogy bebootoltam az install dvd-ről, és a Partition Map Scheme-et Master Boot Recordról lecseréltem GUIDE-ra. Nem vagyok benne biztos, hogy közvetlen volt az összefüggés az MBR és a probléma között, de ez megoldotta, utána már működött, ahogy kell.Köszi mégegyszer!
paix
-
csuki00
tag
válasz Eszleny #3738 üzenetére
Igen nyomva tartom. De csak a mac-es partíciómat látom (winbootpendrive ide vagy oda) . Sőt mint már írtam, csak így hajlandó elindulni. Ha nem nyomom az options-t (alt) akkor az almalogó villog mindenféle krikszkrakszra vált és nem bootol. Ez azóta van, hogy először külső vinyóról felakartam tenni rá egy wint-t és a bootcampet lefuttattam megformáztam egy meghajtót majd kérte, hogy indítsam újra aztán már ez fogadott.
Megpróbáltam újra de semmi. Így kicsit furcsállottam a dolgot de végül hagytam. Majd később szétszedtem és rákötöttem egy dvd-t direktbe az alaplapra. De ott se akart működni nem is látta magát a meghajtót. -
hege01
tag
válasz Eszleny #3906 üzenetére
Ez nem jött be sajnos, azért köszi.
Egyébként ha beírom az IP címet, akkor azonnal leellenőrzi és kiírja hogy érvényes cím (valid and complete address), tehát igazából látja csak nem nyomtat valamiért.Üdv.
(#3909) zsolidodd Pont most vettem ezt a routert, nagyjából e célból.
Előtte egy Lacie NAS-al próbáltam, amin szintén van egy usb printserver szerűség, azzal ugyan ez volt a helyzet, annyi különbséggel hogy win7 alól sem tudtam nyomtatni csak XP alól működött.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Eszleny #3997 üzenetére
Erdekes, amikor a macbook airhez javasoltak az usb hubot mert 1 usb volt, az apple volt a hulye, de a potakku termeszetes kicsi gephez
Ennyi erovel elvihetnem a toltot is, nem gondolod? Csak nincs kedvem naponta feltekerni a kabeltElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Eszleny #4002 üzenetére
Nem, nem adnek 3299€ macbook proert sem, illetve a 13" eseten a max elvezheto felbontas 1440/900, a fullhd az baromsag
Ez a gep ugyanolyan ertelmetlen, mint a thunderbolt portElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Eszleny
aktív tag
válasz Eszleny #4180 üzenetére
Sikerült. Rákattintottam egy ingyenes programra. Kérte a Rendszergazda nevet és jelszót, majd hogy lépjek be az App Store-ba. Itt kiválasztottam, hogy regisztrálni akarok. Ekkor a második oldalon felajánlotta, hogy hitelkártya nélkül is regisztrálhassak.
Ha simán az App Store menüből akarok regisztrálni akkor nincs hitelkártya nélküli opció.
Jó kis szívatás. De hát ezt is lenyeljük.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Eszleny #4338 üzenetére
hali
a nyár folyamán leszeretném cserélni a macbookom egy pro-ra. Namost mindenképp használtat vennék,anyagai okok miatt, de annyi kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek az előző száriából(mid2010) elég a 15" vagy mondjuk hakifogok egy 17"osat, plusz 20Kért, megéri e? teljesítményileg változik annyit hogy ne érje meg?mod: bocsesz nem válasznak ment.
[ Szerkesztve ]
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
<NewL>
addikt
válasz Eszleny #4601 üzenetére
ahh megnyugodtam
johogy ilyenkor nincs netem (a krva viharok miatt) a lekorlatozott vodás mobilnetemmel meg nem kezdem el tolteni...
a magyar nyelvvel mi a helyzet? jon a Lion-al vagy kulon kell leszedni, vagy meg nincs is. vagy senkisem hasznalja? bar lehet en is angolul fogom tovabbra is hasznalni.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Eszleny #4796 üzenetére
Hát nagyon remélem, sajnos a papírjai nincsenek itt, de megkérdeztem aztmondták végüis jó a szériaszám, de jobb ha papírokkal viszem be. A repedések a teteje hátulján is eléggé "izgatnak", ha szerencsém van, vmit kezdenek vele.
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
varsam
őstag
válasz Eszleny #5236 üzenetére
A legújabb SSD-k már szinte kivétel nélkül mind tartalmazzák a TRIM és egyéb ilyen funckiókat, nem kell hogy az OS is tudja.
(#5235) DiVaD
Ha valami meghal a Pro-ba (vagy akármilyen más laptopba), akkor is alaplap csere van, RAM meg proci pedig nem igen szoktak megmurdelni.
Ezen kívül némi felárért tudsz garanciát bővíteni 3 évre, amivel be tudod biztosítani magad.Az új gépek akkuidejét már az újabb fajta teszteléssel szokták mérni, amiben be van kapcsolva a wifi is tudtommal, szóval reális az akkuidő amit mondasz.
A 13-as MBP-kba ugyanazok a grafikus vezérlők vannak amik az Air-be is, ebben nincs különbség, Intel HD Graphics 3000 mind.
Pro mellett az erősebb proci szól csak sztem, ami neked általános felhasználáshoz sok is, viszont nincs SSD, ami viszont sokat dob a programok reakcióidején.
Én azt mondom h Air, pláne ha sokat cipeled magaddal.[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz Eszleny #5241 üzenetére
Az oprendszer lehet, hogy nem támogatja, de attól még a firmware elintézi a dolgot.
Ha az OSX egyáltalán nem támogatja, akkor az apple által értékesített SSD-vel miért lenne ez máshogy?"Az Apple csak a tőle vett SSD-k esetén garantálja a TRIM támogatását."
Ez egy dolog, mint ahogy RAM-ot is az Apple-től kéne venni, meg HDD-t meg mindent, mert lehet hogy nem támogatja és nincs garantálva a dolog, attól függetlenül megeszik szinte bármilyen hardvert a gép.[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz Eszleny #5795 üzenetére
Nem tudom megnézni a Get Info-t. Valószínűleg megakadt letöltés közben, de próbáltam újra letölteni, viszont nem kérdezi meg, hogy felülírja-e. Azért nem, mert ő még hozzácsapott egy .download kiterjesztést. Terminálból sem tudom törölni, nem engedi beilleszteni Ha beírom akkor pedig No such file or directory. Áthelyezni és átnevezni sem tudom.
Xero: Onnan se találtam hasznos infot
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Eszleny #6089 üzenetére
Szigorúan véve a dolgot nem használhatja majd legálisan, hiszen a Lion-t a korábbi tulaj a saját AppStore fiókjával vásárolta valószínűleg, és a szoftver a fiókhoz, és nem a géphez kötött.
Technikai akadálya persze nincs annak, amit javasoltál.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Lmh
őstag
válasz Eszleny #6218 üzenetére
köszi!
A többi kérdésre, továbbra is várom a válaszokatSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- MacBook Air 13" 2014
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest