- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
kchris78 #637 üzenetére
Én sokáig gyakran cserélgettem, aztán ráálltam, hogy 2 évente az új iPhone, néha 1-2 droid egy próbára. Aztán 1.5-2 éve kb. nálam lejtmenetre került az iOS meg az iPhone, nem tetszik sem a hardveres, sem a szoftveres irány, 13pm-ről 15pm-re cserét nagyon megbántam, egyre elégedetlenebb vagyok. De végigpróbálva kb minden fontosabb droidot, inkább visszatértem. De már nem az van, hogy van az iPhone, ami szinte hibátlan és nagyon elégedett vagyok vele, és van a droidos felhozatal, amik használható szinten vannak, de nem jók (nálam ez volt a helyzet 3 éve kb), hanem most már csak simán valamivel jobb az iPhone, de ennyi. Nem vagyok vele elégedett. És nem azért mert nincs fejlődés, hanem, hogy ami van, az teljesen rossz irányba megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest