- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
TechN7ne #1944 üzenetére
Nekem a Samsung panel már 1-2 nap alatt ki tudja nyírni a szemem, úgy hogy nem tudom használni és akár 1-2 hónapig érzékeny marad a szemem utána. Szerencsére most LG kijelzőset fogtam ki (16 Pro), abból a jobb fajtát, de biztos vagyok benne, hogy a Samsungnak még jobb képe lehet, de nem érdekel, mert inkább nézek kicsivel gyengébb panelt és tudom használni, mint hogy a világ legjobb kijelzőjét kapom, de nem tudom használni. Mondjuk eléggé durva, hogy ennyi pénzért amikor kibontod, akkor derül ki mit kaptál. Persze aki nem érzékeny rá annak mindegy. Így is naponta szemcseppet használok hozzá és tompa fejfájásom van többször, de az más miatt is lehet. Amúgy majd ha lesz szemüvegem és "látok is"
, akkor lehet nem fog erőlködni a szemem és nem kell a szemcsepp, meg a fejfájás is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest