- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Lehet de akkor is kellemetlen hogy olyat is oda tesz ami ott se volt..
#1680Tiger. azt nem tudom hogy az apple használ-e valamilyen féle AI-t vagy ahhoz hasonló funkciót. Örök vessző paripám hogy a hold fotózás nincsen benne mert szerintem nincsen AI tamogatása kamera szoftvernek vagy nem annyira fejlett. Azt is nehezményezem hogy monitort fotózni nem lehet ha hirtelen valamit le kell fotóznod és nem tudsz valamiért screen shoot-t alkalmazni iszonyatosan fakó és csíkos a felvétel. Xiaomi-nál pl. igaz ha jól rémlik a xiaomi.eu rom (ami kínai romon alapszik és nincsen annyirra kieherélve mint a global de ezt is beszántották egyenlőre a bétát de idő kérdése hogy mikor jut arra a sorsra a staibl is) automatikusan felismerte hogy képernyőt fotózok. De a kamera vezérlőben is be lehetet állítani a csíkozás csökkentő módot a global romoknál azzal is jobban tudta kezelni a monitor fényképezést, Tudom..Tudom... MIelőtt belém állnak ha annyira jó volt az android miért nem ott maradok vagy megyek vissza oda..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest