- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1649 üzenetére
Igen nekem is volt két DAC-om is Androidos telefonnal, ami nálam nem volt tökéletes, az egyik DAC-nál megszakadt a lejátszás, viszont akiknek eladtam, szintén Androidos telefonhoz, ott hibátlan volt, tehát nálam volt a probléma. Amúgy a gyártói oldal is azt írja, hogy a Te DAC-od iOS és Android kompatibilis hivatalosan, de a legjobb lenne a két linken lévő boltok valamelyikét felhívni és lehet ők is mondanak biztosat, akár tapasztalatból, de az is lehet, hogy a gyártót megkérdezik. Illetve az is opció, ha jól értem, hogy a DAC megvan, de a telefon még nincs, esetleg ha ideírod melyik városban laksz, lehet valamelyik fórumtag aki szintén ott lakik és már van telefonja, hajlana rá, hogy leültök egy kávézóban és le tudod tesztelni. Én biztos segítenék, pécsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Haditechnika, harcászat
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest