- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vitatkozom, csak leírtam én totál abszurdnak gondolom, hogy egy alap fehér szín "csajos" lenne bármiben. De főleg egy használati tárgyban, nevetséges számomra a gondolat, hogy akkor kategorizálsz minden tárgyat, fehér telefon csajos neked, de fehér bögréből inni nem probléma? Tényleg, neked fehér AirPods még belefér? Számomra abszurd az egész.
Miért ne ennék puncs fagyit? Olyat eszek amilyet akarok, mert leszarom ki mit gondol, ez volt a példa lényege, sörözéskor is van hogy valamilyen gyümölcsös koktélt iszok inkább, mert leszarom ki mit gondol, nekem 35 fokban a hideg epres cucc esik jobban, nem a sör.
A konkrét példáidra is rákontrázok: amerikai, brit sereg, tengerészet, légierő akármi, kapaszkodj meg előfordul fehér öv és fehér kesztyű díszegyenruhához, nem gondolom ettől mindjárt "csajosak" lennének a katonák. Fordítva is létezik a jelenség? Egy nő fekete bugyiban már férfias, vagy hogy van ez? Ha nő kérdezné fekete iPhone, fekete autó nem túl férfias neki, azon is csodálkoznék hogy merül fel ilyen egy alap színnél, vegye azt amelyik tetszik neki. Szóval továbbra is csodálkozom mi ez, hogy a fehér alap szín, bármiben "csajos" lenne. Ismétlem mindegy, csak megjegyeztem mindig csodálkozom ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest