Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Speedy007
üzenetére
Akkor úgy látom nem fogom egy ideig még frissíteni, pedig már vártam.
Az nagyon karcsú, nekem a mai nap így néz ki, pedig tegnap este vettem le 95%-on, egész munka alatt ment a podcast, néha tiktok, néha messenger, fórum, zene, YouTube.
De már Laci is kiírta storyba.
[kép] -
SkiDev
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Akkor én nyertem egyelőre.
-
SkiDev
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Persze.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Helyzetjelentés, a botrányos üzemidő sokkal jobb lett a 18.5-tel. Végre hozza a 18.3-as értékeket. Gondoltam beírom, aki hasonló cipőben jár.
-
SkiDev
őstag
& Zsolt,72:
Köszönöm a válaszokat!
Áttettem 4G-re, működik minden, most visszatettem 5-re, itt is, fura...
Ez a 18.4 szerintem is egy kalap * frissítés lett.
Az akkuidőt úgy érzem, hogy esett, illetve jönnek elő ilyen hibák, néha be-bedöccen és a kamera elkezdte azt csinálni, hogy nem mindig hajlandó a dedikált kamerára átkapcsolni, hanem digitális zoomon marad. Vettem fel videót, rámentem az 5x-re és szemcsés volt, vissza, majd megint rá és éles.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Mindenkinek jól működik a mobilinternet?

Ha SIM-ről tolom hiába van felül 5G jelzés, nem tölt be minden. Pl.
-Kréta nem megy
-Twitch sem megy
-böngészőnél google találatok bejönnek, de egyik találat sem tölt be (pl. Mobilarena sem töltött be)
-Facebook működik, de ha onnan vagy ha emailből akarok weboldalt nyitni az sem megy
-De az e-maileket kapom, messenger üzeneteket szinténWifin minden megy.
Brave t is megnéztem, mert Safarit használok, de ugyanaz a probléma.
Újraindítás már volt.
-
SkiDev
őstag
Nálam is elkezdtek anomáliák kialakulni, pedig nem is frissítettem (18.1.1).
Hiába van beállítva például automatizálásban, hogy éjszaka kapcsolja le a wifit is, azt nem végzi el, minden mást igen.
Illetve szoktam időzítést kérni a munkában Siri-től, elindította az időzítőt és 8 mp múlva eltűnt a feldobott ablak, ahol a visszaszámlást és Sirit mutatja, majd folytatta a podcastet. Na most nem... Addig míg nem érek hozzá addig ottmarad és nem megy a YouTube sem tovább. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Tavaly mikor volt az üstökös láz, akkor barátnőm iPhone 15-jével bohóckodtunk éjszaka, mert akkor a Samsungom ehhez már béna volt. Akkor tetszett meg az iPhone, emiatt váltottam én is. Tegnap este ki akartuk az enyémet is próbálni élesben, de nem tudtunk vele fényfestést csinálni, mert olyan világos volt, hogy 3 mp-nél nem volt hajlandó tovább záridőt tartani.
Eszembe jutott, hogy azért szoktak tejutat fotózni stb., csak nem tudom milyen 3rd party appokkal csinálják.
Kérhetek ebben segítséget, tudtok jó alkalmazást? Van ingyenes is vagy csak fizetős?
-
SkiDev
őstag
Mondjuk azt még nem találtam. De amilyen hangzavar van egy területen, akkor tolhat sorozatot is.
icecave: Mi van azokkal, akik jobbkezesek?
De amúgy viccet félretéve valamiért nekem jobban kézreáll, videózás közben is használom.Gáben81: Nem egy elhanyagolható szempont, nem kell keresgetni az ikonját, illetve az action buttont sem foglalja le. Bár az elején még nehezen szoktam meg az indítást, mert inkább mindig az ikont keresgéltem.
-
SkiDev
őstag
Olvasgatom a hozzászólásokat, gondoltam én is megosztom a véleményem a kameragombbal kapcsolatban. Én vagyok ezek szerint az a tipikus 100-ból 1 esete.
Nekem nagy segítség, munkánál szoktam fényképezni vele, hogy ha egy szűk helyre kell befotózni, akkor nem kell bűvészkedni a csíptetéssel és az exponálással. Számomra abszolút kézre álló, illetve az appot elindítani is jó vele.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
A héten csatlakoztam én is egy natúr titán 16 Pro-val táborhoz.

14 év android után váltottam, de a környezetemben mindenkinek iPhone lett, ez is hozzájárult, hogy én is kipróbáljam.
Egyelőre ismerkedek, a hangjával nem tudok betelni milyen jól szól, az üzemidő parádés, a mérete nagyon tetszik, illetve pozitívum, hogy itt legalább jól működik az automatizálás.
A negatívum nálam főleg a gesztusvezérlésben jelentkezik, sosem tudom, hogy hol enged visszalépni, hol lehet csak a bal felső sarokban a nyíllal visszalépni vagy csak a home-ra enged vissza. Remélem megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De amúgy viccet félretéve valamiért nekem jobban kézreáll, videózás közben is használom.