Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
hello.
Én egy nyf-re járó srác vagyok és azt akarom kérdezni
tőled, hogy vagy-e most valamilyen kapcsolatban valakivel,csak mert én nem és ha te se akkor gondoltam, hogy beszélgethetnénk vagy ilyesmiElég gyakran kapok ehhez hasonló üzeneteket, de ilyet még nem kaptam. Annyira aranyos a vége -vagy ilyesmi- ez dilis XD Ezért válaszoltam neki, és felvettem az Arckönyves ismerőseim közé, és válaszoltam neki, azóta kérdezősködik, de mondtam, hogy ha majd fent lesz, akkor majd beszélünk, vagy ilyesmi XD mert így olyan mintha a fallal társalognék. Van vagy 3képe fent, és persze, hogy ilyenkor lecsekkolja az ember a másikat, de azért még fogom mondani, hogy egészítse még ki pár pikcsőőrrel és adatlaponlévő dolgokkal. Sok mindent le lehet szűrni az illetŐ profiljából a tulajdonságait és az életstílusát. Élőben meg ezt vagy megerősíti vagy nem, és ebből is kiderülnek bizonyos dolgok

csak úgy fel és le
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest