Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma írtunk a művtöri képanyagból.
-Impresszionizmus
-Posztimpresszionizmus
-Nabis
-Szimbolizmus
-SzecesszióEgyik kedvenc épületem a korból
Victor Horta - Tassel ház lépcsőházaEnnek az eredménye? 30/28 lesz, mert egyet nem tudtam és kell az alkotó és a kép címe. Kitaláltam egy címet a látottak alapján de most nem jött be, mert Renior - A hinta c. képe volt, de mostmár asszem egy éltemre megjegyeztem, hogy nem "a séta" volt, mivel a homályban van egy kis mély szinte a földön ülő hinta, ezt ki látta könyörgöm, Nagyim nagyítójával kellene végignézni, hogy felfedezzem szinte a földön lévő palintát...
De a lényeg, hogy ez 93%os és ehhez jön majd a jöv7pénteki szóbelim, ami eddig az évek során mindig 5ös szokott lenni. De most kell is mert rontottam iszonyat sokat, a német tanulás miatt, mert arra fektettem be több energiát (tudnám minek) de mindegy is ezt 1x már kiírtam magamból...
Itt a híres Renoir alkotás, mondjuk nem tudom a stílusról miért nem tudtam, még Degas-t néztem ki belőle, és azt írtam. Furcsálltam, hogy ha az övé elég olyan témája van a képnek ami meg Degas-hoz nem illik...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Victor Horta - Tassel ház lépcsőháza