Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Fáradt vagyok...
    Ha valakire nem jellemző a panaszkodás, akkor az én vagyok. De az utbbói időben nagyon előjött belőlem. Részben a körülöttem lévő emberek "nyomnak" bele, mert átveszem ezt tőlük, részben pedig saját magam hibája. Próbálok visszarázódni a régi kerékvágásomba, mert ez így sokáig nem mehet. Nálam tuti nem...

Annyit veszekedés van körülöttem és jó szeretek veszekedni, nővéremmel biztos, hiszez a dolgunk. Testvérek vagyunk. Nálunk ez egy szeánsz az üdvözlés előtt, túl kell esni ezen a részen is :B De ha nem a családot nézem, akkor a suli, barátok, oros... Főleg az első fele. Olyan kis pitiáner dolgokon kapnak össze az emberek, hogy ez valami nevetséges. Azt se tudják, hogy fiúk vagy lányok, és nyomatják a szavn a tavn-t. Közeledik a szalagavató és holmi 2órán veszekednek, normális az ilyen? Meg egyszer van az embernek szalagavatója, és nem igaz, hogy nem lehet kibírni.
    Már a jó öreg Kosztolányi is megírta "Csak Péter és Pál van. Emberek vannak. Nincs emberiség."
    Ááá, rossz irányt vettünk fel. Nah de nem én akarom megmondani a helyes dolgot, hisz mind1... :F

Egyszerűen elment az ihletem, és a kedvem is az írástól, ezért is járok olyan kevésszer ide. Se ötlet, se erő, se semmi ami miatt ide kellene jönnöm. Ez utóbbit mondjuk meg lehetne cáfolni, de nem ma.
    Aludni szeretnék, de mostanában nem nagyon jön össze. Örülök ha 4-5órát tudok aludni. Mondjuk nálam, most nevetni fogsz de tényleg így van, ha páratlan óraszámot alszok, akkor kipihent vagyok, "kipihent"... :K :( Ezt nem tudom, de még az alvókám is cseszeget, mert mindig megmarad a 4óránál...

Damian Marley - There For You

Ne kérdezd csak hallgasd...

Aktív témák