Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
vilma27
tag
Vilma visszatért című bejegyzés XD
Nagyon régen voltam itt, és igazság szerint annyi meg annyi minden lenne, amiről kellene írnom, hogy felsorolás gondolatában elfáradok. Ha itt tartunk, akkor olyan iszonyat fáradékony vagyok mostanában, amit nem tudok mire venni, egyszerűen nem. Nagyon életuntnak kell lennie nálam, hogyha a blogomat is hanyagolom. Olyan egy lusta vagyok ezen a héten, hogy majd megverem saját magam.
Kedves Vilma, azonnal térj észhez, most nem szabad feladni, és abbahagyni, mert ha valamikor kell az a bizonyos hajrá, akkor annak most jött el az ideje!!!!
Csak egy lökés kell azt hiszem, és visszarázódok a régi kerékvágásba, és mindennek mennie kell tovább, ott ahol "abba hagytam 1 hete".
Nagyon kusza most per pillanat minden. Annyi rossz érzés fogad el mostanában, és sokan hát hogy mondjam, nagyon bírom az úgymond sértéseket, mert én is tudom ontani azokat, de az utóbbi időben egyesek túlzásokba vitték körülöttem az efféle beszólásokat.
Nem érzem azt az életmódot, amit eddig folytattam, próbálok minél több pozitív dolgoz magamba "szippantani", de most vagy az én szippantókám dögölhetett be, vagy nincs elég dolog, mit magamba szívhatok. Azt hiszem valahogy mindkettő közrejátszik.
Nem kezdem leírni bajom bánatom, mert ezt szerintem elakarom felejteni, és nem emlékezni rá. A héten és mégpedig a mai nap pedig a lusta korszakommal is kezdek valamit, ugyanúgy, ahogy magammal is.
Vilmó ezt befejezted!!!
(gonosz szemrángatós tekintet)u.i.: Művésznőmnek: miért is?
ezt ne kérdezd, mert nem fogom elmondani, de mindenképp itt kell hagyni a nyomát valaminek...
Aktív témák
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(gonosz szemrángatós tekintet)