Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
vilma27
tag
Vilma visszatért című bejegyzés XD
Nagyon régen voltam itt, és igazság szerint annyi meg annyi minden lenne, amiről kellene írnom, hogy felsorolás gondolatában elfáradok. Ha itt tartunk, akkor olyan iszonyat fáradékony vagyok mostanában, amit nem tudok mire venni, egyszerűen nem. Nagyon életuntnak kell lennie nálam, hogyha a blogomat is hanyagolom. Olyan egy lusta vagyok ezen a héten, hogy majd megverem saját magam.
Kedves Vilma, azonnal térj észhez, most nem szabad feladni, és abbahagyni, mert ha valamikor kell az a bizonyos hajrá, akkor annak most jött el az ideje!!!!
Csak egy lökés kell azt hiszem, és visszarázódok a régi kerékvágásba, és mindennek mennie kell tovább, ott ahol "abba hagytam 1 hete".
Nagyon kusza most per pillanat minden. Annyi rossz érzés fogad el mostanában, és sokan hát hogy mondjam, nagyon bírom az úgymond sértéseket, mert én is tudom ontani azokat, de az utóbbi időben egyesek túlzásokba vitték körülöttem az efféle beszólásokat.
Nem érzem azt az életmódot, amit eddig folytattam, próbálok minél több pozitív dolgoz magamba "szippantani", de most vagy az én szippantókám dögölhetett be, vagy nincs elég dolog, mit magamba szívhatok. Azt hiszem valahogy mindkettő közrejátszik.
Nem kezdem leírni bajom bánatom, mert ezt szerintem elakarom felejteni, és nem emlékezni rá. A héten és mégpedig a mai nap pedig a lusta korszakommal is kezdek valamit, ugyanúgy, ahogy magammal is.
Vilmó ezt befejezted!!!
(gonosz szemrángatós tekintet)u.i.: Művésznőmnek: miért is?
ezt ne kérdezd, mert nem fogom elmondani, de mindenképp itt kell hagyni a nyomát valaminek...
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(gonosz szemrángatós tekintet)