Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Egész jól haladok a feladatokkal, amivel megbíztam magam a 7végére. Akkora takarítást csináltam ;) Mára marad a nyelvtan tanulás és délután szokásos német, de olyan 5ig, mert utána megyünk, most nincs kedvem semerre se menni ma. Voltam eleget a héten mindenmerre. Olyan jó, hogy hétvégente kicsit nyugi van. Nekem ez annyira kell, a sok városi idióta miatt (kivéve aki miatt nem :P). Virágokat akarom még most reggel rendbe szedni. Az idő is jó. Jahj meg tegnap elfelejtettem egy helyen kitakarítani, de az 10 perces meló. Ezután megcsinálom. A rajzos cuccoknál. :B
    Matekból gyakoroltam és nem tudom, néha megy néha nem :F Majd beindul azis. :U

Ma reggel: Anya - Apa - és a Nővérem akkorát veszekedtek, hogy :Y Úr isten. Én a dolgozóban voltam és végighallgattam az egészet. Apropó itt is ki kellene takarítani. De visszatérve, már megint odáig fajult a dolog, hogy külön. Mondom mi :F azt, úúh bele se gondolok. Ritkán fordul elő ez. Mert jól megvagyunk, és szeretjük egymást, de ez... Ilyenkor nem is kétségek merülnek fel bennem, mert kizártnak tarom, hogy a szüleim elváljanak, de mégis mindig összeszorul a gyomrom, hacsak bele kell gondolnom.

Tessy-kével még mindig nincs előrehaladás. Az a baj, hogy reggel jólvan, csak estére punnyad be. :S Meg szegény, őis a kutyakislányok életét éli. Lehet őis görcsölős. Össze is piszkította a lepedőmet. De annyira rossz ránézni esténként. :( Kívánom innen is neki, hogy gyógyulgasson. :K Fel a fejjel kislány ❤❤❤

Tegnap este Orsikával olyan cunci játékot találtunk a gépen. 2en is lehet játszani vele. Ilyen snake, csak kicsit másképp :P Nagyon tetszik, és majdnem végig is tudtuk vinni, de a végén sosem jött össze. Nah majd ma ha megyünk le hozzájuk. Mert úgyis ma mi megyünk.

Nah rohanok, dolog megint ezer. Csubinak ki kellene fésülnöm a szőrét, mert iszonyatosan össze van gubancolva. Őt nem is mutattam még be. Ő az egyik macskám Dart-Veder mellett. Így lett ő Csubbakka. Ez azért különös, mert lány XD Pedig egyébként külsőre egy igazi díva. Nem hazudok. Majd ha itthon lesz a pendrivom akkor mutatok képet :P Annyira édes egy macska. Kora ellenére kis méretű, és hatalmas a bundája. Sok is van belőle, így olyan mint egy szőrlabda, mégis a feje, annyira kitűnik, hogy az megadja az eleganciáját. Én nagyon szeretem őket. Bár Veder nagyúrhoz nem tudok sokszor hozzáérni, mivel nem engedni. Ő az elérhetetlen XD De ő viszont hatalmas. Olyan hosszú az a macska. Ráadásul fekete, tehát abszolút lehet Dart, nevét mégsem innen kapta. Szegény egy időben furcsán vette a levegőt, mint ahogy a filmeben is, és így lett Veder nagyúr XD Vicces volt. De már elmúlt. Egy szőrcsomó lehetett az oka. Időnként vissza-vissza jön ez a hang, szóval lehet hogy a szőr a bűnös :K

Majd bemutatom a többi állatomat is, de az nem ma lesz :B bye

Aktív témák