Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egész jól haladok a feladatokkal, amivel megbíztam magam a 7végére. Akkora takarítást csináltam
Mára marad a nyelvtan tanulás és délután szokásos német, de olyan 5ig, mert utána megyünk, most nincs kedvem semerre se menni ma. Voltam eleget a héten mindenmerre. Olyan jó, hogy hétvégente kicsit nyugi van. Nekem ez annyira kell, a sok városi idióta miatt (kivéve aki miatt nem
). Virágokat akarom még most reggel rendbe szedni. Az idő is jó. Jahj meg tegnap elfelejtettem egy helyen kitakarítani, de az 10 perces meló. Ezután megcsinálom. A rajzos cuccoknál. 
Matekból gyakoroltam és nem tudom, néha megy néha nem
Majd beindul azis. 
Ma reggel: Anya - Apa - és a Nővérem akkorát veszekedtek, hogy
Úr isten. Én a dolgozóban voltam és végighallgattam az egészet. Apropó itt is ki kellene takarítani. De visszatérve, már megint odáig fajult a dolog, hogy külön. Mondom mi
azt, úúh bele se gondolok. Ritkán fordul elő ez. Mert jól megvagyunk, és szeretjük egymást, de ez... Ilyenkor nem is kétségek merülnek fel bennem, mert kizártnak tarom, hogy a szüleim elváljanak, de mégis mindig összeszorul a gyomrom, hacsak bele kell gondolnom.Tessy-kével még mindig nincs előrehaladás. Az a baj, hogy reggel jólvan, csak estére punnyad be. :S Meg szegény, őis a kutyakislányok életét éli. Lehet őis görcsölős. Össze is piszkította a lepedőmet. De annyira rossz ránézni esténként.
Kívánom innen is neki, hogy gyógyulgasson.
Fel a fejjel kislány ❤❤❤Tegnap este Orsikával olyan cunci játékot találtunk a gépen. 2en is lehet játszani vele. Ilyen snake, csak kicsit másképp
Nagyon tetszik, és majdnem végig is tudtuk vinni, de a végén sosem jött össze. Nah majd ma ha megyünk le hozzájuk. Mert úgyis ma mi megyünk.Nah rohanok, dolog megint ezer. Csubinak ki kellene fésülnöm a szőrét, mert iszonyatosan össze van gubancolva. Őt nem is mutattam még be. Ő az egyik macskám Dart-Veder mellett. Így lett ő Csubbakka. Ez azért különös, mert lány XD Pedig egyébként külsőre egy igazi díva. Nem hazudok. Majd ha itthon lesz a pendrivom akkor mutatok képet
Annyira édes egy macska. Kora ellenére kis méretű, és hatalmas a bundája. Sok is van belőle, így olyan mint egy szőrlabda, mégis a feje, annyira kitűnik, hogy az megadja az eleganciáját. Én nagyon szeretem őket. Bár Veder nagyúrhoz nem tudok sokszor hozzáérni, mivel nem engedni. Ő az elérhetetlen XD De ő viszont hatalmas. Olyan hosszú az a macska. Ráadásul fekete, tehát abszolút lehet Dart, nevét mégsem innen kapta. Szegény egy időben furcsán vette a levegőt, mint ahogy a filmeben is, és így lett Veder nagyúr XD Vicces volt. De már elmúlt. Egy szőrcsomó lehetett az oka. Időnként vissza-vissza jön ez a hang, szóval lehet hogy a szőr a bűnös 
Majd bemutatom a többi állatomat is, de az nem ma lesz
bye
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mára marad a nyelvtan tanulás és délután szokásos német, de olyan 5ig, mert utána megyünk, most nincs kedvem semerre se menni ma. Voltam eleget a héten mindenmerre. Olyan jó, hogy hétvégente kicsit nyugi van. Nekem ez annyira kell, a sok városi idióta miatt (kivéve aki miatt nem
). Virágokat akarom még most reggel rendbe szedni. Az idő is jó. Jahj meg tegnap elfelejtettem egy helyen kitakarítani, de az 10 perces meló. Ezután megcsinálom. A rajzos cuccoknál. 
Majd beindul azis. 
Úr isten. Én a dolgozóban voltam és végighallgattam az egészet. Apropó itt is ki kellene takarítani. De visszatérve, már megint odáig fajult a dolog, hogy külön. Mondom mi
Kívánom innen is neki, hogy gyógyulgasson.
Fel a fejjel kislány ❤❤❤