Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

wáááá :Y ez a nap... Minden reggelem szokásosan indult de ez a "hajnal" korántsem, eleve 5kor keltem, mert egyszerűen nem tudtam visszafeküdni és így bekapcsoltam a tv-t, hát igen az ilyen sem normális XD. de közben megcsináltam a hajam, amiből indulásra semmi nem volt. Hajvasalóval megigazítottam még, hogy azért, hogy művészetibe járok még legyen valami kinézete, de nem sok sikerrel. Művészeti... itt úgy jó, hogy ha pizsamában vagy. Mindegy,hogy mibe vagy, itt szinte mindenki egy egyéniség a maga módján :DDD de szeretem, mondjuk néha egyes illetőktől a falra tudnék mászni és úgy de úgy....
    Na jó, tehát néztem én mindent hajnalban (amúgy nagy mese rajongó vagyok, de az ilyen régebbi kis "gatyi" mesék is jöhetnek) néztem Jonny Bravot, Scooby-t meg mág számos kedvencemet. De így utólag, szerintem ez dobta fel a napomat, mert a suliban Művésznőm is nem tudom hányszor jegyezte meg, hogy de "lökött" vagyok, persze a maga módján, a kis kedves mindig felvidító mosolyával. tehát lehet rászánom magam arra a 10perce, hogy bekapcsolom hajnalok-hajnalán a tv-t és nézek egy kis kedvjavító mesét XD. Ez megint a józan eszemre vall :K jajaja :P
    De most tényleg úgy beindult ma a suli, új olasz tanárom is van hát mit mondjak, úgy néz ki mint, aki most jött ki éppen a fősuliról, de nem volt gázos, viszont a tanítási módszere, egyből a mély vízbe szinten... és ez olyan gáz volt :((( azt hittem, hogy valami punnyadt tanárt bedobnak oszt kalap (ezt érti akinek kell)
    a délután Művésznőmmel... igaz nehezen akartunk pályázati megbeszélésen maradni, de csak kiszenvedtük 2en, és így visszagondolva megérte, mert a Tanárral sok mindent meg tudtunk beszélni a versennyel kapcsolatban és most mintha egy löketet is kaptam volna hozzá :P oooo de jó volt ez a nap köszönöm

ezt pedig megígértem Művésznőmnek:

The Karate Kid

Aktív témák

Hirdetés