Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
vilma27
tag
wáááá
ez a nap... Minden reggelem szokásosan indult de ez a "hajnal" korántsem, eleve 5kor keltem, mert egyszerűen nem tudtam visszafeküdni és így bekapcsoltam a tv-t, hát igen az ilyen sem normális XD. de közben megcsináltam a hajam, amiből indulásra semmi nem volt. Hajvasalóval megigazítottam még, hogy azért, hogy művészetibe járok még legyen valami kinézete, de nem sok sikerrel. Művészeti... itt úgy jó, hogy ha pizsamában vagy. Mindegy,hogy mibe vagy, itt szinte mindenki egy egyéniség a maga módján
de szeretem, mondjuk néha egyes illetőktől a falra tudnék mászni és úgy de úgy....
Na jó, tehát néztem én mindent hajnalban (amúgy nagy mese rajongó vagyok, de az ilyen régebbi kis "gatyi" mesék is jöhetnek) néztem Jonny Bravot, Scooby-t meg mág számos kedvencemet. De így utólag, szerintem ez dobta fel a napomat, mert a suliban Művésznőm is nem tudom hányszor jegyezte meg, hogy de "lökött" vagyok, persze a maga módján, a kis kedves mindig felvidító mosolyával. tehát lehet rászánom magam arra a 10perce, hogy bekapcsolom hajnalok-hajnalán a tv-t és nézek egy kis kedvjavító mesét XD. Ez megint a józan eszemre vall
jajaja 
De most tényleg úgy beindult ma a suli, új olasz tanárom is van hát mit mondjak, úgy néz ki mint, aki most jött ki éppen a fősuliról, de nem volt gázos, viszont a tanítási módszere, egyből a mély vízbe szinten... és ez olyan gáz volt
azt hittem, hogy valami punnyadt tanárt bedobnak oszt kalap (ezt érti akinek kell)
a délután Művésznőmmel... igaz nehezen akartunk pályázati megbeszélésen maradni, de csak kiszenvedtük 2en, és így visszagondolva megérte, mert a Tanárral sok mindent meg tudtunk beszélni a versennyel kapcsolatban és most mintha egy löketet is kaptam volna hozzá
oooo de jó volt ez a nap köszönömezt pedig megígértem Művésznőmnek:
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 15 G8 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a nap... Minden reggelem szokásosan indult de ez a "hajnal" korántsem, eleve 5kor keltem, mert egyszerűen nem tudtam visszafeküdni és így bekapcsoltam a tv-t, hát igen az ilyen sem normális XD. de közben megcsináltam a hajam, amiből indulásra semmi nem volt. Hajvasalóval megigazítottam még, hogy azért, hogy művészetibe járok még legyen valami kinézete, de nem sok sikerrel. Művészeti... itt úgy jó, hogy ha pizsamában vagy. Mindegy,hogy mibe vagy, itt szinte mindenki egy egyéniség a maga módján
de szeretem, mondjuk néha egyes illetőktől a falra tudnék mászni és úgy de úgy....
jajaja 
azt hittem, hogy valami punnyadt tanárt bedobnak oszt kalap (ezt érti akinek kell)