- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Aktív témák
-
vilma27
tag
wáááá
ez a nap... Minden reggelem szokásosan indult de ez a "hajnal" korántsem, eleve 5kor keltem, mert egyszerűen nem tudtam visszafeküdni és így bekapcsoltam a tv-t, hát igen az ilyen sem normális XD. de közben megcsináltam a hajam, amiből indulásra semmi nem volt. Hajvasalóval megigazítottam még, hogy azért, hogy művészetibe járok még legyen valami kinézete, de nem sok sikerrel. Művészeti... itt úgy jó, hogy ha pizsamában vagy. Mindegy,hogy mibe vagy, itt szinte mindenki egy egyéniség a maga módján
de szeretem, mondjuk néha egyes illetőktől a falra tudnék mászni és úgy de úgy....
Na jó, tehát néztem én mindent hajnalban (amúgy nagy mese rajongó vagyok, de az ilyen régebbi kis "gatyi" mesék is jöhetnek) néztem Jonny Bravot, Scooby-t meg mág számos kedvencemet. De így utólag, szerintem ez dobta fel a napomat, mert a suliban Művésznőm is nem tudom hányszor jegyezte meg, hogy de "lökött" vagyok, persze a maga módján, a kis kedves mindig felvidító mosolyával. tehát lehet rászánom magam arra a 10perce, hogy bekapcsolom hajnalok-hajnalán a tv-t és nézek egy kis kedvjavító mesét XD. Ez megint a józan eszemre vall
jajaja 
De most tényleg úgy beindult ma a suli, új olasz tanárom is van hát mit mondjak, úgy néz ki mint, aki most jött ki éppen a fősuliról, de nem volt gázos, viszont a tanítási módszere, egyből a mély vízbe szinten... és ez olyan gáz volt
azt hittem, hogy valami punnyadt tanárt bedobnak oszt kalap (ezt érti akinek kell)
a délután Művésznőmmel... igaz nehezen akartunk pályázati megbeszélésen maradni, de csak kiszenvedtük 2en, és így visszagondolva megérte, mert a Tanárral sok mindent meg tudtunk beszélni a versennyel kapcsolatban és most mintha egy löketet is kaptam volna hozzá
oooo de jó volt ez a nap köszönömezt pedig megígértem Művésznőmnek:
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a nap... Minden reggelem szokásosan indult de ez a "hajnal" korántsem, eleve 5kor keltem, mert egyszerűen nem tudtam visszafeküdni és így bekapcsoltam a tv-t, hát igen az ilyen sem normális XD. de közben megcsináltam a hajam, amiből indulásra semmi nem volt. Hajvasalóval megigazítottam még, hogy azért, hogy művészetibe járok még legyen valami kinézete, de nem sok sikerrel. Művészeti... itt úgy jó, hogy ha pizsamában vagy. Mindegy,hogy mibe vagy, itt szinte mindenki egy egyéniség a maga módján
de szeretem, mondjuk néha egyes illetőktől a falra tudnék mászni és úgy de úgy....
jajaja 
azt hittem, hogy valami punnyadt tanárt bedobnak oszt kalap (ezt érti akinek kell)