- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Átrágtam magam a külföldi sajtón is, meg a reddit-ten is. Hát ez az Anthem sem segít a Bioware-en az Andromeda fiaskó után, ez már látszik. Meg az is látszik, hogy a Bioware központi irodájában van egy k*va nagy tábla, tele írva "dolgok amik nem lettek kész (vagy nem működnek jól) a megjelenésre" listával.
Mondhatja itt bárki, hogy jó ez a game. De mikor felmész reddit-re, és szinte csak a problémákról lehet olvasni. Az nem túl szép jövőkép..De ez az Origin meg EA access nagyon fasza kis fizetős teszter szolgáltatás.
2-3 hónap és frankó akciós lesz ez a játék még PS-en is. -
chaosmonger
tag
A tomb questeknél a tresure chest nyitást megadja a freeplay world event láda is. Az utolsó 2 úgy lett meg tegnap. Csak gondolom ott is úgy van most még, hogy fizikailag neked kell kinyitni.
-
beef
őstag
válasz
üzenetére
Én azt nem értem, hogy sok embernek, pl nekem is ott vigyorog a rengeteg kihasználatlan RAM. Miért nem tudja pl. legalább az erőd és a műhely adatait bent tartani folyamatosan?
Állítólag lesz valami day1 patch a betöltés optimalizálásra. Láthatóan sem a fejlesztő, sem a tesztelők nem vették a fáradságot, hogy HDD-n is kipróbálják, mert 1 perc játék alatt rájöttek volna, hogy ez így a floppy-s korszakot idéző retrós hangulat. -
twi452
senior tag
A 20as szint a pilóta szintje ami jelenleg csak javelinek és a magasabb nehézségi fokokat unlockolja. Az biztos, hogy nincs külön Ranger stb szint csak pilóta és a gear score a különböző.
Szerintem minden lényeges dolog a gear pontokból számított szint alapján skálázódik. -
törölt tag

Most már csak az a kérdés, hogy "csak" a Denuvo vagy a játék erőforrás-kezelése a bugos

Megnéztem, nálam is folyamatosan olvas be az SSD-ről, 5 perc alatt 20 GB, kevesebb mint 1 óra játék után már 150 GB-nyi adatot olvasott be ami egyszerűen abszurd.
-
prokxy
veterán
Srácok,
az alábbi helyes?
Van egy 20-as szintű Rangerem vmi 220 körüli GS-ral.
Ha most az unlockolt Stormomra rárakom a 2 fegyvert, meg van neki 1-2 dolog már, akkor lesz mondjuk 150-es GS, de ha vele folytatom a küldiket (jelen esetben a Trialokat) és szintet lép, akkor 21-es lesz vagy 2-es?
Mert ha 20-21 körül adja az Epic cuccokat, akkor nem járok vele olyan jól, mintha a Rangerrel folytatnám.Vagy el vagyok tévedve és inkább aludjak?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aventador91
üzenetére
Amint kiírtam azonnal meglett.

-
-
sien
aktív tag
Ha esetleg valaki beleakadna abba a problémába, hogy nem tud 3x éleszteni, ahogy én is bénáztam vele, kell keresni egy npc freelancer-t freeplay-ben, hagyni hogy leverjék 3x és élesztgetni

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a multi-kill csak nem akar összejönni.

-
sien
aktív tag
válasz
Hansomester
üzenetére
Én ennél a tomb nál megakadtam. minden megvan, kivéve hogy élesszek fel 3 bárkit. egyszer sikerült, de azóta hiába megyek hard missionöket, egyszerűen nem sérül le senki körülöttem. remélem egyszer belerugott a kisujjával az asztal lábába aki ezt a hülyeséget kitalálta.
-
sittes79
addikt
Lila cuccok hányas szint után esnek? Most vagyok 21 de csak lila ember esett. Játék rendben van, de egyelőre szerintem túl könnyű. Kíváncsi leszek GM nehézség mit fog hozni 30 után.
Blueprintet ezek szerint csak challenge adhat?
-
DaveHutt
őstag
Gyors kérdés: másnak is felszáll a One X játék közben? Ilyet még csak a Red Dead 2 tudott az elmúlt egy évben.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
PS4-en van lehetőség kipróbálni a játékot, vagy csak PC-n lehetséges ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindent vihetsz tovabb.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Viheted tovább. Nekem Xboxon Achievementek is elindultak, amik a teljes játékhoz számolódnak be.
-
Sirandrish
legenda
Talán sikerül kilábalnom a betegségemből, így holnap nekilátnék annak a 10 órás trialnak.
Kérdés hogy amit ezalatt a 10 óra alatt érek el, azt majd 22.én továbbvihetem, vagy elölről kell kezdeni? -
DaveHutt
őstag
No egy kis játékösszefoglaló. Vettem egy havi EA Accesst meg Standard Editiont. Egy órát beletettem a gamebe. Kezdjük a lényeggel: rohadt jó a gameplay, gyönyörű a játék, a hangok húsik hatolnak. Amikor leugrasz a levegőből a földre, és hallod hogy egy több mázsás szerkezet nekilódul, az zseniális. Titanfall szinten van a megvalósítás. A diológusok érdekesek, a világban rengeteg potenciál van. Imádom.
Hogy rosszat is mondjak: Néha beesik az fps One X-en, leginkább utazgatás közben (elfogyna a szabad ram a konzolban?), de egyáltalán nem zavaró. Monster Hunter
orld sokkal durvábbakat produkált tavaly 4k-ban. Ráadásul ez sokkal szebb annál. Engem megfogott a játék, megérte az árát (60 USD volt Access-szel USA Store-ból, ami 17 ezer ft-nak felel meg kb. ). -
Hansomester
tag
-
lofagi
addikt
Én ilyenkor azt szoktam mondani,hogy ha már valaki így áll hozza, az valóban ne vegye meg.
Nem bántásnak szánom egyáltalán, mindinkább a pénztárcád védelmének szól. Ha nem jött be, amíg full áron van, nem érdemes beruházni rá, mert csak azt fogod kérdezni magadtól,hogy DE MIÉRT?! 
-
Madoc
veterán
Az Alpha meg sem közelítette a 15.-én Early accessbe kiadott "végleges" változatot. Se látványban, se játszhatóságban.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nálam a béta a 1060 6gb-ot koppra terhelte egy i5 6400-al 1080p-ben.
Igen inkább a 1050 ti a kevés.
-
duvi
nagyúr
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
SSD-n van a játék? Szerintem anékül senki nem kezdjen neki!
A minimum gépigényben benne vagy.
Minimum gépigény:
64-bit Windows 10
Intel Core i5 3570 vagy AMD FX-6350
8 GB RAM
Nvidia GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
GPU RAM: 2 GB
50 GB tárhely
DirectX 11 -
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Már egy ideje az újabb címekhez, azon belül is a multiplayer-online játékokhoz a 4 fizikai magos CPU kevés.
Korábban (2015.) a GTA Online részét próbáltam egy i5 4460-al és ugyan ilyen akadások voltak, amit i7 4790K-ra való váltással tudtam teljesen megszüntetni.
Ha nem akarsz komolyabb fejlesztést végezni a gépeden, akkor cserélj egy Intel i7-es CPU-ra ha az alaplapod tudja fogadni bármiféle gond nélkül meg a CPU hűtőd is tudja hűteni.
A RAM-ból is legalább legyen 16 GB. Az is úgy hogy 2x 8 GB-os modulos legyen.
Korábban 1x 8GB volt... hát lassú volt a gép és 2x 8 GB-al megindult (nem meglepő módon... varázsszó: dual channel)Az a GTX 1050 Ti hig-high/medium grafikához elég lehet 1080p@60Hz-hez.
Az 1080 Ti előtt az volt nekem is. -
VTom
veterán
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Nálam az adatlapomon szerplő konfiggal (igaz, ultrán) de nem ritka a 35-40fps.
Szerintem ezzel a motorral ez a nyílt világ ilyen részletesen kidolgozva ennyit tud. Ha tudnak is rajta optimalizálni még javítócsomaggal, az sem lesz jelentős.
-
ChrystianHUN
csendes tag
Sziasztok!
i6500, 1050ti és 8gb rammal nalam lowon is jatszhatatlan a jatek. Tobb masodperces laggok kifagyasok. Mit gondoltok fogjak optimalizalni vagy eselytelen hogy ezzel a konfiggal fusson lowon?
Segitsegeteket elore is koszi -
lofagi
addikt
Leállítják a szervereket 2 perc múlva. Lesz valami update vagy mi? Tudtok róla valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez csak Xbox-ra vonatkozik sajnos.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó a térkép, streamer csinálta elvileg.
___
Amúgy Xbox-on a szokásos Access trükk működik. Ha valaki kicsit türelemetlen mint én, akkor vesz egy hónap EA Access-t CDKeys-en,majd aktiválja a kódot egy másik profilon, elindítja a trialt és a játék kezdő képernyőjén visszavált a normál fiókjára, majd onnan folytathatja, ahol abbahagyta a 10 órát.

Most próbáltam, játszható így.

(+1 pro tipp: Ha lejár újabb 10 óra trial, az Access árát lehet refundolni,szóval kb ingyen volt a plusz játékidő)
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez jó hír.
Akkor ma BF után majd nekiállok, le kéne tudni ezeket, h haladjak a sztoriban.
-
Madoc
veterán
Chest location [kép] -
omfgk
veterán
Volt egy jó videó erről YT-n. Sajnos most nem sikerült megtalálnom.
Számít a level. Ebből számítja ki a játék ,hogy mennyi legyen a bejövő/kimenő sebzés.
Például : level 10. Legyen mondjuk 10-es szinten normalon, a bejövő sebzés 10 egység, a kimenő szintén 10.
Hardon marad a kimenő 10 (a nehezítés hatására az ellenségnek ugye nő a hp-ja és a dmg-je), viszont a bejövő már 20.
Viszont ha jobb a gear, tehát 10-es létedre 14-es zöldben mászkálsz, akkor bizony lehet ,hogy a hard is menni fog hiszen a kimenő sebzésed megnő (ami kell is hiszen hardon több az ellenfél hp-ja) és csökken a bejövő sebzés (ami szintén kell hiszen hardon többet sebeznek).Gyakorlatilag a difficulty emelése miatt az ellenfélnek nő a hp-ja és a sebzése. Ezért kell a jobb gear, hogy ezeket ellensúlyozd közben.
Az ,hogy ki hányas szintű, nagyon úgy tűnik ,hogy nem számít sehol.
A lényeg ,hogy a szintedhez képest milyen gearben vagy.ui : A rarity nem számít. A rarity csak a bónuszok miatt érdekes. Tehát egy lvl 14-es zöld puska ugyanannyit sebez mint a lvl 14-es kék puska. De a kéknek nagyobbak/jobbak a bónuszai
-
maajsz
senior tag
Ez valósnak tűnik, megéreztem a ~150 körüli lvl-el

Igazából a scar a gáz, néha undorítóan patkány mód spammelődnek illetve olyan érzékkel snipeolnak le 200m-ről a növényzet mögül, hogy az csodálatos. Az első strongholdnál igazából ha rajtuk átjut az ember onnan már jóval kellemesebb a játékélmény. -
maajsz
senior tag
Pontosan akkor hogy is működik a dam scaling (bejövő és kimenő egyaránt)? Absz nem számít hanyas lvl vagy, még az item lvl se csak a rarity? Ezzel hogy tud a rendszer számolni, van a rarity-re valami szorzó vagy hogy? (értem hogy minél ritkább annál több roll van rajta, de azok ennyit dobnának..)
Mondjuk még csak egyszer próbáltam a strongholdot, eddig eszembe se jutott elkattintani hardról, de most volt egy pár down. Nem tudom most a strong annyival nehezebb lenne mint a többi küldi/event.. Azt gyanítottam, hogy voltunk 3-an 11-17 között meg egy 30-as és biztos felhúzta a rendszer az enemyt.
Destinybe kvázi semmi hátrányod nincs akármennyivel vagy kisebb power lvl vagy, egészen addig amíg nincs bevezetve egy recommended min lvl az adott helyen. Ilyet itt nem láttam eddig.
-
paltom
tag
A harmadik javelint más se tudja kioldani? Sehol se találom hol kéne, néztem a forge-ba nem adja be...lehet ez is bugos.
-
omfgk
veterán
Amúgy egyelőre nagyon bejön a játék.
Utoljára 7-8 éve játszottam ehhez hasonló játékkal (az még a wow volt).
A harc, mozgás, az egész világ tetszetős.
Az open world szerintem egyáltalán nem olyan kihalt mint azt sokan állítják. Majd meglátják amikor a 4 Temple Trial-t csinálják és már hatodjára kell módosítani az útvonalon, mert mindenhol ott vannak a dögök freeplayben is.A küldetések viszont könnyűek. Eddig mindet hardon toltam randomokkal, talán 2 küldetésen haltam meg. Mindkettőnél
miatt. De ez is könnyen ment volna ha nemAsh Titan frost + fire combót használok a Stormmal. Stronghold macerásabb. Sajnos itt sok a bug. 5-ből 3-szor már megkezdett körbe dob be. Vagy a 2 ajtó közé.
Normalon könnyű, Hardon nem. Szerencsére ha szar a csapat az már az elején kiderül. A CC a lényeg. Akár 4db Storm is simán végig üti ha nem idióták.Tegnap volt egy olyan kör amikor 3-an voltunk Stormmal + 1db Colossus. De sajnos csak én voltam az egyetlen aki lassította/fagyasztotta a dögöket. A másik kettő a tűzgolyót és a villámot tolta (mindkettő detonátor). Biztos jó lehetett a dps-ük, főleg amikor az én primejaimat combózták... viszont a sebzésen kívűl nem csináltak semmi hasznosat.
Ismerős elkérte az accot, ő Colossusal nyomta, tőle se nagyon hallottam negatív dolgokat. Egyelőre. Meglátjuk ,hogy lesz e elég content.
-
omfgk
veterán
Egyáltalán nem számít ,hogy valaki xy szintű. Lehet akár Strongholdban 3db 30-as és 1db 10-es is. Százalék szerinti a sebzés. Tehát a 30-as hiába sebez 30k-t a 10-es meg csak 2k-t....
A lényeg az a gear.
Tehát egy lvl 30-as akinek sima uncommon 30-as gearje van, az gyenge lesz.
Egy lvl 10-es akinek 14-es zöld gearje van az pedig erős lesz. Erősebb mint a 30-as. -
paltom
tag
Trial of Cardiffnál a missions 0/3, milyen missziót kell csinálni hozzá?
Meg a multi kills, öltem már meg nem egyszer a ranger ultijával több ellenfelet is egyszerre. -
Ellia
addikt
Hát én is... Bár picit bátorkodtam a spoileres topicba beleolvasni redditen, valószínűleg befog indulni innentől. Tegnap ott hagytam abba, hogy a
és mehetek a kövi küldetésre.négy sírban jártam Amúgy amikor a manuscriptet kellet megkeresni (ez volt a betaban is) marhajó volt, hardon - szerencsére 3 velem egyszintűvel dobott össze, volt kihívás is, na meg a titánnal a végén el voltunk egy darabig
tipp ne állj meg egy helyen sose mert kb instant halsz. -
.LnB
titán
Tyű, hát írtok cifrákat a játékkal kapcsolatban.. Nem örülök neki, de sajnos akkor beigazolódott a félelmem. Egy ideig meg sem veszem inkább.
-
prokxy
veterán
Megnézem, mert más küldetésem nincs, csak a stronghold, de az fixen bent van gondolom, mert már letoltuk normalon és hardon is 2-2x.
Destiny2-ben is voltak ilyen baromságok, h nyissak ennyi meg annyi ládát, stb. Remélem azért beindul a sztori ezután, mert az utolsó pár rész, főleg, h csak 1 ember adta, elég uncsi volt, elkopik a Esc billem!
-
omfgk
veterán
Treasure Chest :
Rájöttem közben a megoldásra.
Számolja a Strongholdban nyitottakat is, de csak akkor ha te magad nyitod ki. Ha más akkor nem adja hozzá a számláló. 2 db chest van a Strongholdban, tehát ha gyors vagy akkor 4 kör és megvan az a maradék 7db.Tehát ugye a loot az közös mint eddig is, viszont a kinyitást csak 1 embernek adja hozzá a számláló.
-
-
törölt tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Sajnos meg kell csinálni a freeplay küldiket is utána megy tovább a story, vagyis ez is ahoz tartozik.
-
prokxy
veterán
Ez a multikill hogy kell a legegyszerűbben csinálni?
Már gránátoztam, robbanós snipereztem, többen is megpusztultak egyszerre, de csak 1/3-nál járok.

-
sien
aktív tag
Nagyon sajnálom. Szerencsére ilyen kellemetlen buggal nem találkoztam. Bosszantóval igen, például amikor freeplay-ben event közepén egyszerűen eltűnik minden ellenfél, és ott állok egy üres réten, sehol senki. Volt olyan is, hogy jelezte az eventet, ott álldogáltunk 3 man a helyszínen, de semmi nem volt a közelben.
Nekem nagyon tetszik a játék, de hogy ilyen bughalmazt ki mertek adni a kezükből, az szégyen. -
Ellia
addikt
Ó, hogy ez a multi-kill feladat mennyire szívatott... Remélem csuklik aki kitalálta...

-
AAtt1la
aktív tag
Most fejeztem be a Fortress Of Dawn küldetést.
Spoilerek nélkül csak annyit:Azt a k..va!!!
Kicsit kizökkent a multis rész,de a sztori eddig nagyon jó. -
hunvarlan
aktív tag
válasz
Bismarck24
üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok még csak 14es vagyok és hihetetlen de nekem bejön igaz a bugoknak amit itt írtak a töredékével sem találkoztam eddig és a legjobb hogy a strongholdon kivűl lehet mindent egyedül is játszani eddig a story miatt inkább egyedül játszottam majd később gondolom fog kelleni csapat is majd meglátjuk és a demohoz képest sima volt a start is jó én 11re értem haza de akkor is simán játszható volt nem értem mit kell ennyire negatívan hozzá állni semmi értelme!
-
paltom
tag
Sokkal több lehetőseg lett volna benne. Jó a Warframe-be induláskor kevesebb content volt mint ebbe, még kiforrhat, csak most indult, sőt még ha ugy vesszük meg se jelent.
-
Bismarck24
tag
Ha vki betéved erre a fórumra az gondolhat ennyi sok negatív megszólalástól, hogy ez a játék egy rakás “szar”, de nekem az összes bug-val együtt bejön. Ssd-n játszom, így a töltésekkel nincs gondom. Negatív hozzászólás ide vagy oda nekem bejön.👍
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2-3 hónap és frankó akciós lesz ez a játék még PS-en is.