- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ez aranyos:

-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én mindenhova fel tudtam repülni ahova akartam. Max előtte pihizni kell.
-
prokxy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
PS4-en próbáltam a PC után, ez utóbbi Freesync+75Hz-es, 21:9-es monitor és HIGH felbontás, de a PS4 ezután azon kívül, hogy mennyivel csúnyább, nagyon zavarta a szemem az alacsony FPS szám és akadozás.
Pedig a PS nem zúgott annyira, mint a God of War-ban a menüben, szóval tartalék biztosan van benne.
Nem is kérdés, hogy hová veszem meg. Így azért rendesen érződik, hogy sok éves technológiás kis fekete dobozom.
-
Xaels
félisten
válasz
markknight
üzenetére
A repülést lehet növelni, ha zuhanórepülésben vagy akkor hűl meg a víz is hűti illetve később fejleszthető.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Meg inkább választottak volna más motort, mert úgy látszik a frostbite erre pont nem jó.
-
retroid
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem PC-n 60 FPS stabilan megvolt max beállításokkal 1080p be
Gondolom Day 1 patch majd javít PS4-en
-
markknight
nagyúr
Ps4-en a stabil 30 fps sincs meg. Így a játék nem lesz jó. Akad, szaggat, meg nem értem minek van limitálva a repülés, no meg az is érdekes, hogy azok a nagy rákok simán szétkapnak. Kis észt rakhattak volna a játékba, most sajna elbizonytalanodtam a public demo után, pedig a VIP után még lelkes voltam

-
válasz
Bismarck24
üzenetére
PC:
Feb 15-től csak és kizárólag akkor játszhatsz, ha Origin Access előfizető vagy. Kétféle előfizetés van.
Sima Standard előfizetéssel 10 órát enged majd játszani feb 15-én, aztán feb 22-től nyomhatod tovább.
Premier Access-szel pedig már feb 15-től (pontosabban feb 14-én 23:30-tól) nyomhatod korlátozás nélkül, és a LoD tartalmakat is megkapod.Tehát igen, jól látod: ha előrendelsz, azzal még nincs feb 15-től játék, csak 22-től.
Hogy feb 15-től tolhasd, Origin előfizetés kell. És ha nem csak 10 órát akarsz játszani feb 15 és 22 között, akkor a drágábbik origin előfizetés kell.De lehet pl azt (sokan ezt csináljuk itt a topikban), hogy előrendeled a LoD verziót ÉS előfizetsz Premier Access-re. Így előbb is játszhatsz, és ha nem újítod meg az előfizetésed, akkor is játszhatsz majd tovább a LoD verzióval.
-
retroid
senior tag
Az komoly, hogy a lista alapján a második legfiatalabb játékos leszek jelen állás szerint
Pedig azt hittem én már a vének tanácsát erősítem majd..... 
-
sittes79
addikt
válasz
Bismarck24
üzenetére
Demot már lelőtték!
-
twi452
senior tag
válasz
Bismarck24
üzenetére
Akik korábban kezdhetik azok a teljes játékkal játszanak már és természetesen megmarad minden amit összeszedtek.
-
Bismarck24
tag
Előrendeltem a játék standard edition változatát. Kérdésem az lenne, hogy ezzel változattal is el tudom kezdeni a játékot február 15-vel vagy meg kell vennem a prémium account origins előfizetést? Mert ha igen akkor köszönöm EA. Barátom a legion pakkot vette, ő sem tudja ezek szerint február 15-vel elkezdeni. A másik kérdés arra vonatkozik, ha elkezdem a játékot február 15-vel és fejlődök, akkor a 22-ei induláskor nem kell újra kezdenem ugye? Legvégül az utolsó kérdés, hogy ma még elérhető a demó vagy sem? Válaszokat köszönöm!
-
duvi
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Lesz hova fejlődni (gs 406+) és miket összegyűjteni

-
Aventador91
őstag
epic cuccok bemutató
-
GAbre
veterán
Kicsit megkésve jöttem rá,h máig van kb demo.
De eddig jól indul.3. alkalommal volt hajlandó elindulni végre.
Aztán,ha végre mennék küldetésre,szintén végtelen töltés,vagy kiírja,hogy megszakadt a kapcsolat.
És ez a demo még jobb,mint az első?
-
(én hardon nyomtam a titant, nekem vagy 3 zöld meg 2 kék lett a vége)
Mondjuk oké, ez tényleg demo, de tényleg adhatnának egy viszonyszámot, hogy ez volt mondjuk a teljes game tartalmának 5%-a. Mert ha 5%, akkor oké, akkor a játék instant get. De ha a demóban benne volt a teljes tartalom 30%-a, az gáz.
Lehetne viszont számolgatni. Mert a teljes map mérete látszik a demóban, és az is látszik, hogy lvl10-ről 15-re mennyi grind kellett, meg mekkora egy stronghold (3 lesz, ugye). Nomármost:
ha a sztori szépen visz és kitart lvl1-től 30-ig
és 3 strongholddal számolunk
és a fullos mapon kicsit sűrűbb lesz a content...akkor szerintem a demo a full játék tartalmának kb 10%-át tartalmazhatta. Vagy annyit sem, ha hozzáveszem a craftolást meg a plusz nehézségi fokozatokat és a sokkal több lootot. Ez csak egy gondolatkísérlet, a magam szórakoztatására, eképp tessék kommentálni vagy kiegészíteni.
Szóval én pusztán ez alapján a gondolatkísérlet alapján azt mondom, hogy elégséges (ha nem is bőőőőséges) tartalom lesz már kezdéskor is. Amúgy meg, fogalmunk sincs

-
prokxy
veterán
Nektek is 2 zöld volt a jutalom?

Srácok, kicsit azé' van félsz az endgame-től, megvalósítástól. Ez azért visszatart, hogy a 2060-hoz kapott kuponom beváltsam. Lesz egy premier/basic access 14-től és meglátjuk.
De, hogy csak 3 stronghold és apróságok, ez aznap estére oké, de micsi 2-3 nap múlva?No offense, a játék bejön, csak tényleg nem tudom, h mit raknak még bele.
-
DummyBoy
senior tag
Amikor végre leölitek az Ancient Ash Titánt, ami 3x spawnol újra full HP-val, majd örömittasan futsz a lootért és disconnect... az érzés megfizethetetlen.
-
polgi803
őstag
Arról van infó, hogy ha megveszem a gamét akkor a mostani karakterek megmaradnak?
-
i@lex
őstag
Ha valaki elmondja, hogy a Ranger a frag gránátot, hogy tudja kombózni saját magának, azt megköszönöm.
A melee után nem igazán praktikus gránátozni.
A frost + seeking-et imádom, ezt használom jelenleg. + a Rangernél baromira tetszik, hogy nála a melee is primer.
#1456 a Ranger melee-je primer, az a képen hibádzik.
-
Ellia
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Majd ha hörcsög lesz a hátunkon ketrecben...

-
sien
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha nem premier, akkor csak 10 órát.
szerk.: bocsánat, nem vettem figyelembe, hogy nem előfizetéssel játszol, hanem megvennéd. -
Sirandrish
legenda
Ha megvettem a játékot, és írja is hogy 13.án előtölthetem, akkor is 15én tudom kezdeni, vagy mivel nem premier előfizu, ezért csak 22?
Utóbbira gondolok, de azért megkérdezem
-
válasz
Hansomester
üzenetére
Ha gondoljátok, leklónozom a Division játékoslistát és lehet használni Anthemre.
Tessék:
-
Ellia
addikt
válasz
Hansomester
üzenetére
Volt már ilyesmi ötlet, talán discordon volt szerveződés, de, hogy lett e belőle valami passz.
-
prokxy
veterán
válasz
Hansomester
üzenetére
Meg hogy melyik platform!
(PC, PS, XBOX) -
Hansomester
tag
Csinálnunk kéne egy játékoslistát is, ha már coop a lényeg nem?
Akár bele lehetne írni a preferált classt is.
-
-
-
omfgk
veterán
Ez a hibás reddites változat.
Pl a Colossusnál a Flamethrower az tuti ,hogy Primer.
Még egy korábbi build valszeg. Jah, V0.1, jobbfelül.Sajnos ez van akkor amikor a fejlesztők se tudják ,hogy melyik mit csinál... 2 héttel előtte találják ki a végleges ikonokat. Ez van. Mi voltunk a béta teszterek megint.
-
omfgk
veterán
Igen, csak az ikon más, a többi változatlan.
https://mp1st.com/wp-content/uploads/2019/02/anthem-combos.jpg
Itt vannak az ikonok.
-
AAtt1la
aktív tag
Most én is megöltem egyet egyedül stormmal,de az a furcsa,hogy mikor a negyedénél van az élete felrobban.
Ha a gyenge pontjait lövi az ember pl.a felhúzós sniperrel elég jól fogyik az élete. -
Az NPC-k fejénél jelenik meg egy hárömszög alakú ikon, amiben tűz van. Ha bekapcsolod a lightning coilt (bal oldalt a vállon), utána a flamethrowerel felgyújtasz egy enemy-t, akkor a lightning coil automatikusan felrobbantja, amelyiken ilyen háromszög van, a többit csak sebesíti.

-
omfgk
veterán
Bugos volt a build és itt még nem volt ott a kis piktogram ami jelezné. Tehát itt nincs jel a videóban, pedig kellett volna ,hogy legyen.
Az összes képesség.
Annyi ,hogy itt még a régi jelzés van külalakra, ezen már változtattak a mostani bétában. A többi helyesen szerepel.
-
duvi
nagyúr
Kettőt? Nem Elite Lesser Ash Titanok voltak? Azok simán szólózhatóak. Két Ancient Ash Titan mennyi ideig tartott?
-
twi452
senior tag
A cucc neve mellett balra kis ikonok jelzik többek közt.
Kis kör alakú amik status-t adnak és egy ilyen nagy robbanás ikon ami kombózik velük.
Javelinenként más eredménye van a combóknak is. Pl ha storm üti be akkor a statust rányomja a közeli mobokra ha colossus akkor asszem extra sebzést ad a közeli dögöknek -
prokxy
veterán
Srácok, kellene egy kis felvilágosítás, hogy a Flamethrower és a Lightning Coil miért combo-zik együtt?
Itt a videó, kb 1 percet kell nézni max belőle és nagyon tolja vele a srác.
Csak nem vágom, h miként tudom megmondani, hogy melyik a primary és melyik a detonator.
Hol jelzi ezt bármi is? -
i@lex
őstag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Emelem eggyel, kettő jött, Ranger.
-
Xaels
félisten
Anthem - New Footage Breakdown | Loyalty, Team Widgets, Combo Effects & More Dantics videó, angol nyelvű.
-
iLVL 131 stormban szólóztam Ancient Ash Titant, jó móka

-
lofagi
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
JA és a VIP demoban sose voltam low hpn, oké!

-
sien
aktív tag
elnézést, lejárt a szerkesztési időm. szóval ez igen, jött egy társ, levertük félig, erre eltűnt, és szintén full hp-val egyszercsak megjelent. én ezt így tényleg nem. nemértem. nagyon nagyon nagyon remélem, hogy ez tényleg egy rossz mellékág csak, amit nekünk most odaadtak.
-
sien
aktív tag
hát nem tudom. egyedül vagyok a freeplay-ben, itt ez a titán látom hogy jön be pár játékos még, de nem tudok nekik szólni hogy ide jöjjenek (vagy csak még nem találtam meg a lehetőségét). ha jól számolom 1 óra alatt le is tudnám lőni

-
Aventador91
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nálam freeplayben 30-40 fps van ez a vihar miatt

-
ForRedGlory
félisten
Konkrétan olyan jól sikerült ez a meglepetés, hogy játszhatatlan szintre süllyedt. Ha nem vág ki szerver hibával, akkor lagol, mint állat. Részemről a demo ennyi volt.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Bismarck24
üzenetére
Motion Blur..
-
twi452
senior tag
Eddig pár kisebb titánnal találkoztunk meg 2 nagy ancient ash titánnal... Jó nagy dög 😂
-
lofagi
addikt
Hmm, most toltam egy kört és nekem a fele hangokat nem játszotta le, VIP demoban nem volt ilyen bajom, most meg van. Érdekes. :\
-
Bismarck24
tag
Az elmosódott grafikáért a játékban milyen beállítás a felelős? Motion blur v. Post processing?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs mit.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem találom, meg talán nem is ide írtam, úgyhogy leírom neked off topic-ként.
Beleraktam majdnem 4 órát, szóval senki nem mondhatja hogy látatlanban okoskodom.
Mire a végére értem, 2 dolog fogalmazódott meg bennem. Üres és súlytalan. Összességében pedig baromira untam, látszik rajta hogy coop-ra van kitalálva, az meg nekem nem pálya.Már a legelején is találkoztam bugokkal, pl. hogy töltés közben recsegett a hang.
Aztán a rengeteg töltögetés.
A játéktéren belül megnyitom a forge-ot, töltés, kiválasztom a küldetést, töltés, meghal a karakter, töltés, kirepülök a demó zónából, töltés, vissza akarok menni a bázisra, töltés.... komolyan?
Ez a rengeteg töltögetés egyszerűen botrány, egy mai tripla A játék egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ennyit és ennyiszer töltsön, 7-8 másodpercnél többet sehol nem szabadna látni a töltőképernyőt.Maga a játéktér volt a következő elem, amin látszik hogy csak egy díszlet és nem egy élő-lélegző világ. Teljesen statikus az egész, és még annyi sincs benne, hogy mondjuk egy nagyobb csata után letarolják a lövedékek és a robbanások a fákat és a bokrokat, vagy kráterek keletkeznek a robbanások után.
Ha már úgyis egy fix térre tölt be, ami ezek szerint el van szeparálva a világ többi részétől (értsd, nem tudsz átmenni Fort Tarsisból a küldetés helyszínére, csak loadinggal, akkor tényleg olyan nehéz lett volna ezt megoldani?)
Illetve még ehhez kapcsolódva, amikor felrobbantasz pl. egy lövegtornyot, akkor ha mellette állsz, a javelin nem fog sebződni, illetve nincs lökéshullám sem ami mondjuk hátrébb taszítana.
Pedig pont ezek az apróságok lennének azok, amikből összeáll a nagy egész, maga a hangulat. De itt ilyen nincs.Végül találkoztam bugokkal is, pl. víz alá forgatott kamera ami mindent kitakart, a Dominionos Storm ellenfél által lefagyasztott karakter, amelyik hátrafelé fut de továbbra is lefagyasztva, az elrakott fegyver ami folyamatosan tovább tüzel, illetve abban is csalódnom kellett, hogy a görgővel nem lehetett kijjebb zoomolni amikor a javelinnel mentem.
Ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek önmagukban még elenyészőek lennének, de amikor az ember sorban fut bele egyik után a másikba, akkor azért elgondolkodik azon, hogy miért is akarják hülyének nézni, legalábbis akit nem vakított el a játék és képes ezeket józanul végiggondolni.Szóval nem fűzök hozzá sok reményt, szerintem alapból hibás az egész koncepció.
-
AAtt1la
aktív tag
Valami tényleg történik...
-
sien
aktív tag
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem a Ranger a favorit, utána az Inter.
Viszont a Colossus vhogy nem tetszik, túl lomha, meg annyira nem adja. De nem azért mert nehéz, egyik sem az, egyszerűen a stílusa.
Viszont mind a 4-et ki dogom húzni 30-ig és akkor derül ki, h melyik mit tud. Addig fölösleges ez eszmefuttatás, h ez lesz jobb, az lesz jobb.
-
sien
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen
-
polgi803
őstag
Szerintem szék a game. Simán BF V szint grafikára. az tény, hogy fárasztó, mikor átlépnél egy checkpoint-on és kilép, hogy bocs elment a szerver. Amúgy jókat lövöldöztem eddig. Nem is baj, hogy még nem annyira vérkomoly, mert amúgy is szokni kell még sok mindent. Nekem ez így belefér. Meg az átvezető töltések is lehetnének rövidebbek. Ennyi ami nekem most zavaró.
-
válasz
AAtt1la
üzenetére
Minek térítsek? Majd rájöttök magatoktól. Ugyanilyen lelkes voltam a Destiny 2 megjelenése előtt, pontosan ugyanígy, mint itt a többség, aztán amikor a végére értem, akkor koppantam egyet. A legcsúnyább ebben, hogy a Destiny 2-t is szidták, de abban megjelenésekor több tartalom volt, mint amennyit itt belengettek összesen.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Storm, egyértelműen.

(#1401) Sirandrish
Igen, és még a játékot sem kell megvenni. Csak előfizetés kell és kapod a full játékot mindenféle korlátozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Hobby elektronika
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest