- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Pontosan akkor hogy is működik a dam scaling (bejövő és kimenő egyaránt)? Absz nem számít hanyas lvl vagy, még az item lvl se csak a rarity? Ezzel hogy tud a rendszer számolni, van a rarity-re valami szorzó vagy hogy? (értem hogy minél ritkább annál több roll van rajta, de azok ennyit dobnának..)
Mondjuk még csak egyszer próbáltam a strongholdot, eddig eszembe se jutott elkattintani hardról, de most volt egy pár down. Nem tudom most a strong annyival nehezebb lenne mint a többi küldi/event.. Azt gyanítottam, hogy voltunk 3-an 11-17 között meg egy 30-as és biztos felhúzta a rendszer az enemyt.
Destinybe kvázi semmi hátrányod nincs akármennyivel vagy kisebb power lvl vagy, egészen addig amíg nincs bevezetve egy recommended min lvl az adott helyen. Ilyet itt nem láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest