Új hozzászólás Aktív témák

• omfgk

veterán

Amúgy egyelőre nagyon bejön a játék.
    Utoljára 7-8 éve játszottam ehhez hasonló játékkal (az még a wow volt).
    A harc, mozgás, az egész világ tetszetős.
    Az open world szerintem egyáltalán nem olyan kihalt mint azt sokan állítják. Majd meglátják amikor a 4 Temple Trial-t csinálják és már hatodjára kell módosítani az útvonalon, mert mindenhol ott vannak a dögök freeplayben is.

A küldetések viszont könnyűek. Eddig mindet hardon toltam randomokkal, talán 2 küldetésen haltam meg. Mindkettőnél Ash Titan miatt. De ez is könnyen ment volna ha nem frost + fire combót használok a Stormmal.

Stronghold macerásabb. Sajnos itt sok a bug. 5-ből 3-szor már megkezdett körbe dob be. Vagy a 2 ajtó közé.
    Normalon könnyű, Hardon nem. Szerencsére ha szar a csapat az már az elején kiderül. A CC a lényeg. Akár 4db Storm is simán végig üti ha nem idióták.

Tegnap volt egy olyan kör amikor 3-an voltunk Stormmal + 1db Colossus. De sajnos csak én voltam az egyetlen aki lassította/fagyasztotta a dögöket. A másik kettő a tűzgolyót és a villámot tolta (mindkettő detonátor). Biztos jó lehetett a dps-ük, főleg amikor az én primejaimat combózták... viszont a sebzésen kívűl nem csináltak semmi hasznosat.

Ismerős elkérte az accot, ő Colossusal nyomta, tőle se nagyon hallottam negatív dolgokat. Egyelőre. Meglátjuk ,hogy lesz e elég content.

Új hozzászólás Aktív témák