- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Amúgy egyelőre nagyon bejön a játék.
Utoljára 7-8 éve játszottam ehhez hasonló játékkal (az még a wow volt).
A harc, mozgás, az egész világ tetszetős.
Az open world szerintem egyáltalán nem olyan kihalt mint azt sokan állítják. Majd meglátják amikor a 4 Temple Trial-t csinálják és már hatodjára kell módosítani az útvonalon, mert mindenhol ott vannak a dögök freeplayben is.A küldetések viszont könnyűek. Eddig mindet hardon toltam randomokkal, talán 2 küldetésen haltam meg. Mindkettőnél
miatt. De ez is könnyen ment volna ha nemAsh Titan frost + fire combót használok a Stormmal. Stronghold macerásabb. Sajnos itt sok a bug. 5-ből 3-szor már megkezdett körbe dob be. Vagy a 2 ajtó közé.
Normalon könnyű, Hardon nem. Szerencsére ha szar a csapat az már az elején kiderül. A CC a lényeg. Akár 4db Storm is simán végig üti ha nem idióták.Tegnap volt egy olyan kör amikor 3-an voltunk Stormmal + 1db Colossus. De sajnos csak én voltam az egyetlen aki lassította/fagyasztotta a dögöket. A másik kettő a tűzgolyót és a villámot tolta (mindkettő detonátor). Biztos jó lehetett a dps-ük, főleg amikor az én primejaimat combózták... viszont a sebzésen kívűl nem csináltak semmi hasznosat.
Ismerős elkérte az accot, ő Colossusal nyomta, tőle se nagyon hallottam negatív dolgokat. Egyelőre. Meglátjuk ,hogy lesz e elég content.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs