- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Háát érdekes a játék eddig. Hiába állítom a settigset nem változik semmi. Burt hiába kapcsolom ki nem kapcsolja ki.
A repülés nagyon érdekes. Mintha késne az egér. Nagyon zavaró. 4k-ban 40fps kb. 2080 RTX.
Hardon elég hamar meg lehet halni.
Ez tetszik. Nem lesz egy sétagalopp. -
ScomComputer
veterán
Megy már?
-
-
törölt tag
PC Controls Update - Aiming and Flight
Ezek a változások már benne lesznek a véglegesben, legtöbbje a múltheti demo feedbackre reagál.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah , pont a pók előtt connection lost

-
pzstm
titán

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
Leesküdték az égről a csillagokat, hogy nem lesz gond.

____
Semmi olyasmi ami lehetetlennek tűnik első látásra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aventador91
üzenetére
Igen, minden platformon 6kor indul.
-
Aventador91
őstag
6-tól lehet tolni xboxon is?
-
Puma K
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szerintem nincs cross platform.
Te is és ők is (már ha tényleg ők voltak azok) PC-ről tolhatták.
-
Xaels
félisten
-
Batawanga
tag
-
válasz
basaharc502
üzenetére
Az EA-nak köszönhető ez a csodás üzleti modell, őket kell szidni.
Én a Bioware-nek szívesen fizetek, de az EA-nak nem. Szerintem ezzel mindenki így van. Szóval ha beírnád, hogy de akkor is rohaggyon meg az EA, akkor engedd le a kezed nyugodtan, mert egyetértek.
-
markknight
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem érdekük, hogy ócsóé játsszál vele. De szerintem pozitív, hogy legalább van ilyen lehetőség, mi ps4-en meg várhatunk 1 hónapot.
-
pulffy
őstag
Nah hétvégén én is kipróbálom demót. Kiváncsi vagyok mien lessz, jóformán semmit se néztem róla. Csak nagy körvonalakbam ismerem a játékot...
-
DummyBoy
senior tag
Én azt csináltam miutána befejeztem a VIP demóban a missiont és a Strongholdot, hogy a Freeplaynél kiválasztottam, hogy Mission-re akarok bemenni, és folyamatosan bedobált különböző társaságokba, ugyanez volt ha Strongholdot választottál, szóval rendesen dobta az XP-t.
Ez a része a "FreePlay"-nek nagyon tetszett, szerintem zseniális ötlet.
-
weky
tag
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne (lehet, hogy volt már téma, de pár oldalt visszakeresve nem találtam): Március elejéig jár le az éves Premier előfizum. Ezzel ugye február 15-én már hozzáférek a teljes játékhoz, annak is a Legion of Dawn verziójához.
Viszont a teljes játékot nem az Originen rendeltem meg és csak az alap verziót, így ha mondjuk február 22-én aktiválom a termékkulcsot, akkor nem lesz ütközés a Legion vs. sima verzió miatt?
Mármint a Legios- bónusz cuccok gondolom el fognak tűnni (amúgy ez bőven a túlélhető kategória
) de más gondot okozhat?Köszi a válaszokat!
-
-
Már egy hete előfizettem, de nem is nagyon tudok már hozzáfűzni ehhez semmit, EA...
http://blog.bioware.com/2019/01/31/hello-anthem-community/
A legnagyobb bullshit, amit továbbra sem vesz be a gyomrom:
Our ongoing scale testing this week has gone well. We’re confident we are ready for the load we will see. Like last weekend, we will be prepared with more server capacity than we anticipate will be needed. However, predicting player numbers – particularly for a new game like Anthem in its first open public weekend – is very difficult. If more players decide to try the game than we anticipate, we also have systems in place to control entry rates of incoming players. This is to ensure players in the game are having uninterrupted fun and to give us time to increase capacity. If you encounter this situation, we hope you’ll be patient with us and try again later. We’ll have messaging on our servers on our server status page.Nem egy rocket science a letöltött demok számából szerver teljesítményt skálázni, főleg, hogy a legtöbb előtöltőről már most megvan az adatuk...
-
Új Bioware blog bejegyzés. Aggodalmat keltő, hogy nincs benne szó az infinite loading screenről.
Bár a technical design director meg ezt írta redditen:
"We identified one major problem (a resource wasn't being released under some conditions, so the level could not unload) and prepped a fix on Saturday, tested all day Sunday/Monday and it went through certification shortly after that.There are some other fixes that should help the game recover when there are service errors (which was also sometimes presenting as 'infinite loads').
All that said, we reproduced and fixed some problems... though given the narrow amount of time we had to turn around a fix, we might not have caught everything."
-
prokxy
veterán
-
sittes79
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Simán elég az 1070
-
Aventador91
őstag
válasz
zakarmihaly
üzenetére
egy sima 1080 talán elég a full hd stabil 60 fpshez
1070 nem elég -
zakarmihaly
tag
amúgy milyen konfig kell a 60 fpshez? ryzen 5 1600 3,8ghz, 16 gb ddr4 3200 mhz és rx 470 4gb-al lowon sem volt meg. az alpha jobban futott (1080p)
-
maajsz
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Nekem is 5 play trum van benne, nagyon bejött a combat system benne csak az "íze" nem volt igazán Mass Effectes. Ezért várom ezt is, tetszik a repkedős mobilis harcrendszer, nagyon remélem a sztori is ott lesz az egész jó szinten.
-
Aventador91
őstag
válasz
üzenetére
ezt a nyomorult pénzéhes brigádot... ennél lehet szánalmasabb még valami? ha az se mindegy nekik mikor veszi meg az ember az accesst akkor szívjanak le
én nem fogok ezért kifizetni 2 héttel előtte fizetni hogy akkor 2 héttel előbb kelljen hosszabbítanom, vagy megvennem a gamet ha tetszik.
pont ez a céljuk ezzel amúgy, hogy csak 2 hetet tudj játszani majd megújítás vagy megvétel előtt.
-
Peace
nagyúr
Tök jó, hogy jutalmazza a játék, ha sok friend-ed játszik vele. Múlt héten pénteken mikor 18:00-kor behívtatok party chatbe, gyorsan megjelöltem 4-5 embert. Egyikük sem jelölt vissza.

-
törölt tag
Anthem launches February 22, 2019 for Xbox One, PlayStation® 4, and PC. Early Access begins on February 15 for Origin Access and EA Access members.**
** CONDITIONS, LIMITATIONS AND EXCLUSIONS APPLY. SEE ea.com/ea-access/terms AND origin.com/store/origin-access/terms FOR DETAILS. Must be an active Access member on February 1, 2019 to participate.
Aki február 15-én játszani akar a teljes játékkal lehet érdemes már most megvenni az Origin Access-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
18:00
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Aventador91
üzenetére
PC? Neeem, köszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Aztan 14 napos elallassal vissza lehet kuldeni.

-
Ezt ilyen faszán még sehol nem láttam összefoglalva.
Respect. Agree.
Disclaimer: hetedhét országra szóló mass effect fan vagyok és az Andromeda is nagyon tetszett. -
twi452
senior tag
Egy kis új infó 🙂
[YouTube video - Anthem | New NPC & Sentinel Faction Mission 'Preventative Precautions' (+Ash Titans in Freeplay)
Sly Nation]Esetleg mellékküldetés spoiler lehet benne!
-
turistakolbi
aktív tag
Első EA gém amit megveszek

Eddig amit gyártottak, számomra a "hulladék " kategória volt.
De ez megtetszett első látásra
(Ugyebár vártam a diablo 4et... mert a D3 egy fos., De nincs mobilom, ezért nem lesz immortal
)
(kajak szerelem volt első látásra. De azóta imádkozok, hogy legyen jó nehéz, és legyenek nagyon jók a legendary itemek. Az a legjobb amikor a fejlesztők item "setteket" csinálnak, de mi felhasználók rájövünk hogyha kombózzuk őket, akkor még durvábbak vagyunk
Na de csak premier van. nincs előrendelve, egyenlőre
) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Batawanga
tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Hát, erre fogadtam volna én is utoljára, hogy egy novemberi erősen csonkolt bétát fognak peccselgetni.
De örülök neki, hogy erre is van idejük. -
maajsz
senior tag
válasz
turistakolbi
üzenetére
Nem csoda, amilyen shitstorm lement az Andromeda körül, nagyon nem akarják megismételni. Ha a játék úgy jön ki, mint kb a legutlsó verziója korántsem lett volna akkora bukó belőle. Persze akkor is megmaradt volna egy "meh" elmegy szintnek az OT-hoz képest, főleg a fanok részérél, de mégis bőven jobban teljesített volna a kasszánál. Az egész bughalmaz csak egy jó kifogás a jutubernek, hogy csinálhassa a rantot meg a lehúzó-fikázó videokat. A megjelenés utáni hónapban egy db objektív review nem jelent meg róla, a fémösz pjúdipáj is csak annyit tudott hozzátenni, hogy c'mon hogy néz ki ez az arcmimika vagy milyen nyomorult pózba fagyott ki a teammate. A tűzre még egy lapáttal jöttek a komment like hajhászok, hogy ez a játék rosszabb mint a Big Rigs, meg életem legsz@rabb játéka stb. Az egész átment egy, az amúgy se sokból lefeleződött iq szintű kommentszekcióba, ami elriasztotta a playerek nagy részét. Aki meg esetleg valami jót mondott róla jött a fanboi-ozás. Így nyomhat földbe egy jól felhypeolt "elmegy" szintű játékot egy ilyen beta szintű release. Szvsz ezt kiba messziről el akarják kerülni.

-
válasz
Aventador91
üzenetére
Dehogy, az EA még a földön fekvő mass effect franchise-ba is kurva nagyokat rúghat ezt követően, kedve szerint.
-
DummyBoy
senior tag
2 barátommal szoktunk együtt játszani mindenféle coop mókákat (BL, Destinyk, stb...), viszont a VIP demóhoz csak én fértem hozzá.
Aztán mire kiderült hogy a VIP demóval végülis mindenki tud játszani, már késő volt, szóval nekünk most nem számít az extra meglepi, hanem a cimboráimmal akarom kipróbálni, hogy érdemes-e áldozni rá.
Múlt pénteken mentem haza, 6-tól Anthem demó, akkor 8 előtt neki sem állok, átmentem haverokhoz, kutyaséta, minden, és olyan 10 körül leültem, hogy na talán most ...
Aztán mikor végre sikerült az ANTHEM logót pixelről pixelre memorizálni, gondoltam ráguglizok, és kiderült, hogy felesleges ott ülnöm előtte, hagytam, és szombat reggel végül sikerült egy tisztességeset játszani.
Most azért kicsit bízom benne, hogy kutyaséta után be tudok majd menni, éjszakás az asszony, lehet hőbörögni egész éjjel xD
-
Aventador91
őstag
válasz
turistakolbi
üzenetére
lehet hogy ez a game utolsó lehetőségük?
-
duvi
nagyúr
válasz
turistakolbi
üzenetére
Muszáj valamit felmutatniuk a múltheti blamázs után. Főleg egy open
bétábandemóban. Hogy mennyire tudják/lehet javítani, az más kérdés... -
turistakolbi
aktív tag
És kajak, lepeccselik ezt a " 7 hetes demó-t "

GG
Nagyon meg akarnak felelni. I like it. -
Xaels
félisten
PS4-re jött a Demohoz update. v1.01 lett
-
gyuromoj
veterán
Ugyanúgy péntek este 6-tol indul mint multheten?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Linux Mint
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A repülés nagyon érdekes. Mintha késne az egér. Nagyon zavaró. 4k-ban 40fps kb. 2080 RTX.

Amúgy nem rossz játék, de PS4-en, miután egy kicsit belejöttem, a nagyobb harcok kb. diafilm-vetítésszerűen mentek és a pályák is elég monoton felépítesűek voltak. De jó a játékmenet, és van pár érdekes warframe, amit érdemes beszerezni.

Bár ha tippelnem kéne, akkor inkább az EA kezét látom a dologban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)