- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CactuS #36031 üzenetére
Köszönöm, akkor elengedem, így is van más játék bőven. :)
---------------------------------------
Mivel játszok témában...
Két fő játék fut nálam most jelenleg:
- NFS No Limits: Ezt kb megjelenése óta nyomom (közben egyszeri pár hónap kihagyásával csupán)
- Sniper 3D Assasin: Kollégák játszották, gondoltam én is kipróbálom, ez volt még februárban.Azóta kollégák már nem játszák, én meg maradtam, kijátszottam a fősztorit és ráfüggtem kissé a PvP módjára, ami bár sokmindenben nem tetszik, de közben belekerültem egy magyar klánba (tulajdonképpen a nagy klánjuk az ország legerősebbje), akik tök jó arcok. Lehet miattuk is játszok még vele, de amúgy persze elvagyok magával a játékkal is, csak nem vagyok érte úgy oda kükönösebben.
Mellék játékok meg, avagy amik nem igényelnek úgymond törődést...
- Rush Rally 3: az a bajom vele, hogy nagyon figyelni kell benne, hogy normálisan tudjon benne haladni az ember és nincs mindig rá energiám és az időt is nehezen szánom rá.
-Traffic Racer: addig bizony a telefonon marad, míg meg nem lesz benne a legutolsó achievement is, aztán szabadulok tőle
- Radiant: stílusos régi idők beli Galaxy Invaders klón, aminek a Hardcore módja most látom már, hogy szopó lesz szintén nagyon, pedig lenne rá acsi is
- Hitman GO és Alien Blackout: ezeket egyelőre a topiknak köszönhetően húztam be ingyé, de időt még nem szántam nagyon rájuk.... illetve a Hitman-re lehet nem is nagyon fogok ezután se, mert gondolkodni kell benne, azt meg eleget csinálok a munkahelyen is. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest