Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Online póker, én szeretem.
-
-
törölt tag
válasz felixo #25052 üzenetére
Tudni kell pókerezni ennyi, nincsen benne semmi csalás, tudni kell mi az hogy póker. Nekem a facén már van 2-gyűrü is.
Ha törlöd a játékot akkor is megmarad, én ma vagy fél vagy 1év után tettem fel unalmamba újra, hogy n e csak sakkozzak, és ott volt 7százezer zseton meg a hatodik elért szintem stb,,,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ismer valaki Darkorbit szerű játékot droidra? Próbálgattam már sok űrjátékot, de egyik sem jött be igazán. Mindenképp online érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25054 üzenetére
Cseszheted a póker tudásod, ha a sok kis idióta pöcs lemákol a riveren a fosi-hugyi lapjával
Olyanok, akik még azt sem tudják hogy mit jelent a pozíció az asztalnál.
Én az ilyen barmoktól agyhugykövet tudok kapni, pláne még ha ők oktatnak ki.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25058 üzenetére
Szerintem akkor már inkább egy hivatalos pókeroldal alkalmazása. Mondjuk PokerStars vagy Full Tilt. Ezek is játékpénzesek, mivel valódi pénzest nem lehet felrakni a Play-re. Azokat a hivatalos oldalakról lehet leszedni (PokerStars, Full Tilt).
A PokerStars-nál van Home Game is, amivel saját pókerklubot lehet csinálni ismerősöknek.
(#25057) air: Engem anno bwin-en lemákoltak riveren úgy, hogy csak egyetlen lap volt jó a másik félnek... Így végül 87. lettem a 3000-ből (freeroll).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz felixo #25061 üzenetére
Lehet a WSOP-n is versenyezni,,,,,
A Zyngán megtalálod az ilyesmit, de a WSOP-n is lehet versenyezni csak épp nem kétmillió asztalt sorol fel, más a rendszer.
(#25059) Bozek
Kinek mi tetszik, szerintem semmivel sem jobbak mint az amit linkeltem, játékpénzes szinten legalábbis.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz felixo #25065 üzenetére
Arra jó, hogy a póker hangulatot átéljem , hidd el hogy az igazi pókeresek a játékpénzt lenézik és ugyanezt írják rá mint most te, hogy az nem póker meg amit írtál. De biztos lehetsz benne, hogy a vérprofik nem a GOV3-al játszanak.
Az igazi pókernek kb nem sok köze van a játékpénzes akármihez, az szintén csak arra jó, hogy azért valamilyen szinten mégis csak pókerezés, mégha semmi tétje sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Creepy
tag
Nálam a Hearthstone és az Online Head Football a favorit...
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
törölt tag
Keresőzz,4-5 éve néztem utána ennek a játéknak amikor megjelent .
GOV2 botrányosan csal.
Nem tűnt fel vagy 8 éves póker tapasztalattal, de ha csal is akkor is ez 1 GÉPI PROGRAM, a játékpénzes pókernél semmiképpen sem rosszabb .
(#25074) felixo Ez még sakk-ban sem működik amiből azért manapság már elég komoly programokat tudnak csinálni, de a sakkmesterek szerint bőven érezhető, hogy ez gépi program hiába fejletten gondolkodik de csak egy gép...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #27441408 #25075 üzenetére
Inkább hagyjuk!
Én is be tudok dobni valami blődséget, aztán amikor valaki bizonyítékot kér, akkor azt mondom, hogy kereső!
Röhej.
Nem tűnt fel, hogy csal? Akkor vagy nem játszottál vele eleget, vagy annyira mégsem tudsz pókerezni.
Nekem 3-4 óra játék után simán látszott, hogy ami kijön, az nem lehet véletlen algoritmus eredménye, hanem kizárólag irányított játék.
A "gépi program" magyarázat szintén nevetséges. Ha nem random függvényt használ, hanem irányítottan oszt, akkor az gyönyörű csalás, ami elcseszi a játékélményt."de ha csal is akkor is ez 1 GÉPI PROGRAM, a játékpénzes pókernél semmiképpen sem rosszabb ."
Szerintem ennek a mondatnak logikailag nincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bozek
nagyúr
válasz #27441408 #25084 üzenetére
"Kramnyik elmondta, hogy számítógépes ellenfelét már a találkozó kezdetén tisztelte, és ez még inkább így van a találkozó végeztével, valamint gratulált a Deep Fritz projektben részt vevő szakemberek kiváló teljesítményéhez."
És ez 2002-ben volt, amikor még több esélye volt az embernek a gép ellen. Egyébként honnan veszed, hogy utálnak gép ellen játszani? Versenyeken igen, de hidd el, sok esetben a felkészülésüket segíti és használják is.
Egyébként már trükköznek is a sakkprogramokkal.
-
Maxtreme
addikt
vótmá?
Egész jópofa loot-olós karakter tápolós rpg.
Megy offline is.[ Szerkesztve ]
-
VIBO
őstag
Hungry Shark world nagyon nagy. Épp erre függtem rá
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
felixo
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz felixo #25093 üzenetére
Azért vannak hozzáértő kommentek.
"Egy fos az egész ,dáma -hármas pókerrel ki dobott nem nyertesnek, egy hármas-dáma pókerrel szemben!!"
Max. akkor jöhetne össze ilyen, ha Omaha-t játszik, de ott is csak 5 lap (2 bázislap + 3 közös) számít. Szerintem sok hozzászóló ebbe a hibába esik, amikor "a két pár mióta nagyobb, mint a full house" típusú kommenteket írnak...
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
-
törölt tag
Befejeznéd? Ahogy írták is neked nem fogsz meg győzni, egyébként onnan, hogy beszéltem pár sakkmesterrel bár nem a te űrviszonyaidból mert te gondolom itt is az elit-eket mondogatnád szhóval nem nem Magnus mondta, hanem csak sima mezei FIDE sakkozók, hogy nem nagyon szeretnek gép ellen játszani.
(#25089) felixo Én átmentem a Zyngára, a WSOP kidobált versenyközbe mert nem érezte a wifit stb.... és a játékosok is szerintem valamilyen szinten profibbak ott, vagy csak komolyabban veszik a játékot a vip program miatt stb....
Na, ezért mondtam inkább a PokerStars vagy a Full Tilt alkalmazást, mert ott szerintem azért nagyobb arányban vannak azok, akik értenek is hozzá.
Azokon is ugyan az az idióta játék zajlik játékpénzen.....
Sőt még idiótább mert nuku tét a pokerstars pl valami 3-szor ad ingyen pénzt ÓRÁNKÉNT, anno legalábbis így volt, mégis mit vegyenek komolyan???, A facés pókerek többségénél azért megéri kicsit komolyabban játszani és vigyázni a pénzre mert nem kapsz óránként két zsákkal.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Motorsport Manager - 75 Ft
engem anno egész sokáig lekötött, 75-öt pedig mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest