Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darth_Revan

veterán

válasz #13110016 #23133 üzenetére

Es? Ugyanugy AndroidOS az is. Akinek nincs Shield azert gondolom azt is erdekelheti, marcsak az erdekesseg kedveert, hogy milyen portok jonnek ki Android OS-re.

Amugy van jatek, ami az LG G2-mel GPlay szerint kompatibilis, de a Shield-el nem. Ilyen pl az XCom. Most akkor bojkottaljam ezt a jatekot, mert nem megy minden keszulekemen?

Tudom, hogy sokaknak nincs Shield es nem is azert linkelgetem ezeket a jatekokat, sajat screenshotokkal, hogy "Mutogassam mim van", hanem, mert ez az Android jatekok topikja es szerintem emlitesre melto, hogy milyen komoly cimek kapnak Android OS portok.

Az teny, hogy van koztuk sok, ami csak marketing okokbol Shield excluziv, pl Super Meat Boy es Hotline sorozat. De ez is miert baj? Az LG-t, Samsungot, HTC-t, stb nem erdekeltek, de az Nvidia fizetett erte es a fejlesztok csinaltak portot. Teljesen korrekt, hogy abszolut mennenek Tegra chipseten kivul mason is, de a fejlesztok csak Tegra-hoz valo fajlokat adnak ki. Pl a Doom 3 BFG szerintem a legujabb Samsungon tudna kozel olyan jol futni, mint a Shield Tableten. (Vagy meg lehet jobban is) De a Samsungot nem erdekelte, igy nem is kapott kompatibilitast.

Az Nvidia nagy penzeket olt az Android OS-be es hala nekik sok PC-s cim kapott Android OS portot. Ha ez mas gyarton mult volna, akkor nehany komolyabb projektet leszamitva, akkor meg mindig Angry Birds es Flappy Bird szintu jatekok lennenek olyan hardveren, ami mar bizonyitotta, hogy komoly 3D-s PC portokat is kepes futtatni.

Jah es a fentebb linkelt Machinarium is a most futo Shield jatekok akciozasa miatt kapott -50%-ot :))

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés