- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
huhú megjelent Auralux: Constellations controller support shield eszközökre, multi mód, világranglista stb..
pár pályán tartom a rekordot lowerhauntlet néven
-
hallerlaller
addikt
Miért van mostanság egyre több régiózáras játék? Ez is pl elég jónak tűnik: Colossus Command
-
hallerlaller
addikt
Nah, petal azaz egy amit nem vagyok képes megérteni, meg nem is tetszik hogynéz már ki.
Johnyjoker: ja koshka op, amíg nem találkozol krul-al vagy taka-val 1-1 be a dzsungelben xd akkor jobb elbújni, ha nem tudod meglepni akkor nincs sok esélyed, de még akkor sem, bár ez függ a másik féltől is.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #18873 üzenetére
Ígérem ez az utolsó kép ma, egy jó Ringo play volt most:Aaa nem nyomtam screenshotot, 19 kill 2 halál melett.. Szénné lőttem szerencsétleneket
Koshka alap assasin, Ringo alap lövész, Ardan meg catherine alap warriorok, ezzekkel ha megtanulsz játszani akkor nincs gond.
Ringoval is az a lényeg hogy wari mogott kell maradni majd a gyengébb célpontokat lelőni, koshkaval ugyanez, csak ő ugye gyors is, lehet bokorból meglepni őket. -
hallerlaller
addikt
Na megleltem, viszont csak július 2-ig van azt írja, próbáld meg azért hátha engedi kitölteni: [link]
Nem azonnal kaptam meg, valamikor kedden töltöttem ki, és hétvégére vettem észre hogy már nem kell megvenni.
szerk: viszont nem vesztesz vele semmit ha nincs meg, elég nehéz karakter, meg úgyis bekerül majd a free to play közé amit hetente cserélnek.
persze hogy lol másolat, mint az összes többi mobilos moba Herowes Of order and chaos, witcher arena, heroes of soulcraft, meg majd jöt a Call of Champions is ősszel. De vain glory a legjobb.
-
hallerlaller
addikt
Egy hete kezdtem, hétvégén rákattantam eléggé gyorsan fejlődtem.
Karakterek közül koshka-t vettem meg meg catherine-t de utóbbival nem játszom, kaptam egy Taka-t is ingyen, mivel kitöltöttem valami kérdőívet az oldalukon. Taka elég nehéz dzsungeles karakter, viszont jó kezekben igazi koshka killer, 1-1be meg tudja verni simán ha jól használják, tudom mert futottam bele pár ilyen játékosba. Koshka elég könnyű mert az ajánlott itemeket kell megvenni amik jók aztán mehet a dzsungelezés. Ilyen még ardan is aki support warrior - neki az ironguard contract ajánlott, mivel elég nehezen öl az elején, ezzel meg akkor is kap pénzt ha ally öl mellette. Ringo is elég könnyű karakter a line-ban, csak az elején kell figyelni mert nagyon sérülékeny.Joule-ra gyúrok, mert jónak tűnik, szeretném kipróbálni élesben mit tud.
Az a jó, hogy rengeteg a tutorial, nézd végig a hősök mellett a spotlight videókat és akkor nem élesben tanulsz ami idegesítő lehet a csapattársaidnak.
(#18848) r0by
level szint meg a karma is számít elvileg az alapján rak össze másokkal, ha sokan honorálnak, akkor felmegy a karma és jobb játékosokkal rak össze, ha lemegy akkor gyengébbekkel. elvileg.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #18796 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
Vikthor #18776 üzenetére
Én játszom, lvl7et most értem el. koshka-val már egész ügyes vagyok, ezek a mai meccseim: [link]
Ja a nevem ott: Hali
Ami rohadtul idegesít hogy sokat kell várni a meccsekre ja és sokáig is tart, nagyon gáz ha benakkal rak össze.. Es a haladás is nagyon lassú ezáltal, csak egy karaktert oldottam fel még mindig.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Darth_Revan #18756 üzenetére
Half Life episode 2 shield tabletre nem megy fel egyelőre.. írja is hogy initial release for android tv
-
hallerlaller
addikt
válasz
pinnacle #852 üzenetére
Én már próbáltam és nem küldött értesítést a play-es kívánságlista, viszont arra jó, hogy a fizetős alkalmazásaidat külön tudod gyűjteni, így ha csinálsz factory resetet telón rögtön tudod miket kell visszatelepíteni. AppSales Watchlist viszont elvileg küld, de azt még nem volt alkalmam kipróbálni.
-
hallerlaller
addikt
Nos!Látom nem sikerült átlátni a dolgokat, vagy csak a Vice Cityn jár az eszed, na figy:
(#819) BDave: MC4
(#824) rocki15 válasza BDave (#819) üzenetére: Már le is szedték a Play-röl.
(#833) BDave válasza rocki15 (#824) üzenetére: Fent van az.
(#834) rocki15 válasza BDave (#833) üzenetére: Mostmár igen.
(#835) Damage401 válasza rocki15 (#834) üzenetére: Nem látom
(#836) hallerlaller válasza Damage401 (#835) üzenetére: Otta netes link a (#819)-ben.érted.remélem értékeled, hogy így szépen kigyűjtöttem.ok.sziasztok.
-
hallerlaller
addikt
Még nem próbáltam, de azt írják támogatja.
Videó Nexus7+PS3 joy. -
hallerlaller
addikt
Jön az MC4, na ezt lehet megnézem majd.
-
hallerlaller
addikt
Na, ezt le ne töltse senki, egyrészt kár végigvárni mire lejön a 770MB. gagyi grafika, már a menüben az ikonok recések, ilyet a tapjoy-os adware játékoknál láttam utoljára. Maga a játék pedig bonyolult, nem is értem már a tutorialt sem, ez ilyen mostanában divatos japán hipszter játék, értelme nulla.
-
hallerlaller
addikt
Na bekerült megint valami a tegrazone-ba, ingyenes, csak a pályákért kell majd fizetni, viszont nem is keveset. Most töltöm le, próbálta már valaki?
-
hallerlaller
addikt
Frissült a SG: DeadZone, most már minden androidra elérhető, gyertek játszani!!
Vegyetek fel, aláírásomban lévő néven vagyok fent.
-
hallerlaller
addikt
Razor Salvation THD
(Tegra only, 442 Ft) -
hallerlaller
addikt
ÉS MEGÉRKEZETT!!
SHADOWGUN: DeadZone
(Ingyenes,Béta) -
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
Beastie Bay
(Kairosoft, ingyenes) -
hallerlaller
addikt
Közeleg a Shadowgun Deadzone
-
hallerlaller
addikt
Ehehe, ha le van zárva a képernyő és megnyomom a kontrolleren a start gombot feléled!
-
hallerlaller
addikt
Erre a
Vendetta Online (3D Space MMO)
(ingyenes)-ra azt írja tegrazone hogy kontrolleres, mégse tudom működésre bírni benne, van akinek sikerült?
-
hallerlaller
addikt
Mentsd el kedvencek közé
Jetpack Joyride
(ingyenes) -
hallerlaller
addikt
INDESTRUCTIBLE
(autós lövöldözős, ingyenes) -
hallerlaller
addikt
Fort Courage
(Tegra only, ingyenes)
The Bard's Tale
(Tegra és xperia play-re optimalizált, 1.293,- HUF) -
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #144 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
SureStudio #126 üzenetére
tegra3-on csak eldöcög
amúgy ki milyen kontrollert használ? én jelenleg ezt:
ehhez semmilyen root meg hekkelés nem kell, vannak játékok amik alapból támogatják, tegrazone kiírja melyikek, így:
de gondolkoztam egy ps3 kontrolleren és a képet meg ki kéne lőni a tvre.. -
hallerlaller
addikt
ezt próbálta valaki?
Total War Battles
(1113 HUF)
(valós-idejű stratégia elvileg)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!