- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
J&P
aktív tag
-
Krisszer
aktív tag
-
KAMI911
senior tag
-
cabii
tag
Ez a fejegység, sajnos már nincs fent a hírdetés, nem tudom a pontosabb típusát. A kamera szintén valami nem nagy nevű eszköz.
Tápot azt hiszem, vagy a rendszámtábla vagy a tolatólámpa ad (nem én szereltem be, hanem egy ismerős.)
Igazából az érdekelne, hogy elevel lehet-e jó ez a vezetékmentes megoldás, csak kifogtam egy hibás darabot, vagy inkább huzassak be egy vezetékpárt és azzal oldjam meg a képátvitelt? Van akinek működik vezetékmentesen? Ha igen, mi kell ahhoz, hogy jó legyen? Mire figyeljek vásárlásnál? -
king.mp
aktív tag
-
gduck
addikt
-
TomWexX
addikt
-
KAMI911
senior tag
-
sfknasty
aktív tag
-
Pistike1985
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
USB audión USB DAC-kal és a megfelelő lejátszóval működik,viszont úgy a rendszerhangok és a kihangosítás kuka.Nem az OS-be van belenyúlva,hanem hardver szinten nincs megkerülve az android resampling.Tehát semmilyen körülmények közt nem tudja a bitperfect audiót koaxon,vagy optikán keresztül.Android 14-től kezeli az android a bitperfect audiót.
-
gyvince
senior tag
Igen ez volt!
Viszont emberek ez a Dudu7 Mekedee ez valami elképesztő cucc volt már sok fejegységem Sony Pioneer JVC de ennyire testre szabni mint ezt nem lehetett sajnos CANBUS az automba nem nagyon van így ezt a részét nem tudom de a hangja is nagyon jó!
Tényleg köszönöm hogy ezt ajánlatátok még mindig ismerkedem vele de eddig tökéletes!Vettem hozza kormány távirányítót az is nagyon jól működik valamint OBD olvasót azzal szenvedek egy kicsit de valami van a OBD csatlakozómmal nem a DuDu hibája tervezek hozzá venni mèg TMPS-t is jó cucc na
-
Seth1
tag
-
KFury
csendes tag
-
Trolee
aktív tag
-
TomWexX
addikt
Köszi!
Nekem a tolatókamera ez a kép alapján az F, vagyis a reverse camera helyére van dugva ugyanolyan kábel, ami itt is van. Szóval remélhetőleg ugyanúgy fog működni.
És ugye a DuDu-n valós az android verzió, ők nem hamisítják a verziószámot?
#8113sfknasty: Köszi, ez bíztató!

Akkor vagy cserélem a gps/4g antennámat a DuDu által adottra, vagy beszerzek egy átalakítót, ugye? -
sfknasty
aktív tag
-
TomWexX
addikt
-
gabor9991
addikt
Van canbus és arra állítottam amit kért a leírás de sajnos így sem volt 100% pedig a nyitott ajtót és a külső hőmérsékletet is kiírta.
Igen nekem is olyannak tűnik a jelenség mint amikor a Windows alatt egy vga driver nélkül működik.Van kép csak sz@r illetve ha jól láttam eltűnt a zlink app is.
-
gduck
addikt
-
sfknasty
aktív tag
-
gyvince
senior tag
-
gyvince
senior tag
-
gyvince
senior tag
-
Trolee
aktív tag
-
Krisszer
aktív tag
továbbra is nagyon fasza a fej, már lassan lakom is be (minimalist mode, my beloved)
viszont - hol tudom állítani hogy milyenféle kamerára számítsn 360 viewben?
mert van egy érzésem hogy a kamera, ami most van bent felszerelve (Hizpohoz kapott darab) azért nem igazán akar beszélni a fejjel, mert CVBS-re számít és AHD vagy talán vice versa?
az előző fejjel patentul ment ennél pedig egyáltalán nem, pedig 8/128, szóval 360IC kellesz benne legyen, nomeg az aktiváció is lement. -
Pityu89
senior tag
Ezeket a szoftververziókat nézve elgondolkodtam, hogy frissítem a sajátom is.
Jelenleg ez van rajta (Roco K706-ra tippelek)
7862
Rendszer verzió: QF001.20240722.165508_v3.13_02
MCU verzió: QF05.V02.03.20240106.001121.05
DSP: BU32107
Rádió: TSC4745
UUID: 1042404197701956
CanMcu: D-FIAT-RZ-01-0001-B1
Processzor: 2,0GHz x8 -UIS7862SValamikor tavasszal megszűnt működni a Carplay rajta, akkor a gyári oldalán az autofather.com-on frissítettem, de meglepetésre régebbi verzió került fel, a fentebb említett. Meglepett, de a hangminőség is jobb lett egy fokkal.
Mik a tapasztalatok, ha már ilyen sok fajta van belőle, melyik a legjobb? Esetleg RDS dalcímkiírás is működhet, vagy jobb hangminőség rádió esetén (most mintha nem is menne a DSP ha rádió megy ritkán)
Vagy engedjem el, ha működik, ne nyúljak hozzá?
-
sfknasty
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
Jól emlékszel,4 rca van a fejen + sub és 4V,vagy 5V a kimeneti fesz,de ha van lehetőséged,akkor koaxra,vagy optikára köss az rca helyett(a Dudu tudja).Én raktam az enyémbe külön sim kártyát korlátlan nettel és előfizettem Tidal-ra 2190FT/hó.Ennyit simán megér,hogy veszteségmentes jó minőségű zenéket hallgassak.
-
sfknasty
aktív tag
Dudu OS érkezik,vagy csak a launcher?Nem mindegy.Elvileg tudsz időkorrekciózni a fejen.A kérdés csak az,hogy miként van bekötve az aktív 2 út.Én külön DSP-t használok egy Zapco ADSPZ16IV-12A.A külön DSP és erősítő azért fényévekkel jobb, hangzásban,mint a fejről hajtott dolgok.Jelenleg ott tartok,hogy a fent említett erősítős DSP mellett van még beszerelve egy Audiocontrol D-6.1200,ez hajtja a mélyközepeket későbbiekben még egy front subot fog hajtani.A Zapco hajtja a magas és közép hangszórókat és van még egy Hifonics ZXT1000/1-es monoblock,ami egy Morel Ultimo TI SC 122-t hajt.Ebből szeretnék még egyet.AZ első szettem pedig egy ESB Audio 5.6K3.Van parlagon még egy Blam audio szettem,amit hátsó kitöltésnek beszerelek,ha az időm engedi.A rezgéscsillapítás és hangszigetelés 70%-ban kész van.
-
Czeri32
tag
Hoppon mar kész is, nagyon szépen köszönöm a segítséged, rádió kétszer olyan jól szól mint eddig, kíváncsi leszek megye az erdélyes is, de sokkal pörgössebb lett a rendszer, esetleg tudnék letölteni kezdőképet? Tudod ahova beteszi a az alkalmazásokat, mert ezen az eszközön kezdőképnek hívja,
-
Czeri32
tag
-
sfknasty
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
-
gduck
addikt
-
Trolee
aktív tag
-
lilla8625
csendes tag
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
" csak rossz helyen van és kicsi az ablak is "
Ha megnézted a mókolásomat, akkor láthattad, nekem is ez volt az első dolgom, a PIP ablakot megnövelni
Abban a launcherben (hasonló a tiédhez) változtatható az ablakok pozíciója. Neked nem? "Fogjad meg" pl. az autós ablakot és húzzad jobbra. Elméletileg így az jobbra kerül, a térkép meg balra. 
UI: Van linked a firmware verziódhoz? Esetleg megpróbálhatom módosítani a Launchert

-
gduck
addikt
Bocsi ez lemaradt. Van pár cég, aki ezzel foglalkozik

- ILauncher Homepage from Dofun. Licensz: Dofun shop.
- Dudu Launcher
- AGAMA Car Launcher
- VIVID Car Launcher
- CarWebGuru Car Launcher
- Car Launcher
- Car Penguin
- LecoAuto
stb. -
gduck
addikt
-
Krisszer
aktív tag
-
Krisszer
aktív tag
-
Krisszer
aktív tag
javítom magam, amit én rendeltem, nem FYT, de 7862S van benne, elvileg már fel is van adva (német raktár), kis szerencsével jövő héten meg is kapom, szóval elsőre az eredeti helyére fog menni. a keret kíváncsi vagyok, hogy mikorra ér ide, tekintve hogy az kínából jön.
-
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
Uh, kérlek számolj be majd a beszerelésről (akár privátban is), nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki, és hogy hogyan funkcionál.

Amit linkelték annál tuti működne a kormány is, de univerzálisnál meg tényleg lehet majd "bütykölni" kell. Lehet ilyenre cserélem a mostanit...
Illetve még arra gondoltam esetleg hogy megrendelem én is ezt a felső keretet, rakok bele valami tablet szerűt és összehangolom a mostani "lenti" multimédiával.
Mondjuk a mostaniból a testre szabhatóságot nagyon hiányolom (nem találtam hozzá semmit egyik fórumon sem), ahhoz képest hogy android rendszer, csak pár téma közül válogathatok, vagy lauchert kell telepíteni
-
Lajcsifater
újonc
-
dropi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a fejegység, sajnos már nincs fent a hírdetés, nem tudom a pontosabb típusát. A kamera szintén valami nem nagy nevű eszköz.

Én speciel még sose láttam ilyen FAKRA csatit, ami USB-t "használ".