- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
gduck
addikt
-
tgyurcy
csendes tag
-
dethroner
veterán
-
ptesza
senior tag
-
dethroner
veterán
-
TomWexX
addikt
Én 5 év alatt 2x Junsun-t fogyasztottam el. Tapasztalataim szerint 1-1.5 évig tök jól működik, utána viszont jön a lejtmenet. És a support teljes hiánya is zavaró, kb semmilyen frissítés nem lesz rá...
Meg én igazából idén nyáron haragudtam meg a márkára, mikor a waze kivette a kompatibilis listájából a 9-es droidot, én meg vakartam a fejem hogy a 12-es droidos junsun-on miért nem akar működni. Aztán lefuttatam egy teszt progit és ott láttam, hogy valójában 9-es droid fut a háttérben. Szóval konkrétan át lettem verve... -
Trolee
aktív tag
-
gduck
addikt
-
gyvince
senior tag
-
gduck
addikt
-
gyvince
senior tag
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
gduck
addikt
Nekem a másik rendszerrel van (Junsun V1 pro tág "fogalom", nem azonosítja be a pontos processzor típust), így sajnos nem tudom a Te menüdben hol vannak a beállítások. Mivel ez a kamera működhet 720p és 1080p módban is (ezzel szokott még esetleg gond lenni), szerintem nem lesz vele gond.
-
gduck
addikt
-
berek21
őstag
-
berek21
őstag
Nekem Hizpo S6-os készülékem van. Mióta megcsináltam az antennatalpat, még Zalaegerszegen is az osztrák Ö3 csatornát hallgatom.
Pityu89: Ha ugyanolyan az antennatalpad (nem tudom) mint az enyém, akkor vedd le. Alul van 2 csavar, azokat tekerd ki. Vedd ketté és lesz ott egy S alaku lenezke. Annak a szabad végér finom dörzspapírral pucold meg az oxidtól, és kicsit feszitsd, nyújtsd meg felfelé hogy biztosan hozzáérjen a felsó részben található acélpapucshoz.
-
eshe
tag
Ez mondjuk gáz,ebben az esetben meg kell próbálni.Az a probléma hogy ezeknek az antennáknak a mérete meghatározott.Legjobb lenne egy külső wifi antennával megpróbálni.Elvileg ezek 50 ohmosak, a középső ér az antennára,a külső a házra 50 ohmos koaxal.Vagy venni egy hozzávalót az aliról 1500 Ft.
-
gabor9991
addikt
-
gduck
addikt
Ha minden jól működik, akkor nem biztos, hogy van értelme frissíteni. Főleg, hogy akkor ezt az egy firmware verziót találtam. De ugye akkor helyreállításról volt még szó (azóta viszont kiderült, hogy csak kábel hiba volt) és ott nem igazán lényeges, csak hogy működjön

Amúgy mi a jelenlegi firmware verziód?
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
-
gabor9991
addikt
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
JUNSUN:
- Rárakod az update fájlokat az usb drive-ra és elindul a frissítés, nem kell semmi interakció!
Ha mégse indul el a frissítés akkor RESET gomb és elkezded össze-vissza húzogatni az ujjadat a kijelzőn, amíg el nem indul a frissítés!#6685KiruHoshino:
Tök fekete képernyőnél is érdemes ezt eljátszani és folyamatos áramot biztosítani neki. 5-10 perc után "csoda" szokott történni
-
dropi
senior tag
-
lufi7
aktív tag
-
lufi7
aktív tag
-
gduck
addikt
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
-
Laci.M
senior tag
-
gduck
addikt
-
feco70
senior tag
-
KAMI911
senior tag
-
MEKK
aktív tag
-
ApeeT
csendes tag
-
espi38
őstag
-
Fecogame
veterán
-
mohojojo55
újonc
-
Fecogame
veterán
-
PC4200
tag
Én is szereltem be junsunt- egy B6 passatba.
Ez egyedi hiba szerintetek? :
Van a kocsiban egy uj junsun fejegység, nem androidos hanem windows-alapú valami.
Van a kocsiban 2 erősitő, elől hátul DLS szett, nagy mélyláda stb...
Ha bármilyen audio kimenetre csatlakoztatom az erősitőt akkor mindig van egy alap zaj amit nem birok megszüntetni. zajszürő nem segit, RCA kábelt elvezettem ugye a küszöbbe, de próbáltam már levegőben simán hátradobni, de akkor is megvan a gerjedés.
Más fejegységgel semmi gerjedés nincs csak ezzel a junsunnal.
Ekkor jött az ötlet
hogy a fejegység végfok kimenetét egy Nagyjel-kisjel remote-val alakitsam RCA kimenetté.
És ekkor is megvan a gerjedés..
nem generátor zaj, mert álló motornál is megvan, addig amig a fejegységet nullára nem tekerem, amint adok rá hangot akár a legminimálisabbat akkor már gerjed....
Valaki javit ilyeneket esetleg?
-
Yenka
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Metal Gear Solid
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Éjszakai műszak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehet ez a srnubi bármilyen jó, a kollégának H Astra-ba kell, és ebből csak 2GB-os verziót láttam ebből a srnubi-ból, az meg nálam felejtős.

hogy a fejegység végfok kimenetét egy Nagyjel-kisjel remote-val alakitsam RCA kimenetté.