- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Ezeket a szoftververziókat nézve elgondolkodtam, hogy frissítem a sajátom is.
Jelenleg ez van rajta (Roco K706-ra tippelek)
7862
Rendszer verzió: QF001.20240722.165508_v3.13_02
MCU verzió: QF05.V02.03.20240106.001121.05
DSP: BU32107
Rádió: TSC4745
UUID: 1042404197701956
CanMcu: D-FIAT-RZ-01-0001-B1
Processzor: 2,0GHz x8 -UIS7862SValamikor tavasszal megszűnt működni a Carplay rajta, akkor a gyári oldalán az autofather.com-on frissítettem, de meglepetésre régebbi verzió került fel, a fentebb említett. Meglepett, de a hangminőség is jobb lett egy fokkal.
Mik a tapasztalatok, ha már ilyen sok fajta van belőle, melyik a legjobb? Esetleg RDS dalcímkiírás is működhet, vagy jobb hangminőség rádió esetén (most mintha nem is menne a DSP ha rádió megy ritkán)
Vagy engedjem el, ha működik, ne nyúljak hozzá?
-
Pityu89
senior tag
Csak erre csinálj egy külön fiókot.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Igen, ez az.
Kicsit utána jártam a dolgoknak. Ha gyári rádióval jó a vétel, de utólagossal pocsék akkor ez nem segít. Az autó antennában is van erősítő, ami az új fejegységgel nem kap villanyt, így nem működik, pocsék a vétel. Oda ez nem jó, akkor fantomtáp kell. Ez fog villanyt adni az antennának. (Ha esetleg gyárilag fakra csatis, akkor az a legjobb ha fakra-iso átalakítóval egyben van)
Ha gyári fejegységgel is pocsék a vétel, akkor jön az antenna talp tisztítás és az ANT-208
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Alfa Romeo Giulietta 2014-hez milyen fejegységet vennétek? Mivel létezik 2 din beépítő keret, elengedem a specifikust, univerzálisban is gondolkodom. Fontos a beépített Android Auto és a DAB. Köszönöm.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Szomszédom vett az MK5 mondeójába egy PX5 fejegységet, ami műszerfal azonos.
Nem szeretné a kamerát bekötni, de amikor hátramenetbe teszi CAN bus miatt mutatná a kamwra képet. Hol tudjui kikapcsolni ezt a funkciót?
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Helló típusárs!
Sajnos nem fogsz találni. Amelyik autóknak ezt megcsinálják általában van ott gyári kijelző, vagy óra amit tudnak helyettesíteni, ergó szétszedhető ott a műszerfal. 159 sajnos nem ilyen, oda csak a rádió helyére tudsz Androidot tenni. Ha gyári navisat akarod cserélni akkor még a középkonzolt is cserélned kell egy gyárilag nem naviséra. Az a szabvány méret.
Én is bontóból szereztem középkonzolt, aliról meg fejegységet. Sajnos 8227L procis, már PX5-re cserélném optikai meghajtó nélkül.
-
Pityu89
senior tag
Jack kábel
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Nem talált még senki olyan appot ami megjeleníti a telefonra jövő értesítéseket a kijelzőn? Mint egy okoskarkötőn.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Nem dühöng feleslegesen. Ezeknél mind marketing fogás, sose fogja tudni a 4x50W teljesítményt. El is olvadna.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Azért a zajra is figyeljetek.
Nekem is CAN-ról kapcsolta a villanyt a rádió a kamerának amikor rükibe tettem. Működött is, amikor nem járt a motor. Indítás után a 4 m villanykábel az autó összes elektromos zaját felvette és már nem volt kép. Zajszűrőt betéve ugyan már volt kép, csak nézhetetlen zajos volt.
Megoldást a tolatólámpa 12V és zajszűsző jelentette. -
Pityu89
senior tag
Sajnos 1 DIN Android felejtős. Ebben a méretben a kijelző bekorlátozná a használhatóságát nagyon. Olyat tudsz vásárolni aminek kiemelkedő kijelzője van. (Ezek 15 éve hamar meghalltak, nem tudom most hogy bírják.) Ha kell a navigáció elektronika kiemeli a kijelzőt, alap esetben pedig a hagyományos 1 din rádió.
Vagy olyat vásárolhatsz, aminek az elektronikája befér 1 dinbe, de lefelé és felfelé is kilóg a kijelzője. Nálad ez a klíma és a a szellőző rostélyok takarását jelentené.
Esetleg teljesen átalakítod a középkonzolt, és a szellőztetés kapcsolókat lejjebb teszed. Akkor befér bármi.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Szomszéd vásárolt egy Focus MK2 autót (digit klímás) ehhez keresünk autó specifikus HU-t, lehetőleg európai raktárról. Keret 70 ezer környéke. Tudtok ilyet ajánlani?
Tetszik neki az enyém, csak nekem 8227L típus. (Alfa 159 specifikus) Javasoltam neki, hogy mindenképpen PX5 vagy PX6-ot keressen.
-
Pityu89
senior tag
Megérkezett az általatok is ajánlott ANT-208 antenna erősítő. Osztanom kell a véleményeteket, tényleg működő cuccról van szó. Garázsban szereltem be, ahol inkább nincs semmilyen rádió jel. Beüzemelve még a Tilos is bejött RDS-el. (Pest melletti nagyváros).
Arra figyelni kell, hogy járó motornál tudja a zajt is erősíteni, célszerű rövidre vágni a villanyvezetékeit, vagy zajszűrőt tenni a rádióra. Nálam az előbbi működik.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Nekem is gondot okoz más launcher hasznalata 8227L-en. Indítás után egy percig nem működik semmi, utána tér magához.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha más launchert állítok be alapnak akkor indulás után 1 percig használhatatlan a fejegység? Megjelenik szépen minden, de nem indul el azonnal alkalmazás, vagy a zenelejátszó esetén nics hang ezidő alatt. Mintha a háttérben lassan zajlana le a boot folyamat és a hangért felelős komponensek is később aktiválódnak.
Gyári launchert használva nincs ilyen gond. De az nem túl szép és informatív.
8227L procis, 2 giga ramos készülék. -
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Ezek ilyen sufni androidos, tehát bármi módosítás lehet rajtuk, ami nem tetszhet a TVGo appnak. Másik, az app fejlesztő is vétett hibát, mert iOS hibaüzenet hagyott benne.
Szerintem írj az app fejlesztőknek, hogy ez a gond. Hátha javítják a hibát. Sovány vigasz, de a DigiOnline megy, hátha van a családban valakinek olyan elérése amit kölcsön adna. -
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Azok igen, ha megfelelő chip van benne. Enyémmel pl nem kompatibilis, és RDS RT funkció sincs. (8227L procis)
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
1. Wifi antenna, ne vágd le.
2. Autó gyári AUX csatlakozóját tudod rákotni, ha van.
3. Átrakhatod jackre. Mennie kell.
4. Akkor kösd össze, ha nem megy a kormány vezérlő. Valszeg menni fog.
5. Bármilyen külső jelforras hangját rá tudod kötni. Ez nem kimenet hanem bemenet.
6. Régen voltak motorikusan kiemelkedő antennák. Arra kellett a kék vezeték. Ha bekapcsol a rádió, megjelenik rajta 12V. Manapság külső erősítőt szokták rá kötni, hogy erre a képre kapcsoljon be.
7.8.9. reverse: tolató lámpát kötjük rá. Erre a képre automatikusan megjelenik a kamera képe a kijelzőn.
Brake: elvileg akkor jelenik meg a film a kijelzőn, ha be van húzva a kézifék. Ezt állandó testre érdemes kötni, így a rádió azt hiszi mindig be van húzva. :) Manapság szoftveresen kapcsolható, így nincs jelentősége.
cam power: valóban a kamera táska, de annyi zajt vesz fel ha innen viszed a kamerához, hogy nem lesz kép. Érdemes hátulról levenni neki a tápot. Én a tolató lampáról hajtom meg, de egy zavarszűrő akkor is kellett.
Ilimni a műszerfal világítás. Ha nem megy a rádió, de világít a tompított, akkor a rádió gombjai is világítani fognak.
10 11, elvileg igen. Én gyári megoldást használom, az plug and play
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Szerintem ennek akkor van értelme ha valaki tabletet használ, nem fejegységet.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Tud valaki olyan programot amivel megtudnám jeleníteni a fejegységen a telefonom értesítéseit? Akár mint egy okoskarkötőn.
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)