Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
kicsieagle
üzenetére
Ez jó kérdés...
Nincs gyárilag beépített USB aljzatod esetleg a középkonzolon? Vagy valami gyári cucc, ami USB-n keresztül kommunikált a régi gyári fejegységgel? -
gduck
addikt
válasz
kicsieagle
üzenetére
Pedig ez tipikusan "hülyebiztos" (ez a nem neked szól
) megoldással van megcsinálva.
Csak egy helyre tudod dugni, mert nincs két egyforma csatlakozó. A képen is látszik, hogy neked már van egy másik USB beledugva a 4pinesbe
A két USB a 4 és a 6 pines csatik. A 6 pinesnek van Y változata, mert 3 USB van: USB0, USB1, USB2Alapesetben az USB0 (4pin) és USB1 (6 pin) működik, az USB2 (6pin) csak tápot ad. Ha a beállításokban bekapcsolod az USB2 DEBUG módot, akkor az USB0és USB1 nem működik, az USB2 pedig adb-re használható.

Nem pont az a hátlap, de a csatik ugyanazok!

-
kicsieagle
csendes tag
válasz
kicsieagle
üzenetére
-
gduck
addikt
válasz
kicsieagle
üzenetére
Ok, akkor ez JUNSUN V2 8667Q verzió.

Mi pontosan a hibajelenség? Beálítod a rádióadókat. Leállítod az autótós és újraindulás után mi történik pontosan?
Amúgy ez a legújabb firmware verzió.
8667Q军灿UI03-车模--1280x720_v19_20250414.zip
Nincs nagy eltérés, ha akarod telepítheted. Vagy ha esetleg valamelyik módosításomat is akarod telepíteni, akkor is frissítsél.
Firmware FRISSÍTÉSI módszer:
1. Csomagod ki a zip fájlt egy FAT32 formázott USB pendrivera: 8667.bin és 8667.upd
2. Helyezzed az USB pendrivet a készülékbe. A frissítés automatikusan elindul.
Ha a képernyő elfordul a frissítés során, NE ijedj meg, legyél türelmes! Győződj meg róla, hogy a frissítés során folyamatos áramellátás van! (5-10 perc, az USB meghajtó sebességétől függően)FIGYELMEZTETÉS: A frissítés MINDEN ADATOT TÖRÖL!
-
gduck
addikt
válasz
kicsieagle
üzenetére
Na, ez olyan mint az enyém
Settings/Car infotaintment/About device menüpont, fogaskerék a jobb felső sarokban és a 160-as kód

-
gduck
addikt
válasz
kicsieagle
üzenetére
Szia!
Melyik szoftver van rajta? Tudsz esetleg képet küldeni?
12V bekötés (kövessed vissza a fejegységhez kapott kábelen a gyári csatlakozóig, jó-e a bekötés):
2: B+ (SÁRGA) = fix 12V
3: ACC (PIROS) = gyújtáskapcsolós 12V
-
kicsieagle
csendes tag
Üdv
boldog tulaja lettem egy junsun v1 pro fejegységnek , egy golf 7-be került ,
egy apróságot kivéve minden jól működik , kikapcsolás után elfelejti a rádió állomásokat,
jó pár oldalt végig böngésztem mert emlékeztem szálcserére , de nem találom a megoldást , előre is köszönöm a segítséget
-
Krisszer
aktív tag
válasz
gyvince
üzenetére
ahogy nézem, abban kb a váltóval szembe van a fejegység, szóval körülötte hely híján 9.5" a max, kivéve ha szeretnél
kóká-barkácsolni és van kedved a kábelfaszkorbáccsal szopni, mert vannak ilyen univerzális keretek, amit pl a középső szellőzők fölé, a műszerfal tetejére tudsz rögzíteni, kb hasonlóképp nézne ki szvsz mint az én installom.
ha jól hallom amit látok, nincs a rádióhoz CAN-bus, az is egyszerűsíti az életed (ha mégis van, valaki kijavít)
illetve, ha szeretnél 360 kamerát beszerelni, akkor a 8/128-at vedd, mert a 6/64-esben alapból nincsen 360IC. -
Krisszer
aktív tag
lehet egyáltalán abba a rendszerbe értelmesen integrálni? milyen kocsiról van szó?
#8071 Impair1980: a Dudu7-hez adott elég fasza, esetleg próbálj egy hivatalos dudu storefronttól rendelni? nem hinném hogy sokkal drágább lenne.
lassan már úgy néz ki, mintha sfknastyt meg engem szponzorálna a mekede
-
Trolee
aktív tag
Érdemes Xtrons-ra költeni, vagy a Junsun is teljesen jó, komolyabb, mélynyomós, 10 hangszórós gyári hi-fi-hez?
Köszönöm
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Krisszer
üzenetére
továbbra is nagyon fasza a fej, már lassan lakom is be (minimalist mode, my beloved)
viszont - hol tudom állítani hogy milyenféle kamerára számítsn 360 viewben?
mert van egy érzésem hogy a kamera, ami most van bent felszerelve (Hizpohoz kapott darab) azért nem igazán akar beszélni a fejjel, mert CVBS-re számít és AHD vagy talán vice versa?
az előző fejjel patentul ment ennél pedig egyáltalán nem, pedig 8/128, szóval 360IC kellesz benne legyen, nomeg az aktiváció is lement. -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani külső mikrofont (jack)? Jó minőségű kellene! Aliról rendeltem pár hónapja egy olcsóbb fajtát, de nem jött be! A beépített nagyon halk sajnos!
Köszönöm! -
gabor9991
addikt
Nekem mk2 focusban teljesen jól működik a 2/32 most mk3.5-be rendeltem ezt

34 -ért szerintem nem rossz, végül nem srnubi lett hanem hizpo, junsun 2/32 40+ ezer még így kuponozva is.
Vettem tolatókamerát is plusz rádióerősítőt, külső mikrofon van a csomagban így amire én fogom használni arra tökéletesnek kellene lennie
gyvince:
gduck korábbi tapasztalatait olvasd el, nagyjából láthatod mi az amit érdemes megvenni.
Most is volt a nem ajánlott srnubi 2/32 is 23-ért de nem volt kedvem szívni vele ezért nem az lett pedig annyit szerintem megért volna
ha kibír 2-3 évet utána a keret és a kábelek maradnak csak egy új eszköz kell a régi helyére. -
Czeri32
tag
Sziasztok!
Sikerült vásárolnom egy Vordon HT-852Bt fejegységet (Wince-s) és kaptam hozzá egy Bluebird GPS HRS F antennát aminek egy dugós csatlakozó van a végén, egyéb kábelek nincsenek meg hozzá.
A kérdésem az lenne milyen kábelt kell vennem ahhoz h a GPS antennát is rátudjam kötni? Nissan Note az autó, kormányról vezérelhető volt az eredti rádió.
Az eladó állítja h ment az antennával az eszköz, de a kábeleket elhagyta valahol. Nyelvi problémák miatt túl részletesen nem tudtam kérdezni tőle
tudom h ez nem androidos, de nem találtam ettől megfelelőbb fórumot a kérdésem feltételéhez.
Előre is köszönöm a segítséget. -
vlaci0311
újonc
Sziasztok
2007 - es Ford focus MK 2 - höz milyen fejegységet ajánlotok.
Nem arany árban -
atomchicken
tag
Sziasztok,
Kizárólag Android Auto/Apple CarPlay tükrözéshez melyik fejegység az ajánlott?
Tényleg csak annyira kell, hogy ne a telefon pici képernyőjét kelljen nézni.Nem kell semmi extra, azaz:
- tökéletes, ha csak vezetékkel működik
- nem kell, hogy a legújabb android fusson rajta, sőt az sem kell, hogy androidos legyen
- nem kell semmi extra funkció, csak az Android Auto/CarPlay tükrözésre lesz használva
- nem kell, hogy autó specifikus legyen, a műszerfalra szeretném rögzíteni és nem a rádió helyére, mert ott túl lent van
- nem kell, hogy kivihető legyen, fixen lesz telepítve
- az autó semelyik funkcióját sem szeretném vele vezérelni
- 7"-8" méret elég
- jó lenne, ha lenne saját hangszórója
- extra, ha van hozzá tolatókameraTermészetesen ha egy ajánlott fejegység többet tud mint amire nekem szükségem van az nem gond

Köszi!
-
gduck
addikt
válasz
Niki19841023
üzenetére
Ja értem, szerinted a frissítési programrész csinálná. Van benne logika. Ezt tényleg csak szakember tudná megmondani, mert pl. én meg azt nem értem akkor, most hogy működik, ha jelenleg meg nem stimmel az autóéval.

Térképfrissítés? Ja úgy, hogy ez egy full gyári harver/szoftver. Így már világos
És amúgy full ingyenes a térképfrissítés?
-
Niki19841023
csendes tag
Szerintem nem állna át, mert akkor most is felülírná működés közben, de ez volna a kérdés.
A frissítés miért kellene? Természetesen most nagyon jól működik, de a térkép csak elavult, és a rendszernél is lettek javítások. Nem létszügséglet, csak ha lehetséges, akkor legyen teljesen tökéletes. -
gduck
addikt
válasz
Niki19841023
üzenetére
Szerintem a kulcs : "az eszköz frissítése után"
Azaz hiába frissítesz "laboratóriumi" körülmények között, mert a problémás műveletetet úgyis meg fogja csinálni frissítés után...
Szerintem... DE ez csak mondat értelmezés, nem hozzáértés, szóval várjad szaki válaszát is
Kérdés: Minek akarsz frissíteni, ha most minden funkció működik?
-
Krisszer
aktív tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
itt jó esetben a legtöbben beépíthetőt fognak ajánlani - ahogy nézem, nem nagy wasistdas beépíteni, és abból a pénzből már kapsz használható fejet.
ha mindenképp kiszedhető jellegűt szeretnél, emlékeim szerint a Podofo nem rossz, egyik fórumtárs is integrált egyet a kocsijába.
kíváncsi lennék, hogy mekkora sikere lenne egy dudu os-es "hordozható fejegységnek"... -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok.
Van egy vw golf sportsvan a tulajdonomban, van is egy szép fejegység benne de nincs infotainment (android auto/carplay).
A porsche-ban egy utólagos kiépítésre 250 ezer ft-ot mondtak ami nem hiszem, hogy megérné egy durván 7 éves kocsinál (és nincs is ennyi erre).
Ki milyen külső fejegységet tudna ajánlani az 50-80 ezer ft-os kategóriában amit fel lehet rögzíteni?Köszönöm
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdéskes kérdésem lenne:
Adott egy Hyundai Kona ev android fejegység (2019) , melyet kicseréltem egy balesetet szenvedett frissebb autóból kivett fejegységre (2021 faceliftes verzió).
Kijelző nagyobb, több funkciós stb. Egyszerű volt, és minden funkció működik, beleértve a bluelinket is (speciális hyundai távoli elérés gsm-en keresztül).
Viszont több fórumon is írják, hogy az eszköz frissítése után sok funkció (főleg a bluelink, amik csak a faceliftes verziótól működnek) teljesen eltűnik, mert a canbuszon keresztül érkező adat frissítéskor átírja a mostani kocsi alvázszámára, a fejegységben lévő alvázszámot. Amihez viszont gyárilag kötve vannak a funkciók.
Így viszont a sok funkció (live adat, bluelink stb, amik alvázszámhoz vannak kötve) letiltásra kerül.
A kérdés: lehetne canbus csatlakozása nélkül frissíteni? A csatlakozóknál csak a tápot, és az usb kábelt dugom rá, és frissítem pendrive-ról?
Remélem van aki tud segíteni.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Opel H Astra-ba való Ossuret fejet vettem, a jól ismert Roco K706, és azt szeretném kérdezni, hogy a mikrofonhoz van-e valami beállítási menü? -
Pityu89
senior tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Ezeket a szoftververziókat nézve elgondolkodtam, hogy frissítem a sajátom is.
Jelenleg ez van rajta (Roco K706-ra tippelek)
7862
Rendszer verzió: QF001.20240722.165508_v3.13_02
MCU verzió: QF05.V02.03.20240106.001121.05
DSP: BU32107
Rádió: TSC4745
UUID: 1042404197701956
CanMcu: D-FIAT-RZ-01-0001-B1
Processzor: 2,0GHz x8 -UIS7862SValamikor tavasszal megszűnt működni a Carplay rajta, akkor a gyári oldalán az autofather.com-on frissítettem, de meglepetésre régebbi verzió került fel, a fentebb említett. Meglepett, de a hangminőség is jobb lett egy fokkal.
Mik a tapasztalatok, ha már ilyen sok fajta van belőle, melyik a legjobb? Esetleg RDS dalcímkiírás is működhet, vagy jobb hangminőség rádió esetén (most mintha nem is menne a DSP ha rádió megy ritkán)
Vagy engedjem el, ha működik, ne nyúljak hozzá?
-
qltsar
veterán

Igen, szemezgettem már ezzel a hirdetéssel, az alap Alis postázással ez is majdnem 100k-ra jön k (Caiano Heavy Parcellel nagyon ráfáztam több alkalommal is), és himimumi "márka", preferáltan elkerülnék ennyi pénz kiszórását egy bizonytalan termékre.
Teljes kizáró okt viszont a valószínűsíthető UIS8141, aminek a teljesítménye katasztrofális.
DUDU 7-ből nem találtam az autóhoz megfelelőt sajnos, de szinte biztos, hogy nem férne bele a keretbe
. -
qltsar
veterán
Sziasztok,
Egy Chevy Cruze 2013 LT-be szeretnék egy Androidos fejegységet, ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.
1 hete nézegetem a különböző csodamárkák termékeit, de inkább csak hátrébb kerültem, mint előre a választásban.
Alapvetően egy "Tesla-Style" fejegységgel szemeztem, de egy alapmodell is horribilisen drága, akár 100k fölé is felkúszik, egy fake Anrdoid 12-es, fake SoC/RAM/ROM-mal hirdetett változat is Alin.
Sajnos nagyon megnehezíti a dolgot, hogy a dashboardom a nem gyakoribb fajta Chevy Cruz, így sajnos ez is dob az áron.
Igazából már ott tartok, hogy lehet feladom és veszek egy Lamtto RC14-et (vagy hasonlót), de előtte szerettem volna itt is megkérdezni, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Megoldható lenne egy megbízható Androidos fejegység 80.000 Ft-ból ebbe az autóba ADAS-DVR, és Rear kamerákkal?
Nyilván egy DUDU, vagy egy normálisabb JunSun ennyiből nem jön ki, de reménykedem, hogy legalább egy UIS7862S alap, 4GB RAM-mal megoldható akár Tesla akár univerzálisabb formában, bár továbbra sem preferálnám az ilyet: [link]
Android Auto-val használnám, bár emuláció tekintetében (T/W/Z-Link) nem tudom, hogy melyik változat lehet esetleg stabilabb, de az lenne az elsődleges prioritás.
Köszönöm!
-
Krisszer
aktív tag
válasz
sfknasty
üzenetére
valószínűleg az lesz (hacsaknem találok egy bass potit az erősítőhöz..), csak jó lett volna, hogyha tudom kijelzőről, mert akkor nem kell még egy tekerentyűt elrejtenem :"D mert így sound settingsben tudom állítani, csak az nem túl praktikus menet közben

mert aliról most jött meg egy egész szimpatikus világítós "programozható" gombos tekerős istennyila és a LED a belső világításhoz igazítása után még azt is ki kéne találnom, hogy hova és hogy rögzítsem.
-
Krisszer
aktív tag
válasz
sfknasty
üzenetére
persze, tudom, használtam pár éve, de spotifyom az van, ott van 5k dal meg podcastok amiket hallgatok
ha váltok a jövőben, az deezer-re lesz (feltételezve, hogy sikerül kilobbiznom melóban, hogy feloldják..)hogy on is legyek: subwoofer volume tekerentyűt valahogy ki lehet okítani főképernyőre? legutóbb próbáltam, nem találtam erre opciót bár sanszosan azért, mert hulla fáradt voltam
-
Krisszer
aktív tag
-
sfknasty
aktív tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Jól emlékszel,4 rca van a fejen + sub és 4V,vagy 5V a kimeneti fesz,de ha van lehetőséged,akkor koaxra,vagy optikára köss az rca helyett(a Dudu tudja).Én raktam az enyémbe külön sim kártyát korlátlan nettel és előfizettem Tidal-ra 2190FT/hó.Ennyit simán megér,hogy veszteségmentes jó minőségű zenéket hallgassak.
-
gduck
addikt
válasz
Czeri32
üzenetére
Létezik több Launcher, rengeteg témával. Van pár cég, aki ezzel foglalkozik. Van fizetős és ingyenes is

- ILauncher Homepage from Dofun. Licensz: Dofun shop.
- Dudu Launcher
- AGAMA Car Launcher
- VIVID Car Launcher
- CarWebGuru Car Launcher
- Car Launcher
- Car Penguin
- LecoAuto
stb. -
Czeri32
tag
válasz
Baloo27
üzenetére
Pont ez a baj hogy kb 3 téma van rajta, ezért gondoltam hogy töltenék le még párat ha valahonnan le lehet. Például nincs olyan hogy egy külön ablakba megy a navigáció és akkor mellette látok mást is.
Ezért kérdeztem hogy esetleg témát lehet-e rá a letölteni. Csak nálam kezdő kép a neve azért kérdeztem így de persze nyilván igazad van és téma. -
Krisszer
aktív tag
válasz
sfknasty
üzenetére
hát, bármelyiknek örültem volna
de már mindegy, mert megvan a Duduhogy érted hogy miként van bekötve? még sehogy, de!
ha jól emlékszem, van (legalább) 4 csatornányi rca kimenet a fejen, a 4 csatornát meg küldeném egy 4 csatis erősítőbe, ami meg hajtja a hangszórókat.
bár csak a poén kedvéért jó lenne kipróbálni hogy fej saját erősítőjéről meg lehet-e oldani
a te setupod messze túlmutat azon, amit (egyelőre?) vagyok hajlandó költeni a témára, de legalább örömmel látom, hogy nem a fej lesz a szűk keresztmetszet. -
sfknasty
aktív tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Dudu OS érkezik,vagy csak a launcher?Nem mindegy.Elvileg tudsz időkorrekciózni a fejen.A kérdés csak az,hogy miként van bekötve az aktív 2 út.Én külön DSP-t használok egy Zapco ADSPZ16IV-12A.A külön DSP és erősítő azért fényévekkel jobb, hangzásban,mint a fejről hajtott dolgok.Jelenleg ott tartok,hogy a fent említett erősítős DSP mellett van még beszerelve egy Audiocontrol D-6.1200,ez hajtja a mélyközepeket későbbiekben még egy front subot fog hajtani.A Zapco hajtja a magas és közép hangszórókat és van még egy Hifonics ZXT1000/1-es monoblock,ami egy Morel Ultimo TI SC 122-t hajt.Ebből szeretnék még egyet.AZ első szettem pedig egy ESB Audio 5.6K3.Van parlagon még egy Blam audio szettem,amit hátsó kitöltésnek beszerelek,ha az időm engedi.A rezgéscsillapítás és hangszigetelés 70%-ban kész van.
-
Czeri32
tag
válasz
Krisszer
üzenetére
Hoppon mar kész is, nagyon szépen köszönöm a segítséged, rádió kétszer olyan jól szól mint eddig, kíváncsi leszek megye az erdélyes is, de sokkal pörgössebb lett a rendszer, esetleg tudnék letölteni kezdőképet? Tudod ahova beteszi a az alkalmazásokat, mert ezen az eszközön kezdőképnek hívja,
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Czeri32
üzenetére
az nem érdekes, csak elmélkedek.
QF001 Vertical screen bekezdés alatt van 3, én elsőre az elsőt próbálnám. ha jól rámlik update.zip néven kell a zipet bedobni egy pendrivera és onnan elvileg bootkor fel kéne ajánlja a frissítést.
ha valami félremegy, az esetek jó részében vissza lehet hozni, de emlékeim szerint ki kell kapni hozzá. -
Krisszer
aktív tag
válasz
Czeri32
üzenetére
ha jól gondolkodok, ez egy Roco K706 átcímkézve (az vajh' az alaplap/SOM-nak a neve?), egy firmware updátot meg lehetne próbálni, XDA-n van hozzá fw thread.
-
Czeri32
tag
Ossurett 8S-s Smart Car radiót tavaly decemberben vettem az Aliexpressen európai szállítótól, természetesen az eladó azóta eltűnt, így garanciát érvényesítetni nem tudok, azonban jelentkezett egy pár probléma, s ebben kérnék segítséget: A készülék induláskor halványabb kijelzővel indul (nem a sötéttel), aztán ez 10 alkalomból kb 3x így is marad, így alig lehet látni a kijelzőt. Illetve van olyan is bőven hogy az indulás 10-15 percet (nem másodpercet!!!!) vesz igénybe. A rádió rds-e egyáltalán nem működik a kezdetek óta. A szervízmenübe nem tudok belépni, mert nem ajánlja fel. Véleményem szerint egy szoftverfrissítés megoldaná a problémát,
de nem találok rá megoldást.
Erre kérnék segítséget, aki ért hozzá. Akár ha a közelemben lakik (Tatabánya környékén), szívesen mennék el személyesen az autóval, egyébként az autó 2012 Mitsubishi Outlander
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. -
bali66
tag
Sziasztok.A junsun x9 szériáról mit lehet tudni? Ez valami új?
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Dudu3 4/64 vagy Junsun V1 Pro 4/64? Fontos lenne, hogy ne dobálja el a rádióadókat egyfolytában.
A V1PRo hivatalos oldalon 2/32 van feltünteve ALIN pedig 4/64 -nek (junsun store az eladó).
4 dolog lenne fontos:
-tolatókamera csatlakozás (ez adott)
-viszonylag gyors stabil működés
-rádió normális vétele
-carplay
Köszönöm a véleményeket! -
Krisszer
aktív tag
válasz
sfknasty
üzenetére
nagyon igazad lett. nagyon prímán működik, sokkal jobban mint számítottam rá, a gui pedig fényévekkel a Hizpo előtt/felett van. bár amilyen a szerencsém, a jövő héten jön DuduOS a Roco K706-ra

véletlen nem tudod, tudok aktív első (komponens) 2 utas szetthez időkorrekciózni közvetlen a fejen? szívem szerint egyből vennék egy DSP-t is, de egyelőre arra nem szabad költeni
#8024 vlaci0311: az Autóhifi topikban talán többen tudnak segíteni, ha nem specifikusan Androidos fejegységről van szó.
-
vlaci0311
újonc
Sziasztok
2007-es ford focusba hogy lehet megoldani az usb kimenetet (cd 6000)
Járt - e már valaki úgy, hogy aksi csere után, nem szólnak a hátsó hangszórók? -
Krisszer
aktív tag
mivel a dpd egész jó tempóban dolgozik, így ma megkapom a franciáktól kedden feladott DUDU7-et. majdhogynem jobban várom hogy bütyköljek vele, mint hogy használjam

-
dropi
senior tag
Akkor megspórolok neked egy csomó időt:
A legtöbb OBD appal nem működik, de a Car Scanner ELM OBD2-vel igen, és ezt mindenre lehet használni. Én megvettem pénzért, elég minimális összeg, cserébe nekem az E60 összes modulját szépen kiolvassa, törli is, ha arról van szó.
Bár én csak azt szerettem volna tudni, hány fokos a víz, mert azt nem érezték fontosnak a műszerfalon a sofőr orrára kötni
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen PX30-as Silverstrong Android 10-es fejre lehet valahogy varázsolni Carplayt? (Wireless)
Csak ez a sima easyconnection app van rajta.
Próbáltam feltenni SDről Zlink apk-t de nem telepíti végig
-
Krisszer
aktív tag
két unrelated kérdés:
egyrészt, valaki tud 9" fejegységet ami csak android auto? a célközönségnek csak AA kéne, nem fullos android, viszont a 9" fontos lenne, mert Yaris MK1 az áldozat, amihez a központi kompútor helyéhez van 9" beépítőkeret occópénzért. tudom, hogy van a Pioneernek, de az 190k, és többek közt az ár miatt is jobb lenne csak AA.
másrészt, magamnak szeretnék újat kipróbálni, a 9" helyre (Hizpo S8) belemegy a DUDU7 9.5 vagy 10.36 egysége? nem szeretném újra lebontani teljesen a középkonzolt, de nem találtam konkrét választ rá

-
gduck
addikt
válasz
madagaszkar
üzenetére
Nekem is Junsun V1 Plus van 4/64-es. Középkategóriás, Andoid 10-es (mint mindegyik ebben az árkategóriában). Teszi a dolgát, működik rendesen.
-
Cyone
tag
válasz
madagaszkar
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Szintén Ford Fiesta 2007.
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek ilyen fejegysége, vagy tapasztalata a használhatóságával kapcsolatban. 2007-es Ford Fiestába szeretném megvenni és vezeték nélküli apple carplay-el szeretném használni. Junsun V1 plus. A leírás szerint plug and play, gyári csatlakozással rendelkezik. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
[link]
-
Inhouse
őstag
Csodálatos angolság és magyarítás keveredik a szövegeknél. Ami a Car settingsben volt erre vonatkozóan, azt próbáltam. Annyit tudtam elérni, hogy sikerült kivenni a hátramenetbe kapcsoláskor a rádió némítást.
Ebben a YT videóban található menüt még megnézem, hátha, de gyanús, hogy ez csak a kivezetésre vonatkozik és a CANBUS-osra nem.
Most, hogy így gondolkodom, a CANBUS menüre nem is emlékszem, csak a beszereléskor rémlik.
Egyébként ez a része sem tökéletes. A kormány hangerő megy, a sebességet gondolom a GPS adja, nem az autó...a hátramenetbe kapcsolást ugye érzékeli, ami pont nem kéne. De elég gyakran kirak egy piktogramot közére, hogy nyitva van 1-2 ajtó, de egyébként nincs. És ez addig ott is marad, amíg rá nem bökök.
Feltelepítettem a MyOnlineRadio-t, az egész jó. De ahogy már írtam, szarul szól, nagyon mély tónusú. Az EQ-ban 5kHz-től felfelé maxra nyomtam, középen 0 és az alját lehúztam, loadness ki, de így is elég gáz, nekem idegbajt okozna.
Feltettem a FakeDeviceTest-et, Android 8.1 és nem 13, mint a saját menüjében. Ez az 1/32GB és Android 8.1 együtt egy eléggé korlátozott használhatóságú kombináció. A Waze 10-től felfelé futna, kilőve. A Sygic ingyenes verziója kis idő múlva megnémul és csak a prémium beszélne újra ami fizetős. De amíg még beszélt, akkor is lassú volt az egész.
Néztem egyébként a navigációt, nekem a műholdak vétele jónak tűnik.
A Dacia Duster mint autó sem lett a kedvencem...
-
gduck
addikt
válasz
Rókabajusz
üzenetére
Szerintem akkor 789007. Egy orosz videóban láttam, nem biztos hogy pont ott adta meg, ahol neked kell, de sajnos a orosz felitatokból semmit nem értek

-
gduck
addikt
válasz
Rókabajusz
üzenetére
7890+óra próbáltad már?
Pl. most 19:56 van, tehát 789019 -
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok. Van egy snrubi t10 8/128 10 colos fejegysegem. Az a hiba jött elő,hogy csak a rádiónak van hangja,ugyanolyan,mint eddig. Viszont ha bluetoothon,YouTube musicon,vagy sima YouTubeon akarok zenét hallalgatni,akkor nincs semmi hangja. Szóval semmi applikacio nem ad ki hangot,csak a rádió. Próbáltam factory resetet,viszont ott jelszót kér. Próbálgattam azokat a kódokat,amit interneten találtam vagy a chatgpt ajánlott, de nem vált be. Találkozott mar valaki hasonló problémával? Koszo a segítséget
-
Inhouse
őstag
Ilyen kellene lehet apósom Daciájába is...ott is két antenna csatlakozó van. Nála is lenne hátul is antenna? Ez egyébként simán le van párhuzamosítva? Szabvány lehet a 2 aljzat távolsága?
Panaszkodik a navigációra, késik, lassú. A Waze-t nem lehet felrakni rá, a Sygic van fent. Néztem tegnap egy rövid úton, 15/16, 16/16 volt a műholdak száma, az jó, nem?
Ez valami nagyon gyenge vas lehet...
Tolatáskor átkapcsol, persze kamera nincs...néztem a hozzá tartozó beállítást, de nyomorék módon van magyarítva, close-ra raktam mindent...de akkor is mutatja a semmit. Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne akarja tolatáskor a váltást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én speciel még sose láttam ilyen FAKRA csatit, ami USB-t "használ".
igen így most megy mind két usb , most meg azt nem tudom hogy az mi lenne
) megoldással van megcsinálva.