Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor99
tag
Sziasztok
Opel astra g opc 2003 szeretnék valami dsp-s idő korrekciós aktív hangváltós cuccot ha létezik ilyen olcsón vagy térjek vissza 1 din re?
Előző autómba Kenwood KMM-BT356 volt.
Van egy pioneer gm-d1004
Egy hertz hcp mx2 egy jl 25 kis subbal
A cél egy nem túl zümmögő de erős basszus élvezhető minden műfajon
-
Leki78
tag
Sziasztok!
Van egy Roco K706-os Androidos fejegységem.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ilyenek az adatai.
[kép]
Kérdéseim azok lennének, hogy a beépített zenejátszót mire lenne érdemes leváltani? Alapjában tetszik a kinézete, de sajnos nincs benne keresés
. Olyan kellene ami indításkor automatikusan elindul és folytatja a lejátszást.
Ez a "gyári".
[kép]Illetve a kezdőképernyőn meg lehetne jeleníteni a hőmérsékletet a fejlécben, mint ahogy az akku feszültséget?
[kép]
Mert láttam több képen ahol ott volt a hőmérséklet bal oldalon. -
kekedi
senior tag
Köszönöm szépen!
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Ford focus MK2.5 (faceliftes) digitklimas autóhoz keresek Android fejegységet.
Korábbi linkek már nem működnek, amiket írtatok.
Köszönöm szépen előre is! -
-Tsaba-
tag
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált
Szétkaptam mindent és átnéztem a kötéseket, és kiderült a kapcsoló szálat kötöttem valamiért a negatívra, a tolatólámpa pozitívja helyett... -
gduck
addikt
válasz
bivalyos
üzenetére
Szia!
Volt egy kérés nemrégen és így egy picit "szórakoztam" a V1-es UI02 Launcherével is.
Engedélyeztem és csináltam helyet a widgeteknek, az autó képét is tudod cserélni, stb. Szóval ha még a gyári launchert használod és érdekel. Itt [link] megtalálod a módosítottat. Csak telepíteni kell az apk-t. Ha le akarod szedni, csak válassz másik témát a topic switching appal (az az "uninstall"
)UI: még "fejlesztés" alatt

-
-Tsaba-
tag
Bokarcsi71: igen, csak egy, meg a tolató kamera
Gduck: igen, elvileg így van, én is gondoltam hogy esetleg erősebb vagyok mint okos és rossz helyre erőltetem (de nem)

Nos csináltam egy újabb tesztet, mert van itthon mégegy rendszámtáblába épített kamera, ill két wifis jel átjátszó. Na most a jel átjátszókat 12v és gnd-re kötöttem (jó kókány módon a belső világításra mindkettőt) , és bakker így működik. Viszont ha hátul kicserélem a kamerát erre (nyilván szintén kókány módon lógatva) akkor meg nem. Szóval csak itt a negatív/pozitív részen lesz vmi, csak azt nem értem hogyha a jel átjön (videó, meg a kapcsoló jel is) , a kamerán a led világít akkor mi lehet rosszul kötve

-
gduck
addikt
válasz
-Tsaba-
üzenetére
Ha jól látom a videón, akkor a piros kábel jó helyre van kötve. Ezt igazolja az is, hogy amikor hátramenetbe raktad, akkor váltott a kép.
A Sárga RCA nem látszódik egyértelműen, de mivel "hülyebiztosak" a fejegység fehér csatlakozói, ezért az simán kideríthető.
A 10 pines (NEM a 20 pines!!!) fehér csatlakozóból kijövő sárga RCA csatira kell kötni. (ezen szokott lenni a két rövid kábel is, a wifi/bluetooth antennák)Ide:

Ha ez így van, akkor már csak a videó formátum változtatás maradt.
-
-Tsaba-
tag
Csináltam egy kisvideót: [link]
Sztem minden úgy van ahogy írjátok... Nincs ötletem
-
gabor9991
addikt
Nálam se volt kép mert a sárga csatlakozót nem a megfelelő kötegbe kötöttem be ekkor egy kis robot jelent meg a kijelzőn és kiírta hogy valamilyen hiba miatt nincs kép de mivel megkapta a jelet a tolatólámpáról tudta hogy a kamera képét kellene megjelenítenie.
Átraktam a másik kötegbe és minden további beállítás nélkül működött. -
-Tsaba-
tag
Factoryba nem találtam, de sima menüben kipróbáltam mind a 4 lehetőséget, egyikre sem ad képet (van vmi N, P, HD, meg AHD talán, mondjuk az első kamera beállításnál viszont NTSC-nek hívja (gondolom ez ugyan az mint az "N", és azzal megy). Amúgy azért gondolom hogy vagy a kamerával van valami, vagy a bekötéssel, mert az előző nem androidos fejegység sem kapcsolt át, ott is csak első kameraként ment (csak akkor azt hittem a fejegység a hibás).
-
-Tsaba-
tag
Canbus (adapter) nincs. Ill direkt rendes vezetékezést csináltam, pont így ahogy képeden is van:
Ha hátramenetbe kapcsolok akkor világítanak is a ledek a kamerán. Lehet csinálok majd videót. Max azon gondolkodom hogy esetleg a kamerának cseréltem össze a negatív/test és a pozitív szálat, de akkor gyanús hogy pl a ledenknek se kéne világítsanak és front kamera ként sem működne... -
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Lehet nem ide tartozik közvetlen, de hátha tudja vki a megoldást.
Beszereltem egy Mekede&Navifly típusú adroidos típusspecifikus fejegységet (Toyota Avensis t25).
Viszont olyan problémám lenne hogy nem működik/nem vált át (nem ad képet -> csak ha lehúzom az RCA-t akkor ad feketét -> mindenféle formátummal próbáltam már) a tolató kamera ha a hátrameneti rca kábelra kötöm (reversing camera cable), ha sima első kameraként üzemelem be (NTSC-re állítva) akkor frankón megjeleníti a képet. Lehetséges az hogy rosszul kötöttem be vmit, vagy első kameraként igen, de hátsó kameraként csak Hd vagy Fhd kamerát tud kezelni? -
Tigerclaw
nagyúr
Valaki tud egy linket ahol le van írva, hogy a jelenlegi gyári és aftermarket fejegységek csatlakozásai miben szabványosak és miben lehet eltérés, ahol az autómárkának egyedi csatlakozása van, vagy részben egyedi? Gondolom már ott is van Can bus meg hasonlók. Upgradelném a jelenlegit, de muszáj beleásnom magam, mert ahogy nézem nagyon nem plug and play a dolog és az egyediség nem áll meg egy beépítőkeretnél.
-
super dríve
csendes tag
Sziasztok! Hizpo S8-as fejegység az alany amire már régebben feltelepítettem az Agama launcher pro fizetős változatát. Tehát liszencelt a termék. Eddig működött a hangerő állítása az Agama képernyőn lévő + - gombbal, illetve a középen álló köralakú virtuális potméter ujjal való tekerésével is. Most viszont nem reagál! A gombok lenyomásakor alul mindig 9-es erősséget mutat a skálán, vagyis nem reagál rá! A kör alakú vizuális potira szintén nem reagál. A fejegységen semmi szoftveres változtatás nem történt. Android 10 van rajta. Az Agama lehet hogy frissült? Megpróbáltam korábbi verziót feltenni az Agama launcher - ből, de azzal sem megy a hangerő állítás fennt leírt módja. Minden esetben 9-esen áll alul a skála.
Valaki tapasztalt esetleg ilyet? Ha van rá megoldás kérem szépen jelezze!
Köszönöm!
-
gabor9991
addikt
válasz
madagaszkar
üzenetére
Nekem junsun van 2/32 verzióban, így is tökéletesen működik és tényleg csak összedugtam és működött.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
madagaszkar
üzenetére
Nekem ilyen van, de nem Ossuret, hanem Hizpo nèven ès 6/64 verzióban.
Ha belefèr az a 30$+(ès esetleg használsz kupont), akkor inkább a nagyobbat vedd. -
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Ford Focus MK2-höz, ezt a rádiót néztem ki. Van valakinek tapasztalata ezzel a konkrét rádióval vagy csak ezzel az OSSURET márkával kapcsolatban?
4 GB/32 GB memória, 8 magos proci, Carplay/Android Auto, a csatlakozója Ford Focus kompatibilis, elvileg csak rádugom és kész.
[link] -
Krisszer
aktív tag
üdv minndekinek!
az elmúlt rövid időben hozzám jutott egy mk1 Yaris (2004) a kis dízellel, benne pedig egy 120% chinesium androidos fejegység (~android 5.1), amin kis okoskodás után már működik az AA (Headunit reloaded ftw)
a probléma viszont az, hogy a yarisban katasztrófális helye van a fejegységnek, büntetni lehetne vele.. ellenben a gyári rádió/kompjúúúter kijelzőnek a helye gyanúsan pont 1DIN szélességű, és a tökéletes helyütt lenne, illetve az a kijeéző már úgyis halott.
láttam össze-vissza "floating screen" jellegű fejegységeket és arra gondoltam hogy esetleg oda be-e tudnámkókány..okosítani? -
Kkkkk888
újonc
Sziasztok.
Lenne nekem egy újonnan hírtelen felindulásból vett kínai androidos fejetségem... Szóval összesen 1 teljes délután működött rajta a hang és sehogy nem tudok rájönni hogy én állítottam el valamit vagy az ISO csatlakozó halt meg vagy a fejegységben ment el valami! Másik autóba beszerelve sincs hang.Ha vissza rakom a régit akkor minden rendben szóval nem a hangszóróval van a probléma.
Már reset is megvolt és a helyzet változatlan.
Esetleg valami tanács? (Még mielőtt visszaküldeném)
https://www.emag.hu/jiulunet-gps-navigacio-vw-hez-erintokepernyo-9-bluetooth-wi-fi-android-2-gb-ram-64-gb-rom-tolatokamera-fekete-220x130x60mm-jiulu-1004/pd/DSSGXFYBM/ -
donchicco
tag
Köszönöm!
Akkor összefoglalnám:
Nagyon ajánlom ezt a Junsun V3 -at!
Minőségi darab, gyors és jól funkcionál!
Alig 8 nap alatt meghozták Franciaországból.
A beszerelő műhelyben is dicsérték, mennyire profi cucc! (pedig ott találkoznak elég sok kínaival)
@gduck -nak még 1x köszönöm, hogy ezt ajánlotta! -
donchicco
tag
Üdv!
Még 1 kérdés:
Melyik progit ajánljátok a készülék hardver/szoftver ellenörzéséhez?
Kíváncsi vagyok, hogy az van e benne, amit hírdetnek és amit a készülék elvileg kíír...
Junsun V3 Plus (6GB+128GB) 9.5 A -
donchicco
tag
Helló!
Szeretnék segítséget kérni.
Van e valakinek Junsun V3 Plus (6GB+128GB) 9.5 A készüléke?
Az EQ beállításával szenvedek.
36 csatorna van de a számok olyan értelmezhetetlenek számomra.
Mi az a Q 5.0?
Az FC gondolom a frekvencia, de valahogyan az olyan furcsán van megadva...
Tudna valaki egy beállított eq-ról képet küldeni?
+
A gyári rádió nem tetszik nekem a készülékbe.
Melyiket ajánlanátok letölteni ami barátibb felületű?
Netrádió nem nagyon érdekel csak a földieket akarom értelmezhetően kapcsolgatni elmenteni. -
válasz
pengegyerek
üzenetére
A NavRadio bizonyos hardverekre lett írva, csak azokkal működik.
-
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Lenne nekem is egy kínai rádióm és a következő problémákkal találtam szemben magam.
A rádió nem akar működni és a NavRadio app sem működik, azt írja ki rá, hogy nem kompatibilis a fejegységgel.
Illetve multis kormányom van de a hangerő le/fel állításán kívűl semmi mást gombot nem tudok beállítani. Elvileg alapl tudnia kellene még pár gombot de olyan mint ha szoftveresen nem lenne valami kerek mert nem ment. Vagy ha esetleg ilyen rádiókra van valami moddolt szoftver arra is vevő vagyok
Íme pár kép: [kép] [kép] [kép] -
eshe
tag
Igazából a kommutátor kopása miatt jobban szikrázhat,ezt a töltés erősségén nem venni észre sokáig.Próbálj meg egy zavarszűrőt a generátor kivezetéséhez minél közelebb beszerelni.Esetleg a rádió elé is.A bosch generátorokon szokott lenni gyárilag zavarszűrő kondi,lehet hogy az halt meg.
-
dropi
senior tag
Köszi, amúgy egy E60-asról beszélünk. Viszont OBD-vel néztem menet közben a töltést, az meg hibátlan volt 14.5-14.7 között. Igaz előszőr az is 15.1 volt az első indításnál. De mi hetente használjuk az autót egyszer max, és mindig, bármennyi állás után is poccröff indult. Szóval nem tűnik úgy nekem, mintha ott lenne valami baj az a baj

-
eshe
tag
A priusban biztos hogy van gyári antenna erősítő.Ezért írtam hogy meg kell próbálni a fantom tápos távtáplálást.Ebben az esetben hiába raksz utána erősítőt,a be és a kimenet galvanikusan le van választva.Olyan mintha félig elzárnád a csapot,majd raknál utána egy szivattyút.Az hogy van-e benne biztosíték,vagy csak kamu lényegtelen a működés szempontjából.Hogy át megy-e rajta az áram azt ki lehet mérni.Legegyszerűbb megszúrni egy gombostűvel a kábelt a biztosíték tartó után,aztán próbalámpával vagy műszerrel kimérhető hogy van-e benne áram.Magát az erősítő működését pedig a fentebb leírt módon.Azért senki se csodálkozzon ha az olcsó kínai rádiója nem hozza egy blaupunkt érzékenységét.Aki már látott egy 90-es évekbeli autórádiót,meg egy mostanit belűlről,az azon csodálkozik hogy a mostani egyáltalán miért működik.Ez sajnos nemcsak a "nevenincs" kínaira igaz.A mostani trend az hogy lògjál mindig a neten.
-
dropi
senior tag
Hali. Hidegen első indulásnál kb egy ilyen 1 percig ilyen interferencia szerű hang jön a rádióból ha gázt adok. Eddig ez nem volt. Lehet ennek valami csatlakozó az oka?
-
gduck
addikt
Hát ha nincs hivatalos support, akkor csak a net marad... Pl. orosz fórum link. Mivel a jelenlegi verziód is ott van a listában (megnéztem, az AutoUpdate_UJC201_from_240111 a UJC201-V1.0.75R3-240111_1339 )
Valószínűleg ez a legújabb: AutoUpdate_UJC201_from_240907 -
madi67
újonc
Sziasztok
Erre keresnék frissítést mert meg van zavarodva rendesen
Volt már minden próbálva
Hol tudnék utána nézni?
Köszönöm előre is [kép] -
eshe
tag
Attól is függ hogy milyen autód van.Próbáltad simán távtáplálni a gyári antennát?Amelyiken nincs egy 30-40 cm hosszú drót,abban mindig van erősítő.A vett erősítőt úgy tudod a legegyszerűbben kipróbàlni,hogy a csatlakozó közepébe bedugsz egy 10 centis drótot,majd a táp ki-be kapcsolásával kell hogy változzon a befogható adók száma és minősége.Természetesen a local legyen kikapcsolva a rádión.Ha így jobb mint a gyári antennával,akkor az antennánál kell körülnézni, lásd feljebb az antennatalp pucolást.Ha nincs változás,akkor ennyit tud a rádió.
-
gduck
addikt
válasz
super dríve
üzenetére
Szerintem usb csatlakozásnál az AndroidAuto az "úr", nem fog menni a fájl elérés!
-
eshe
tag
válasz
super dríve
üzenetére
Legegyszerűbb megoldás hogy kimásolod ami kell egy pendrivere.Azt látja oda-vissza.Amit a total commander nem lát,azt más sem fogja.
-
Adi01
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen rádió antenna erősítőt [link] de kb csak rosszabb lett, mint volt. Eddig csak jel elment főleg ha bp-n kívül mentem vagy ha taxi vagy rendőrautó állt mellém most meg már, mintha másik rádióállomás is jönne be miközben szól amire eredetileg raktam. pl megy a base fm és közben bele sistereg egy tök másik rádióállomás.
Aliról rendeltem ami érdekes, hogy elvileg ebben van egy biztosíték ami ha tönkre megy kitudod cserélni, mert kinyitod a kis fekete dobozt. Ami nekem jött annál pl ki se lehet nyitni a dobozt, mert nincs rá lehetőség egyben van az egész. Vagy elfelejtették megvágni a kis műanyagot, hogy fel lehessen pattintani vagy humbug az egész.
(Roco K706-os fejegységem van. (Ossuret))
Véleményetek? Ti melyik fajta rádiójel erősítőt használjátok?
-
super dríve
csendes tag
válasz
Janszi1971
üzenetére
Szia! Nekem 2db Hizpo s8 fejegységem van . Ezekkel kapcsolatban lenne technikai kérdésem....Talán tudnál segíteni..! TUDNÁNK PRIVÁTBAN BESZÉLNI?
-
super dríve
csendes tag
Sziasztok! Van egy Hizpo s8 androidos fejegység az autóban. Tudna valaki olyan filekezelő applikációt melyet a fejegységre telepítve elérném a mobiltelefont. Annak belső memóriáját ill. a benne lévő sd kártyát is. A telefont usb porton tudom a fejegységhez csatlakoztatni, és természetesen be van kapcsolva a file megosztás. Pendríve esetén nincs gond azokat látja a fejegységre telepített bármelyik filekezelő. File-kat szeretnék mozgatni a mobil és a fejegység között, de nem találok olyan alkalmazás mellyel a fejegységről "látnám a telefont". Volt egy régebbi fejegységem aminek a "beépített" filekezelője látta a telefont de ez sajnos nem. Bluetooth kapcsolat nem játszik mert túl lassú. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
-
thotzoltan
tag
Sziasztok!
Van egy 2000-es évjáratú Volkswagen Golf autónk... Ebbe szeretnék androidos multimédiát,és LED-es izzót...probléma ,ha ezek Canbus-osak? illetve Golf IV-be be lehet szerelni a márka specifikus Golf V-ös androidos fejegységét? Működni fognak rendesen? Köszönöm a türelmeteket,de én ezekhez sajnos laikus vagyok.. -
Sábel
csendes tag
Sziasztok! Opel astra h ba szeretnék androidos fejegységet venni. Nem a gyári helyére hanem a cid panel helyére beépítő kerettel, 9 inch. Segítséget szeretnék kérni,hogy melyik típust, vagy márkát érdemes meg venni ,mondjuk aliról? 100-150 a keret rá.
-
donchicco
tag
Köszi!
Az a bajom, hogy nincsen fent egy értelmes kép arrol, hogy mekkora is ez beszerelve.
Rákerestem, de nem találtam Civic-es képet. Így nemtom mennyire takarja ki a kezelőszerveket...
Jelenleg ez van nekem.
A keretre sem tudnak ezek válaszolni, mintha nem értenék amit kérdezek.
Jó a keretm ami van, vagy mindenképpen kell egy másik?
-
gduck
addikt
válasz
donchicco
üzenetére
Szia!
nekem ilyen van 4+64GB, minden működik, nincs vele gond. Annyit tudnod kell, hogy Andoroid 10-es (mint a többi hasonló). Régebben volt olyan gond, hogy a 6GB-os verzió az valéójában csak 4GB-os volt. De lehet hogy csak egy gyártási széria volt érintett, mert mostanában nem hallotam már ilyet. Az árat (100k) picit drágálom, ennyi pénzért már komolyabbat is lehet venni...
Akkor már ez se sokkal drágább, mondjuk nagyobb, lehet hogy az meg már zavaró...
- V3 Plus (6GB+128GB) 9.5 A [link] -
donchicco
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új "rádiót" a kocsimba. (Honda Civic FK2 2012)
Ezt néztem ki. (Junsun V1 Plus 6GB/128GB 8Core 1280x720p)
Mondanátok róla véleményt?
Vagy ha nem ajánlott ez a márka, típus, akkor egy másikat tudnátok ajánlani?
Jelenleg egy Pumpkin (4GB/?GB 720p alatt van bőven, nem tudom pontosan) van benne, de egyre lassabb és a felbontása is nagyon alacson. Szinte semmi értelmes app nem kezeli jól. (Waze,Youtube, ONE... semit nem látni a kezelőszerven, betakarja a fél kijelzőt)
Köszönöm! -
stb123
tag
Sziasztok!
Ilyen kábelkorbácsot itthon hol lehet beszerezni?
Ami most van az más típushoz megfelelő. Át kellett vezetékelni, meg többféle csatlakozó van rajta, kicsit keszekusza. -
Janszi1971
csendes újonc
Szia! Nem tudom milyen fejegységed van, nekem mikor a Hizpo S6-hoz hibás volt a firmware frissítő, fogta magát és visszaállt az eredetire. Nem volt semmi gond. Szerintem írj rá az eladóra, hogy mit tanácsol. Én Hizpo-nak többször írtam már ilyen-olyan gondokkal és mindig segítettek.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Beszereltem egy Ruancheng 7" fejegységet, a telefonkihangosítón kívül minden működik./ Android autó, tolatókamera, telefonkártyán net/ kivéve a telefonkihangosítás. Álló helyzetbe, ha jár a motor akkor sincs semmi gond, de ha elindulok, akkor szakadozik a hang, nem értik amit mondok, én hallok mindent. Cseréltem már mikrofont. Mi lehet a gond? Valaki tudna segíteni? Köszönöm.
-
Trolee
aktív tag
Tudtok ajánlani PX5-el jó kis erősítőt, ami elfér a fejegység mögött? Alin nézegettem, de nem tudom melyik lenne optimális.
Köszönöm
-
gduck
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Nekem a másik rendszerrel van (Junsun V1 pro tág "fogalom", nem azonosítja be a pontos processzor típust), így sajnos nem tudom a Te menüdben hol vannak a beállítások. Mivel ez a kamera működhet 720p és 1080p módban is (ezzel szokott még esetleg gond lenni), szerintem nem lesz vele gond.
-
poking
csendes tag
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Van egy ford focus mk3 kínai androidos fejegységem.Szerettem volna pendrive-ról frissíteni,de nem ment végbe a frissítés.Azóta csak a power by android felirat jön be és nem bootol tovább.Sajnos nem vagyok nagy pc/android guru. Gondolom újra kellene szoftware-ezni. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik(akár Miskolc környékén)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
gabor9991
addikt
Akkor [link]megrendelhetem szerinted?Belépve a beállításokba nekem csak a 000000 kóddal sikerült ott viszont nem találok olyan menüpontot ahol a tolatókamera beállítások vannak.
Ezeket automatikusan kezelheti esetleg amiatt lehet hogy nem találtam lehetőséget a beállításra?- -
dropi
senior tag
Hali. 360-as kamerát próbálok beszerelni az E60-ba. Tudom, sok sikert :).
Szép lassan haladok, először megeltt a fejegység, utána bekotottem a tolatókamerat, most megpróbálom a 360-as rendszert. A kamerák meg is vannak, a fejegység is látja őket, eddig oké. Viszont a tolatókamera ugye RCA módon csatlakozik egy külön kabelhez. A kérdésem az lenne, hogy azt a tolatókamerat mindenképp le kell cserélném a 360-as hátsó kamerára, vagy van valami cheat cod, amivel rá tudom venni a fejegyseget, hogy azt a tolatókamerat tekintse a rendszer részének? Esetleg barmi ötlet az atvezetekeles és a szereles helyett?
Köszi előre is. -
poking
csendes tag
Sajnos ez így ebben a formában nem jött össze. Valakit nem tudtok aki foglakozik ilyennel pl,Miskolc környékén, mert elvinném hozzá, hogy húzza újra.
-
poking
csendes tag
Sziasztok,
Van egy k706 8581 android fejegységem.
Sajnos sikertelen frissítés óta nem bootol be a rendszer, csak a power by android logoig jutok el. Próbáltam firmwarrel pendrivon keresztül reset gombbal újraindítani, de semmi. Esetleg hard resettel helyreállítást lehet csinálni?Sajnos nem tudom hogy lehetbe a hard reset menübe belépni, mert a key2 és föld indításra sem jön be.
Tudnátok segíteni? -
Rocker1
tag
Sziasztok!
Beszereltek a kocsimba egy Junsun XT516 fejegységet 8 magos processzor (UIS8581A Octa Core 8 x 1,6Ghz), 4 GB ram+64 GB rom-wifi&4G Telekomos SIM kártyával (sajnos csak ennyi infót tudok róla). UIS8581A
Ahogy utána néztem ha minden igaz, akkor ez Junsun V1 plus, bár nem tudom biztosan. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Honnan tudom kideríteni a pontos típusát?
2. Hogyan lehet beállítani, rárakni, hogy a magyarországi rádióadók logója megjelenjen?
3. Be lehet-e állítani, hogy a Waze halkabban szólaljon meg, mint a rádió, vagy egyáltalán ne szólaljon meg?
4. Telefon ikonja megjelenjen, ne kelljen a Bluetooth-ra rányomni vagy a ZLINK-re.
5. Valamint ne csak Android Autóval ZLINK-en keresztül a jelenjen meg a telefonon lévő legutóbbi hívások és a kedvenc hívások lehetőségeKöszönöm a válaszokat, ha lehet szájbarágósan szeretném a válaszokat, mert nem értek hozzá.
-
Dominik9800
újonc
válasz
Dominik9800
üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Proxmox VE
- Elektromos cigaretta 🔞
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- For Honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Olyan kellene ami indításkor automatikusan elindul és folytatja a lejátszást.
Engedélyeztem és csináltam helyet a widgeteknek, az autó képét is tudod cserélni, stb. Szóval ha még a gyári launchert használod és érdekel. Itt 

Ha hátramenetbe kapcsolok akkor világítanak is a ledek a kamerán. Lehet csinálok majd videót. Max azon gondolkodom hogy esetleg a kamerának cseréltem össze a negatív/test és a pozitív szálat, de akkor gyanús hogy pl a ledenknek se kéne világítsanak és front kamera ként sem működne...
.