- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz norbert1998 #7594 üzenetére
Aww... Azt tudtam, hogy useless az okosóra, de hogy veszélyes is... Már várom az első ilyen híradásokat.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Zoja™
őstag
Ohhh, GOD...
-
laszlohu
addikt
válasz norbert1998 #7593 üzenetére
Na ja, Ondemand miatt viszont számos játék, meg teljesítményigényes app megfagy.
-
no more
veterán
-
Just_Reboot
addikt
Nekem többek között ezért nincs...
#no more: És jól szét is bassza az aksit!
-
norbert1998
nagyúr
#justiwatchthings
-
norbert1998
nagyúr
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #7579 üzenetére
Hát, a HTC-k amúgy is szuper üzemidejére még rásegít a retekkom...
(#7583) w333: Vágom, visszavettem 3G-re (így már ötösön van bezzeg), csak, akkor miért is fizetem a 11 rongyos előfizetést, ha nem használhatom ki?!
(#7586) Justreboot: Szerintem őt nem hiszem, hogy zavarja a merülés. Fél óra alatt rátölt annyit, hogy reggeltől-estig kibírja.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Penguin95
senior tag
válasz no more #7578 üzenetére
A 4G-nél még talán megérteném, de itt most konkrétan még a 3G is kuka. 30 perc küzdelem után volt hajlandó végre betölteni az oldal. De az összessel ezt játsza, szóval mégcsak nem is a PH a gond.
Erre az energiatakarékos dologra meg: A STAMINA mód hasznos. Ha amúgy sem nyúlsz a telefonhoz. Másképp tönkrevágja az értesítéseket, a hívásokat, meg úgy mindent. És még ront is az üzemidőn.
-
saelin
veterán
válasz Just_Reboot #7586 üzenetére
Nekem nincs jó tapasztalatom az ilyen energy saving funkciókkal... Vagy a multitaskingot cseszik széjjel vagy kb semmit sem csinálnak. No meg, annyit nem is ad hozzá az üzemidőhöz, hogy meg is érje bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #7586 üzenetére
Semmi ilyen szarság nincs bekapcsolva ... nekem ne takarékoskodjon
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Just_Reboot #7584 üzenetére
Meglepően jól ... most 3ó15 perc kijelző és még van 42% akku !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
saelin
veterán
válasz no more #7578 üzenetére
Én ki szoktam kapcsolni a neten, csak akkor megy, ha szükségem van rá. Mondjuk nekem olyan a munkám, hogy nem kell e-maileket nézegetnem és chatelni sem szoktam. Ilyen szempontból valahol a 2000-es évek elején ragadtam.
-
Penguin95
senior tag
Csak nálam egyenlő most a Telenyomor hálózata egy kalap... rral?
-
Just_Reboot
addikt
Na akkor most elkezdek visszaolvasni...
-
saelin
veterán
Azt nem mondanám, hogy alig használt...
De közben megoldódott a gondom; idéztem goat simulatorban egy démon kecskét, majd kegyetlen kínoknak tettem ki a szembejövő embereket. Olyanjólérzemmostmagam.
-
Fejvadi
nagyúr
Élő Xiaomi Mi Launch 2015 - 11.30-kor
[link] -
norbert1998
nagyúr
Mi ez a szerszambolt?
-
no more
veterán
Ezek a csavarhúzók kísértenek engem! Ülök a metrón az előbb, felszáll egy jómunkásember, és a kezében vagy 10 csavarhúzó különféle méretekben! Pabu, te vagy az?!?!?!
-
Fejvadi
nagyúr
Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 – forró víz teszt
[link] -
saelin
veterán
Lol, ki lettem röhögve itthon. Senki nem érti meg a fájdalmamat!
Gonosz népség. Biztos itt átkozott el valamelyikőtök! Most fürödhetek kecske vérben, hogy megtörjem a rontást...
Más:
Kecskét veszek. Csere 24 éves emberi nőstényre vagy 9 éves hím macskára."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Azért ennyire nem volt erős az az ajtó!
no more:
Köszönöm az együttérzést!Ismét más:
Az elefántfón topicból.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #7545 üzenetére
Húha, már csak olyan fegyver kell.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
saelin
veterán
válasz Balathruin #7545 üzenetére
Mondom én, hogy félelmetes ez a topic!
Más:
Nekem nagyon nincs szerencsém mostanság! Múltkor az árpa, most meg egy ajtó vágott képen. Kezd megdagadni és ilyen szilvakék színt felvenni... Ha hazáértem azt mondom barátnőmnek, hogy verekedtem, 10-en voltak, de csak egyszer tudtak megütni.
Ezert nem szeretem a magától záródó ajtókat, egyszer egy ilyen törte el a hüvelykujjamat... Azóta 45 fokban hajlik hátra, persze csak ha akarom. :x[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Csavaros az észjárásotok.
-
no more
veterán
Egyre többen leszünk, mi rákok! Átvesszük az irányítást az OFF topic felett, mind a rabszolgáink vagytok!! *ördögi kacaj*
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #7539 üzenetére
Jah, ez ismerős... "Csá. jössz pár sörre (a pár szó kihangsúlyozva, hogy csak iszunk és megyünk haza józanon)? - Aha..." -------> hazafelé tajrészegen cikk-cakkban... xD
(#7540) Balathruin:
(#7541) Zoooja: bébirák!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof14
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
Armando a legnagyobb!
Persze, hogy lehetséges az autmaotizálás.. csak nem ocsóóó
Anno én is filóztam rajta, csak mo-ba nem szállítottak még olyan szenzorokat, na meg akkor még baszott drága volt mindegyik, most nem tudom mennyi.A szifonnal meg elbújhat az összes..
Anno voltam i5, i5c sőt Lumia 930 tulaj is.. egyik se volt annyira király mint egy high end android.A rákból meg elég egy is, azt is főve kérem.
Hibákért bocsánatot kívánok, bebasztam.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Zoja™
őstag
válasz Balathruin #7526 üzenetére
Használd
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #7519 üzenetére
A widget Zooperrel készült, beépített template.
Az ikonok Moonshine, illik a Material wallpaperhezNo Sana No Life
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #7510 üzenetére
Ő azt állítja, nem. Én még nem teszteltem le.
CJ4567 na ez így egységesebb ikonokkal és azzal a widgettel már jobb.
no more nem tudom, lehet, hogy hack. De elképzelhető, jónak tűnik.
-
zolka95
őstag
erről mit gondoltok?
Lehetséges ez?Egyéni parancsokat hozzá lehet adni? Mert én nem találtam ilyet? Vagy ezt úgy buherálták meg mint pl egy custom romot?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #7512 üzenetére
Nem, tegnap belinkeltem amit beküldtem.
Most full stock kép baj nem lesz belőle
Nagyon max 5 pontot kaphatok vele[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Balathruin #7507 üzenetére
Ez a barátom Note 4-e
CJ4567 az a .28 szerintem már csak gyártófüggő. Anno mini pron még a régi-féle (PMEM) kernelnél volt úgy, hogy 3.4.x, és az x minden verzión feljebb ment. Aztán jött az új (ION) kernel, ott már maradt 3.4.0.
-
CJ4567
nagyúr
Eddig bírtam gyári launcherrel...
Flind: Now Launcher app drawerje RONDA. Most Novát használok, megpróbálok valamit csinálni a HS-emmel. A nevezeésem meg marad a gyári launcheres izé[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Flind
senior tag
Értem, tényleg nem jön be mindenkinek, de kipróbálni érdemes. Nekem ez áll a legjobban kézre, ezt a leggyorsabb használni, méghozzá gyönyörű a UI is szvsz.
Akkor viszont nem tudom. Még ami így más elképzelés, az az Aviate, a pápaszemes által linkelt Flow Home, a Nokia Z Launcher, és az egykattintásos szarok, a Themer és a Buzz (screenshoton szépek, de valami ultra kényelmetlen használni, belevariálni meg nem nagyon lehet).
A már linkelt EverythingMe és a Now Launcher smoothak még, de buták is. -
Penguin95
senior tag
Ezen besz@rok.
Háttérzajnak megy a TV, épp a Konyhafőnök van terítéken. Valami döntést hozott az egyik emberke épp, és ilyenkor harciasabb háttérzene szokott lenni. Arra azért nem számítottam, hogy itt fogom hallani a Crysis 3 egyik háttérzenéjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest