- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #7797 üzenetére
Nehéz, de megéri. A csávó miatt meg nem aggódnék, egy szép nap majd megjelenik Pataky Attila, oldalán a reptoidokkal, és elviszik őt az űrbe kísérleteket végezni rajta, miközben körbeállják, és együtt éneklik a Kör című Edda számot. Bocsi, az ezoteria miatt nem bírtam komoly maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #7795 üzenetére
Az oda nem figyelés járható út, csak ilyen esetekben nehéz.
Sima hétköznapokon a csávó alig figyel rá, jóformán az összes csajjal beszélget, sőt, flörtöl valamilyen szinten.
Tetszik az alternatív befejezés, egyszerű és nagyszerű ötlet.Az ezotéria topikot én is ajánlom, nem semmi, mi mindent képesek ott összehordani, főleg, hogy a válaszolók fele troll.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #7792 üzenetére
Ismerős érzés, de mint azt Te is beláttad, hosszabb távon nem feltétlenül okos ötlet körmérkőzésest játszatni a srác fogaival. Mikor velem volt ilyen, azzal tudtam menekülni, hogy nem figyeltem oda. Inkább lazultam a többiekkel, és hiába kínzott a gondolat, hogy rájuk figyeljek, nem hagytam.
Alternatív befejezés: Te vagy Tomi Photoshop Vercetti. Kapd elő a golyószórót az inged alól, adj neki, majd keress felszedhető csillagokat a környéken.
saelin: Azt hiszem oda is be kell nézzek.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #7780 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #7790 üzenetére
Ja hát az kéne... Csak nem könnyű, amikor egész úton hazafelé tőlem két méterre falják egymást, ráadásul tudom, hogy erősebb vagyok a sráctól, viszont józanabb attól, hogy behúzzak neki egyet. Pedig jólesne.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #7781 üzenetére
Tehát kell még a két multiplayer, köszi
Pabu: miben verjelek le?
No Sana No Life
-
Weeman1
veterán
Nagyon jó volt a Leo's Fortune,jó hogy ajánlottátok.
Most sikerült végigvinnem.Xiaomi 11T Pro
-
Penguin95
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
Modern Combat 5-ben hogy jutok tovább chapter 3-ba?
No Sana No Life
-
Fejvadi
nagyúr
Látom megint átkapcsoltatok szőkerajcsávókimélő üzemmódba.
-
Tomi_Ohl
veterán
Van ez a bejegyzés, amiről kiderült, hogy csak egy idézet, és nem komoly. [link]
Az a baj, hogy én komolyan ezt érzem, és igen szar érzés
Már kezdtem megszokni, de ez a tegnapi hazaút durva volt...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CJ4567
nagyúr
Ki akartam próbálni a WoT Blitzet, de 4GB hely kell neki.
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #7774 üzenetére
Ez jó
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
válasz norbert1998 #7769 üzenetére
Á, most spórolni kell, vár rám még egy közös ivászat az osztállyal, mielőtt kivégeznek minket jövő hét után.
-
Penguin95
senior tag
válasz no more #7766 üzenetére
Na ezt én sem értem. Egyszerűen gyönyörű a 4.4-es felület. Színes, átgondolt, és jó az összhang is. Egyedül a fekete téma hiánya a gondom vele, és hiányolok néhány funkciót a CM-ből. Ebből annyit kellett volna kihozni, hogy flat legyen. Ehhez képest olyan, mint az én első béta témám volt.
A Google Keepnél én nem is számoltam inkább.
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #7762 üzenetére
A biciklis kegyetlen poén! DDDD
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Penguin95
senior tag
válasz norbert1998 #7762 üzenetére
Majd ha futja MHL kábelre, vagy egy dokkolóra, lehet befogom kicsit én is.
no more: A Sony szoftverei mindig egyenlőek a rakás sz*r fogalmával. Az ötleteik nagyon jók lennének, de mindig elcseszik valami baromsággal. Jó példa a jegyzet app. Ma gyorsan kellett volna jegyzetelnem, és csak a telefon volt kéznél. Elkezdtem egymás alá írni a dolgokat, majd a drágám a 10. sor után jelezte, hogy kész, ennyit tud. 18 elemet 2 jegyzetbe kellett írnom.
-
norbert1998
nagyúr
Ruszka penguin: Nekem mentek
Tessék, nektek is megmutatom:
-
Penguin95
senior tag
válasz Fejvadi #7755 üzenetére
no more: Nem oldotta meg a monogramom (FR), direkt kipróbáltam. Ez megint olyan, hogy az egyik tábornál jó (vagy csak elvből ezt mondja), a másiknál meg minden kínja van. Vagy csak szimplán rondának találja az új felületet. Amúgy mi van veled? Életedben először véded a Sonyt. A végén még Z3-ra váltasz?
norbert1998: Azzal én még nem kísérleteztem, mivel nem tudom a TV-re kötni a telefont.
-
no more
veterán
A felajánlásokra értettem. Az, hogy nem javít az meg a másik...
haha trollgoogle
-
no more
veterán
#szaragooglebillentyűzet!
Gondoltam letöltöm, kipróbálom, de ez valamiért képtelen eltalálni, hogy mit akarok írni... #csakaswiftkey még mindig.
-
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #7749 üzenetére
A Z2-re meg nem győzöm visszapakolni a 4.4-et. Már vagy 10 ember keresett meg ezzel.
norbert1998: Én anno OTG kábellel, USB elosztóval, egérrel, és billentyűzettek használtam a buszon az SL-t, mikor besz*rt az érintője. Néztek is rendesen.
Fejvadi: Örülj neki, annyival is több hajad marad.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Melyikőtök olyan igazán badass, hogy OTG-s BT bill és egér kombóval böngésszen a telefonján?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #7747 üzenetére
Pedig úgy hallottam, hogy pl Z1-be is úgymond visszatért az élet, meg a kamera is sokkal jobb lett.
Persze ezt egy G+os Sony Xperia communityben írta egy Sony fan.
De hát ha azt írja javult, szerintem tényleg jobb, vagy ugyanolyan.no more mondjuk így visszagondolva én se. De gondoltam, hogy a csúcsmodell már csak nem fog akadni.
Mellette az általatok annyira lenézett Sonyn egyszer sem akadt meg, gyorsasága meg olyan közepes volt.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Miért nem települ a 4.3 Camera APK? De a 4.2-é se települ.
No Sana No Life
-
Tomi_Ohl
veterán
Tegnap mint már tudjátok, BP-n voltam, exkurzión az osztállyal. Kaptunk egy óra szabadot a Camponában. Úgyhogy KFC után egyik osztálytársammal bementünk a T-be.
Most először nyomkodtam meg az S6 EDGE-t. Hát a sebességgel az alatt a pár perc alatt nem volt gond, az edge képernyő is tetszett. A Beállítások menü viszont még mindig nem egyértelmű, se a témákat, se az ujjlenyomatolvasót nem találtuk meg.
Mellette volt egy Tab S, hát az 5 másodperc alatt kétszer laggolt, inkább hagytam is ott.
Aztán gondoltuk, megnézzük, mitől tartják olyan jónak az iPhone-t, de erre sem a 6-nál, sem a 6 Plusnál nem jöttünk rá, úgyhogy inkább odébálltunk, nehogy azt higyjék, hogy mi is olyan csóró gyerekek vagyunk akik ájfonra áhítoznak.
Volt ott egy Huawei P7 is, hát nem győzött meg, akadt eléggé.
Mellette pedig ott volt egy Z3, még 4.4-gyel. Egy kis nyomkodás után rányomtam az update-re, hogy akkor megnézzük a Sony lollipopot élőben. Akkor jöttünk rá, hogy nekünk 8 perc múlva az épület másik felében kell lennünk.
Már kb 80%-ra lehetett a telepítés, mikor ott kellett hagynunk, futva is alig értünk vissza. Bezzeg mások még 2-3 percet késtek, addig simán befejezte volna a frissítést.s3nsitivity délelőtt nem jellemző, hogy nyomkodnám, délután pedig sokat azért van bekapcsolva, mert általában ki szoktam fényképezni a könyvekből a nekem kellő dolgokat, hogy ne kelljen cipekedni. Nem lenne szerencsés 3 görbülettel a hátamban, amiből az egyik ráadásul majdnem 50 fokos.
Szóval azokat nézem.Balathruin már csak 5.5-6 óra megy mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Még a tegnapi kijelzőidő témához: [link]
-
Penguin95
senior tag
válasz norbert1998 #7735 üzenetére
Majd lesz más.
-
no more
veterán
-
no more
veterán
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #7732 üzenetére
Nekem volt és lehetne. Soha többé.
-
Balathruin
veterán
Kinek van/lehetne Philz touch recoverye?
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #7729 üzenetére
Irigykedsz, mi?
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #7719 üzenetére
Éppenséggel lehet, de ha rugdosni fogom a fogyasztó gyomrát, akkor kezdődnek a gondok.
Fejvadi: Ne is mondd, rosszabb volt mint egy adóbevallás kitöltése.
no more: Én legalább tudok 2 lábon járni.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #7726 üzenetére
Én megoldom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #7724 üzenetére
Köszi, közben már megtaláltam és csinálom.
-
Weeman1
veterán
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #7718 üzenetére
Kezd magától elrepülni ez a ruszki pingvin! Jah, a pingvinek nem is tudnak. ba dum tss
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Just_Reboot #7708 üzenetére
Pasztmek!
-
Penguin95
senior tag
Oda majd Te ragaszd magadnak.
Zoooja: Ne akard, hogy leírjam amit gondolok.
-
Zoja™
őstag
Van neki olyan?
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #7706 üzenetére
Jó, hogy nem a csőrömre egyből.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz norbert1998 #7702 üzenetére
(#7703) ДарСтав
Nem olcsó mulatság az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honda topik
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest