- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Hmmmmm yammi!
-
Quqesz
nagyúr
Fuuuu srácok teljesen beflesseltem ma! Fájó fejjel irány a Mása és a medve előadás.....nincs olyan anyag, ami ezt ütné!!!!😂😂😂
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
megfogadtam hogy nem fogadok meg semmit se amit tavaly megfogadtam mikor megfogadtam hogy a 2016-os fogadalmam nem fogom újra megfogadni ami az volt hogy nem fogok megfogadni semmit úgy mint tavaly mikor szintén megfogadtam hogy nem fogadok meg semmit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére

-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ne haragudj roka, de az volt az ujevi fogadalmam, hogy iden nem sz0p0k.

-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyugi, levonja holnap is.
Am. vasarnap biztos ok sem dolgoznak.
-
gerner1
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Telenoros topikban, lehet hogy több infó van erről is ...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
mentic18
üzenetére
Igen arra hogy Telenor-al egyenlegből fizetem ki a havi díjat.
Van amit nem értek.
Oda van irva hogy Megújitás Dátuma 2019.Január 6.-a.
Ami értelmezésem szerint azt jelenti hogy Január 6.-án, azaz holnap kellene levonnia a kártyámról a pénzt.Erre levonta ma, ma meg 5.-e van.
Nem vág földhöz a dolog, nem arról van szó, csak furcsa anomália.
Egyébként 249ft-ról van szó. -
mentic18
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Milyen előfizetésről beszélsz itt te megint? A plájban van előfizetés vagy a telenoros mókára gondolsz?
Tudtátok hogy a tejút rendszer megszűnt Mátyás király uralkodása alatt? -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv
Ti használtok valamilyen előfizetést a play áruházban? -
törölt tag
Sony XZ4 állítólagos antutu teszt
Sony face ID koppintás A japán gyártó állítása szerint ez a metódus egy sokkal részletesebb képet készít a felhasználó arcáról, és nagyobb távolságból, akár öt méterről is működni fog. -
Aryon87
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Semmikeppen. Ezert megyek a telekomhoz, legkisebb csomag boven megteszi (korlatlan beszelgetes halozaton belul - asszem havi 4k ugy), es a telenoros is marad amig el a korlatlan. Huawei amugyis 2 kartyas, igy jo lesz majd (Poco is 2 kartyas)
Roamning: csak 1 evbe tellett

-
S e t h
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
Külső alapján telefont választani nagyjából már szempont, annyira egy kaptafára készül a design. A gyártók- amellett, hogy semmi innovatív dologgal nem tudnak már előrukkolni, kitalálták mi kell a népnek, faltól-falig kijelző és most ezt tolja mindenki. Mivel ez bejött, ezért nagyjából öngyilkosság is eltérni ettől radikálisan, a notch volt az utolsó ilyen jelentősebb változás, ami inkább volt szintén negatívum mint pozitívum és próbálnak is tőle lassan szabadulni a gyártók.
-
Aryon87
félisten
Hat igen, a Telekom jelenleg tunik a legjobbnak, tobb a termekkinalata is.
Telenor ezzel a Blue+ csomaggal engem elvesztett..
Meg megvan a korlatlan netes data start csomagom, de uj telonal elvesztem. Igy megyek at a telekomhoz.. -
törölt tag
Telefon-téma:
Én most egyelőre nem akarok váltani. Kb. 5-6 hónapja van meg az Y7P, előtte P8 Lite volt.
Váratlan váltás kellett, de nem sajnálom, annyi, hogy ez valamivel nagyobb, de megszokható.
Kamera az átlagos, viszont ezzel már tudok RAW-ot is csinálni, szóval valamivel többet is ki lehet hozni belőle, és még a nyers képek se annyira veszélyesek, csak kicsit fakóak, szóval lehet velük dolgozni.
Amire meg nekem kell - átlagos felhasználás - arra ez is megteszi. Üzenetek, böngészés, meg 1 játék.Következőleg lehet, hogy kipróbálok egy újabb Samsungot, vagy ha nagyon merész leszek, akkor egy iPhone-t, mert iOS-es mobilom még nem volt.
Más ötletem nincs, Xiaomi a szolgáltatótól való vásárlás miatt kiesik, marad ugye a Huawei, csak kéne már egy kis vérfrissítés. HTC, LG vonalon nincs semmi, Pixel is kiesik, szóval... -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azert irtam, hogy ezzel az uj dizajnnal semmilyenek lettek a telefonok..
Unalmas elolap, hatlap ami "valtozatos", bar nem sok lehetoseggel (max kamerak ide oda pakolasa, szamanak novelese)Quqesz: nekem a tudas aminkell + fotokepesseg. Bar ebben is igencsak leszukult a lista: Huawei/Honor, Xiaomi/Poco es Samu.. Sony semmikepp, Lg toketlen, HTC sullyeszto, iPhone kizart, bar az XS max kepalkotasa tetszik, de zart rendszer kosz nem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Az első év eleje, amikor nem az új telefonok listáját lesem....mert nincsen olyan, amire felkapnám a fejem...vagy még drága. Mwc lehet segít ebben, de bár az S8+ nem a legcoolabb telefon, nem is tudok nagyon olyat felmutatni, amiért érdemes lenne igazából lecserélni(a nem igazából meg a vegyünk má új telót vér).
Szóval most eddig max a Mate 20 lenne befutó, de az sem hergel fel. -
Aryon87
félisten
válasz
akooos
üzenetére
Pont hogy nulla. Regen legalabb meg tudtad kulonbozni a szezont a fazontol. Ezek meg mar joforman ugyanugy neznek ki elolrol, meg a hatlap ami legalabb megkulonbozteti oket (itt most altalanossagrol beszelek, az osszes gyartot egybeveve, nem Samuspec hsz)
Persze nincs azzal gond hogy az egesz elolap egy megjelenito, de valahogy olyan semmilyen. Vagy mem is tudom...Quqesz: Honor V20 izg (bar nekem a Mate20Pro jobban adja, foleg hogy mar volt dolgom is vele par napja)i, remelem hogy OIS-t kap vegre... A szeleslato kamerat azert meg belegyurhettek volna..
-
Quqesz
nagyúr
Ha ilyen lesz az S10, akkor nem csigázott fel.....
-
Quqesz
nagyúr
sziamiau újdonság, ami üthet is!

-
Weeman1
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, pont ezt akartam venni!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy camera2api támogatás erősen ajánlott. De ingyé' jó vétel.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oh köszi!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szintugy 🍾
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
BÚÉK!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gerner1
üzenetére
Az a durva, hogy az apple mennyire le van maradva....most olvastam, hogy esnek rendesen. Nem hogy az éves célt nem hozzák, hanem a becslések alatt szerepelnek rendesen. Eddig mindég túllőtték(portfolio cikk) a becsléseket eladásokban. Persze kína a legnagyobb pofon....
Leslien
Hmmm csábító. Hát igen, lg nem szerepel nagyon jól az eladásokban....W333
Tavalyi modell...🤣🤣🤣🤣 2019 van!😎 -
leslien
nagyúr
azért nagyon kemèny h az Lg nek mennyire gyorsan esik az ára... G7..
remélem h majd a V40 nek hasonló ára lesz hamarosan..
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Jaja, biztos mellbedobással győzött.....😂
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem az volt a nagyszám a filmben, hogy nem az angol bulldogot mutatták be, hanem egy teljesen emberi vezetőt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Megvót! Gery Oldman szenzációs benne. Osztom ,nagyon ott van.
-
vodrosjozsi
addikt
Halljátok, ha tudjátok nézzétek meg az A legsötétebb óra c. filmet.
A legjobb film a Schindler listája óta. -
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Az a szabó tünde ki úszó volt de most államtitkárként kitünne?
Én szilveszterkor alkoholmentessel zártam. Tegnap meg felbontottam azt a törley-t amit szilveszterre kaptam.
Édes rosé pezsgő...
Maradjunk annyiban, nem ma szerettem meg a törley-t.. olyan szomorú lettem tőle mint a vágóhidas kacsa.
Roaming: te aztán semmit nem titkolsz el előlünk :D
Tegnap minden zárva volt erre be tudtunk menni a soroksári mekibe. Annyira örülök hogy nem a mekiben dolgozom baristaként.. -
mark!
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
emlekszek, de csak foszlanyokra. pl mikozben mentem ki az udvarra mc hawert enekeltem. na, ez nekem ugy van meg, hogy lemegyek a lepcson aztan fel 😂
-
Quqesz
nagyúr
Mi először életünkben egy szálláson buliztunk. Vacsi este hatkor kezdődött, éjfélig tartott. Addig buli, zene, tombola(és b+végre nyertünk is!😂), artisták, flamenkósok. Gyerekek jól bírták, bár a kisebbik 11 körül álmos lett, de a műsor meg bulizás felrázta. Aztán fél1kor alvás. Mivel kiöltözős buli volt(sokan öltönyben), alig táncolt vki(1 pár viszont versenytáncos szinten tolta).
Na és persze az est vicce, mikor belibbent Kovács Zoltán(volt kormányszóvívő), meg a Szabó Tünde(vmi fszom államtitkár), és bár nem ittam, enyhe hányinger jött rám. Bár szerencsére kerülték a feltünést. -
törölt tag
Én 1 körül mentem pihenni. 😃
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mondjuk en beszelek, amikor 1 orara mi is agyban voltunk. Ma meg csaladi ebed nagyanyonal. Annyira nem esett jol a palinka, de azert valahogy megoldottam. 😄
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
nrg_52
üzenetére
Jahh, belecsaptunk a lecsóba. Én még a két kutyához is járkáltam ki tegnap éjjel negyedóránként. Bár szerencsére nem féltek, jól viselik a durrogást, de azért szemmel tartottam őket. Mondjuk fiam is csak ma délután jött haza, így cserébe most koccintottunk egyet a családdal.

-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tudtok bulizni. 😄
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én olyan 23:40 fele aludtam el.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én nem ittam egy korty alkoholt se, koccintani édesanyámnál voltunk tegnap délután, de mivel onnan még haza is kellett vezetnem, így alkoholmentes volt a Törley. Fiam nem volt itthon, párom meg álmos volt már, így éjjel elmaradt a pezsgőzés.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja mostmán vágom

Azé elég gáz úgy ébredni hogy nem emlékszel mit irtál előtte éjszaka/este egy fórumon

Ez nem neked szólt

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
pingvinmod?
-
mark!
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
probalok de nemmegy, arra emlekszek hogy negyed 8-ra elfogyott a tatratea es eltortem egy hamutalat mert nem tetszett hogy szurke. (ja es 7kor kezdtunk
)
de ejfel utan mar oksa minden![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mark!
őstag
ide nem irtam semmi olyat amit nem kellett volna ugye? 😂😂
-
-
vodrosjozsi
addikt
Boldgo új zsév.. áá neg a kizsfasom, BÚÉÉÉÉK!
-
Sikerekben gazdag és ban mentes új esztendőt kívánok :)
-
BÚÉK!
-
Weeman1
veterán
B.Ú.É.K.
-
kengyel
nagyúr
B.U.É.K.
-
nrg_52
addikt
🥃🍻🍾🥂 Kinek melyik tetszik. Buek!

-
Aryon87
félisten
BUÉK!!!🍾🥂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Am. vasarnap biztos ok sem dolgoznak.