- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #64795 üzenetére
Majd talán később, ha lesz ami meghozza a kedvem, de kétlem...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mSchumi87 #64789 üzenetére
Bár sok monitor még ips, de sztem a va panel is jó lesz, mert a monitort leginkább szemből nézed(tv esetében ez már más). Igen, jobb a kontrasztja meg a feketéje, de én most sokat bíbelődtem ezzel és nem érzem azt, hogy most akkora különbség lenne, hogy ez v az xarabb lenne. Nézd meg élőben és amelyik bejön vedd meg.egy kis segítség
Leslien
Neked melyik van? Xf90?Szerk
Na akkor pont az elődöm. Jó az is nagyon! -
mSchumi87
senior tag
válasz
Quqesz #64787 üzenetére
En monitort szeretnek venni es az a baj hogy nem tudok donteni VA es IPS kozt. Manapsag VA monitorok mar mind hajlitottak ami elvileg nem tesz jot a szemnek. A masik egy arban lenne mind ket monitor de az IPS nek van display port is mig a masikon csak HDMI. Ugy tudom a kontrasz job a VA kepernyoknel es a fekete fekete nem sotet szurke mint az IPSnek. Ez megtudja valaki erositeni?
-
Quqesz
nagyúr
Amit Leslien linkelt jó tv, de én nem akartam 300e fölé menni. Ez meg 75e olcsóbb volt az MM-ben éppen akkor ott. A Samsung is jó, de nekem nappaliba kellett és nem csak szemből nézzük. Apósnak van 2db va direct ledese, látom mi a különbség. A sony színkezelése meg nagyon jó és természetes.
Leslien
Lehet, de sokszor volt már ilyen és a gyárak csesznek levinni az árat. Max pár napig van vmi igazi akció itt ott. Most néztem pl az S8+-t az MM-ben...200e..... -
leslien
nagyúr
akkor erre gyúrj!!! ez mindent visz a maga kategóriájában.. Sony Kd 55 xf 9005
-
törölt tag
Konzol-témához: nekem nincs konzolom, és nem is hiányolom. Se időm, se kedvem játszani, kb. semmivel se.
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #64783 üzenetére
Ne is mond ... nekem 1 hónap volt mire normálisan beállítottam a képet !
Én a Qled Tv -kel szemezgetek pl. a Samu 55" Q6FN
Nekem fontos lenne a VA panel, most mind két LG -m IPS és Direkt Led hát és nem az igazi, előtte Samu volt Va panel sokkal szebbek voltak a színek !
-
akooos
veterán
A One X a legerősebb konzol, de ezen nem veszünk össze
Engem nem különösebben érdekel, azt se tudom mit jelent ez a teraflop amiben az erejét mérik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #64776 üzenetére
Ja most láttam. Nem ez lesz sztem a legjobb. Pl a ciaomi féle jobbnak tűnik...
W333
Sony 55XF8505 lett megvéve. Nekem jobban teszett, természetesebb színei voltak, nem túlszaturáltak. Ráadásul droidos, beáll menü mint a telefonon. Múltkor ment a Halál 50 órája majd az U571 az egyik tv csatin, és csak lestem milyen jól nézett ki a tvn!(pedig sd adás volt) Vettem hozzá még +3 év garit, így 5 év van rá. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #64774 üzenetére
Ami ma raktak ki Legendd-el.
leslien: teljesen igazad van. lehet, hogy hangosabb de 1. Nekem nincs xbox-om hogy összehasonlítsam. 2. Egyáltalán nem zavar, én éjjel nem játszom, vagy ha igen akkor is a lenti szobában, ergo senki nem hallja. Innentől kezdve nem nagyon érdekel, hogy kinek mi hangos. Én se játszom sokat, heti 1x talán mert akkor érek rá, de akkor meg pont lesz@rom -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #64772 üzenetére
Melyik összecsukható mobilra gondolsz? Mert van több fajta terv...
-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #64772 üzenetére
mond vmit...
mert volt nálam PS4 pro amit kaptam tesztelni havertól és igaz h nekem csak xbox -s van ,de pl hangosabb a PS4 pro .. igazából én egy percet sem játszom mert nem érdekel ,de a fiaim látástól mikulásig ( csak 7végén!!) nem azt mondom h a PS4 pro az fos , nagyon is ütős ... egyébként ugyanaz van mint a teloknál az egyik ebbe a másik abban a jobb..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos #64770 üzenetére
Asziszedd hogy nyertlé mi?, te lenlé it a dzsimi? Na madj meglásuk.
Tényleg nem tud érdekelni, leülök a ps elé és 2-3 órát játszom de ennyi.
Erre van, és tényleg nem a f@szméregetést kéne űzni a ps/xbox topicokban mert már a seggem fáj annyi faszságot összehordtak már. Tényleg nem lehet megérteni, hogy én egy egyszerű vásárló vagyok, leülök játszani és csá. Nem akarok gépet venni 800 ezerért, azt megbontani évenként, hogy a következő játékkal is tudjak játszani. Csak sajnos más nem ilyen és itt jönnek a gondok.
Más:
Most néztem ezt az összehajtható mobilt, hát ne is haragudjatok ez siralmas. Ezt nem tudom zsebrevágni, max otthon f@szoskodhatok vele de ott meg minek ugye, és ennek tényleg az lenne az értelme, ha videót akarok nézni otthon akkor kihajtom, ha megyek dolgozni akkor meg mobilra hajtom. De ez így nulla -
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #64766 üzenetére
Vegyük alapul bármelyik nem exkluzív játékot, ami elérhető mindkét konzolra. A PS4 slimen a konzol bekapcsolása és a játék elindulása között eltelik mondjuk 100 másodperc, mire te irányíthatod a játékot és nem a loadscreent nézed. Ugyan ez a One X-en mondjuk 58 másodperc (csak példa, nem néztem utána, de azt is megtehetném
)
Nem online bréméregetés ez, hanem tények. One S-em volt évekig, de a One X legalább másfélszer gyorsabban tölt be mindent, játék közben is jóval kevesebb ideig kell a töltőképernyőt nézni, ez mondjuk egy GTA 5-nél áldás.
Ezek a konzolok pedig az online előfizetés nélkül olyan ,mint ha puska nélkül mennél vadászni avagy cerka nélkül nőzni, hogy ne fogalmazzak túl obszcénül
-
S e t h
nagyúr
Létezik olyan szó, hogy preferáció?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #64766 üzenetére
xboxal sem kell onnyálon lógni....
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos #64765 üzenetére
Ez a hangos sztori b+.. de hát nem is hangos, nagyobb hangot adok ki mikor szisszentek egy sört. Nem is járok a ps4 topicba mert mindig ez meg. Jó hát én imádom a pókember játékot, valami eszméletlen lett és a star wars se szar csak kéne ps plusz is fszm.
Amúgy meg, nem tudom mire jó ez a "enyém a legerősebb konzol ever és sokkal jobb mint a ps4", hát lefsom a bokám egy ps4 slim-el mikor pókemberrel függök a hídon, a grafika nagyon odab@sz.. nincs 4k tv-m, nem is akarok, nekem tökéletesen elég a fullhd. Meg egy konzolt vegyek meg 170 ezerért mikor ott van a pa4 60ért ugyanolyan élménnyel.
Na ezért sincs xbox-om.játszani akarok, nem online f@szméregetni.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #64764 üzenetére
2016 novembere óta legalább 200ezer forint értékű játék gyűlt össze az accountomon, úgyhogy nekem ez nem szar. Nem akarok pokemberezni, meg god of warozni, last of usozni sem.
Cserébe megelégszem a jelenleg legerősebb konzollal, ami jóval halkabb a ps-nél
-
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #64761 üzenetére
Még csak 2 hónapja menyasszony, úgyhogy most engedékenyebb. Az xboxot is ezert tudtam újabbra cserélni
-
nrg_52
addikt
válasz
Blackmirror #64761 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Quqesz #64740 üzenetére
Kösz, szerencsére azóta semmi bajom, ma reggelre elmúlt a zsibbadás is. Elég ocsmány nagy lyuk maradt a számban, de idővel majd akarok implantátumot (Nem a mellembe
)
Tobbieknek is köszi az együttérző szavakat
Mi Mix3: asszonynak megmutattam, azt mondta, hogy gyönyörű telefon. Úgyhogy pár héten belül beszerzek egyet, de előtte meg kell tapogatnom
-
törölt tag
Itt is BANdaháború zajlik?
Játszik valamelyikőtök a CSR2 Racing játékkal? Ott volt tegnap egy BanFest, kb. 5 millió account-ot érintett. -
-
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #64753 üzenetére
túl sokat szól be=bann
aryon túl aryonos=bann
sárkánynéni applefan=bann
quqesz szíve fémből van=bann
ákosnak menyasszonya lett=bann
kacsa nem eszik elég nokedlit=bann
én meg túl sokszor írom, hogy bann=bann -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #64749 üzenetére
Kalinak egy bann járna már hát nem? Mondjuk pingvin bá se kapott még magától figyelmeztetést, ezt is javasolnám: Túl sokat tilt ki a fórumról=bann!
-
válasz
Blackmirror #64749 üzenetére
Jó, rajta leszek, hátha jót tesz a pihi, bár azt magamnak is elrendelhetem, akár hosszabb távra is.
Quqesz: Ja, meg a Huawei frissítésnél az az IMEI szelektálás nem kellene.
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #64746 üzenetére
Egy kicsit
Sztem most is bannolt vkit titokban, csak nem tűnik fel hirtelen ki hiányzik.Azt egyszer megnézném hogy pl kali kapjon már egy figyelmeztetést legalább
( nem elég renitens a topic többi lakójához képest.)
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #64747 üzenetére
Annak vege
mediamarktban tolom, bar a telefonok az aruhaz masik feleben vannak, de neha meglesem oket. Legutob azbA7, A9 es Note9 kamerait neztem meg melyik mit tud (foleg az elso kettonek.. khm..)
Multkor a Mate20Prot nyomogattam jobban.
Jo hely, bejon. -
Blackmirror
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #64734 üzenetére
Jó de amikor ideírsz akkor valaki innen repül. Azé ez így más tészta
-
TomPack
őstag
válasz
Quqesz #64742 üzenetére
Nem éreztem azt, hogy a gyártó kompromisszumok elé állítana engem mint birka vásárlót. Tegyünk bele egy noccsot, szar kamerát, ips-t, mert majd jövőre is kell újítás, és addig is árazzuk jól fel a marhának!
A Xiaomi megérkezett, felnőtt!Ennyi pénzért ennyi innovációt nem ad se az alma, se a samsung. Szerintem most nincs jobb telefon ennél, kíváncsi vagyok hogyan tudják még ezt fokozni, mit fognak árulni jövőre.
-
TomPack
őstag
válasz
Quqesz #64740 üzenetére
Igen, nagyon jó, nem kellett volna megnéznem!
Egyik nap megnéztem egy kicsomagolós videót róla, amivel egy picit sikerült elhessegetni a kisördögöt. Miszerint nagyon ujjlenyomatos lesz a burkolat, nagyon nehéz, idóta a képarány, ménem ips, befog égni, kicsi akksi...
De tegnap a Lurdy-ban volt dolgom, és kézbevettem.
Tökéletes! Régen éreztem ilyet.Olyan érzés volt kézbevenni, mint egy telefont! Mint amikor először fogtam egy Nokia 6210i-t!
Picikét hosszúkás, de ez jóó... A slide-os megoldás meg a régi telefonokra emlékeztet, nagyon masszív hatást kelt. A kijelző pedig a kirakott specifikáció szerint "s-amoled"?! Valóban a samsung gyártja? Navira egy galaxy A3 2017-et használok az autóban azzal a címszóval, hogy majd jól beégetem és majd gariban úgyis kicserélik. Egy év alatt nem sikerült, pedig munkaidőben egésznap a városban autókázok vele.
Szóval most azon izgulok, nehogy rájöjjenek arra, hogy elcseszték az árazást! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #64733 üzenetére
Ja, sajnos 4-re oda kellett érnem a két jányomért bugyira, a csaj meg láttam belemerült a kérdésekbe.
akooos
Üdv a klubban! Tavaly felrakattam egy 3-as hidat, 3 hónapig semmi próbaragasztóval. Mikor véglegesítettük rá egy hétre az egyik tartó fog gyökere bedurrant.....faxa a 80e forintos híd vagy repül v dokinő ügyes. Szerencsére második, de annyira xar volt a fogam, hogy érzéstelenítő nélkül a 2 gyökér kb 3 másodpercig fájt.....inkább üssön el 1 autó, mint foggal legyen baj....TomPack
Ezt nem kellett volna. Két ünnep közt nem volt még kint, most mehetek megnézni!Tényleg ennyire jó?
Kali
Ne is mond, lassan hüvelynél mindenre kiadják mire sancsung elkezd felébredni, de legalább majd fogadni merek jó bugos lesz.........már a mate 10pro is megkapta
S8+ meg talán február...
-
válasz
Blackmirror #64731 üzenetére
A másik topikban azt írnák erre, hogy kinyírtad/kinyírtátok a bulit!
Asszony View 10-es telefonja nem csak megkapta a Pitét, hanem már arra is egy frissítést.
Bezzeg a Note9-re csak 5 nap múlva indul a 9-es. -
válasz
Ezt akár én is mondhatnám.
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #64732 üzenetére
Ismerős az érzés, bár nem ilyen szinten. 1 húzáson túl vagyok, ezen felül 2 fogam ínnyel egy szintben van (húzás kell majd), akkor van egy 3. ami lassan szintén ínnyel egyszintben van.. ez a jobb oldalon (felül 2 alul 1).
Másik oldalt lyukas fog tömve, pont a 2 fog közti részen, erre pár napja kilyukadt a tömött másik oldala. Beragad a kaja, csillagokat látok..
úgyhogy ja, nagyon jó dolog a genetika a fogaknál..
Amúgy semmi extra, Mediában tolom, van pihenőidő meló közben, és van normális szabadnapom is.
ja és ma Quqesz-el volt alkalmam találkozni is, csak egy gonosz vásárló lefoglalt, így szegénynek mennie kellet.És szia Sárkánynéni
Mellesleg ne aggódj, napok (inkább hetek) óta csend van, mióta nem akarok telót váltani (egyelőre), ill nem szidom a Samut és társai van
-
akooos
veterán
válasz
Felpezsdítem:
Szilveszterkor galavacsoran voltunk egy panzióban a kedves menyasszonyommal. Derült égből villámcsapás, az első falat kajánál fel 8-kor belehasított a fogamba a fájdalom, ereztem hogy valami baj van. Kedden hazaértünk, szerdán akartam menni fogorvoshoz, de olyan megfázás jött ki rajtam, hogy 4 napig nem tudtam levegőt venni az orromon. 10 nappal a fájdalom kezdete után, 2 doboz cataflam dolo, 1 doboz rendes cataflam, fel doboz advil és fél doboz flectorral később ma végre eljutottam fogászatra, de csak sürgősségire. A sote surgossegijevel csak bajom volt régebben, ezért egy maganfogaszatra mentem. 20 ezerért kihúzták a fogam, de előtte beletört az ínyembe ezért szét lett kaszabolva. A lidocain injekció sem enyhített annyit, hogy ne erezzem ahogy az amúgy rohadt jó fej, keleti származású fogorvos küzd a fogammal. Sokszor voltak már fájdalmaim. De ez mindent uberel.
Viszont sosem voltam még ilyen boldog, most, hogy több óra kín szenvedés után itthon vagyok és nincs fogam. Igy jár aki szar genetikával születik fog területén és hiába ápolja minden étkezés után, mennek tönkre folyamatosan a fogai.
Ti hogy vagytok? Hogy indult a 2019?
Ja és ontopic: akarok egy Mi Mix3-at
-
Blackmirror
őstag
Amióta újra elkezdtem ide írogatni meghalt a topic
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #64729 üzenetére
Szeretnék, de nem lehet, oda csak a vitya léphet be.
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #64728 üzenetére
Végleg Degecre költözöl?
-
vodrosjozsi
addikt
Na, 2 hónap és pápá kiskunlacháza
-
Aryon87
félisten
Nem keresek jol, csak nem volt amit szerettem volna, majdnem egy kiallitott JBL Studio Bar lett (45 helyett 40k ar), de meglattam az LG-t, es az lett (43k).
Egy a bajom vele, nincs HDMI rajta. Igy most jack-jack osszekotes van a tv-vel, mert nincs rajta optikai bemenet.. BT-n brutalul adja a hangot, a tv az szol ahogy, majd a filmekre leszek meg kivancsi hogy szol -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #64720 üzenetére
Nezz at a szerkesztett totyikba, oda tolom most a kepeket. En elegedett vagyok vele, 1 honapja nyuzom. (Uzemidoben pl jobb mint az M10Pro, pedig ez IPS paneles)
W333: kicsit tulkoltottem magam vegul, egy LG Soundbar SJ2 lett a kivalasztott
Duplaja a kituzott keretnek (20k) -
törölt tag
Szakad a hó, itt is.
-
válasz
Intruder2k5 #64713 üzenetére
Én is csak 10 Mbps sebességgel tolom fel, szóval nem lesz napi irtózatos mennyiség, tegnap felment szűk 50 GB és ma folytatom, de egyik nap sem fog folyamatosan menni, így amennyi elvileg 24 óra alatt feltöltődhetne, az eloszlik majd legalább 2, de inkább 3 napra.
Levelet küldhetnek, olyan címre megy, amit nem olvasok.
DIGI neten gyorsabban menne, ott a végén már 100 Mbps volt a feltöltési sebességem, de szerencsére nem sürgős a dolog.
Szakad a hó, de jó... -
UPC-nél nekem is 1-2TB közt mozgott a havi upp-om, de nem volt gond sosem. Olyan előfordult, hogy kaptam "fair use policy" mail-t, de ez független volt a forgalomtól, mert volt amikor már másodikán jött a 80%-os levél, holott egy nap alatt ott képtelenség volt feltölteni 240GB-ot 10Mbps-en. De aztán 100%-os levél sosem jött. DIGI-nél 200Mbps felöltési sebességgel volt már ennek a sokszorosa is, igaz itt ÁSZF szerint is korlátlan az adatforgalom.
-
Na, most megreccsentem a UPC-t!
Elkezdtem feltölteni tegnap a felhőbe a zenei állományomat, első körben 185 GB, aztán később a többi, csak azokat már szelektálni is kell.
Amúgy nagyon keveset forgalmazunk havonta, de most meglendítem kicsit dolgot.
Benne van még a UPC ászf-ben a túlzott mértékű használat, ami 3 hónap átlagában 300 GB feletti érték, de tudtommal jó ideje nem alkalmazzák már, a szolgáltatós topikban is sokan írták, hogy rendre 1 - 2 TB adatforgalmat bonyolítanak akár havonta és nincs belőle gond. -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #64708 üzenetére
A Mac-t hallottam, egesz jol szol. A Sony az brutalis max hangeron. Jo persze nem ablakrezegteto hangeron akarom majd hasznalni
Ma megnezem meg egyszer a Mac-t az Euronicsben, tegnap zenet inditottam el. Kivancsi vagyok a beszed tisztasagara. Sony nem fer bele a keretbe, es sztem a dolgozoi kedvezmennyel se lenne kevesebb 30ezernel.Saska: hely az van nalam boven, jelenleg idetlenul mutat a hifi az alacsony szekrenyen. Mellette csak 1-2 disz van, a hangfalak meg polcon vannak.
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #64707 üzenetére
Én a gagyi TV hangot egy sima 2.1 PC hangszórórendszerrel oldottam meg. Pont elfért a egész a TV mögött. Nekem amúgy is szekrényben van a TV, a rendelkezésre álló helyet épp kitölti, és a szekrény elejével van síkban a TV. Így mögötte láthatatlanul van a 3 doboz, a két szélén alul a két kis hangszóró, a mélynyomó meg középen. Ha nem szekrényben van, hanem asztalon, akkor már nehezebb. A Másik TV amúgy is hifin van, azon mennek a filmek, ahová vettem a PC hangszórókat, azon megy a TV műsor, ahhoz az pont jó.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #64707 üzenetére
Nekem még mindég érdekes a Mac Audio autóhifin kívüli szekciója, de legalább nem a semmiből jött cég. Hogy melyiket vedd? Nézd meg mind a 3 tápjának az adatát, és amelyiké több, mint a kiírt, akkor az tudja is(pl 80w -osnál legyen min 80-100w). Én első körben a Mac-re szavazok, de érdemes lenne meghallgatni is őket. Sonynál már ott van, hogy 120w, de csak 30w-ott vesz fel hálózatból.......a többit meg a mikulás hozza.
De kérdezz rá itt is
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #64706 üzenetére
Mas: errol mi a velemenyetek? Tv-nek akarok normalis hangot adni, jelenl3g egy lassan 20 eves Daewoo XE-111E hifi adja a hangot, melynek 2x5W a teljesitmenye.
Leiras alapjan ennek a hangprojektornak 2x40W a teljesitmenye.
Kineztem meg egy OK. OCS10 BT valami csodat, annak 2x3Wgondolom azt felejtsem el..
Kali, mint zeneszakerto, mit mondasz? 20k a max keret..
Meg van egy Sony HT-SF 150 a mediaban, az elvileg 35k, de nem fer be a keretbe. (Nemtom dolgozoi kedvezmeny van-e ra) ez 120W teljesitmenyu.(Online ar nem egyenlo a bolti arral)
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #64703 üzenetére
Az ejjel neztem meg 1080p felbontason (mozisan mar lattam), most is tetszett.
Most a BUEK filmet probalom megtalalni, meg sehol, a reklamja szerint jo lehet, pedig utalom a magyar filmeket.
Urdongot is megneztem, de remel3m hamarosan jobb minosegben is lathatom. Az is tetszett.Uton MMbe, hangprojektort akarok venni.
-
Quqesz
nagyúr
Belenéztem a Venomba(majd holnap megnézem teljesen) és az elején ilyesztő kicsit a film, de ez a hang meg a duma a második felében...ott rötyögtem a monitor elött. Nagyon eltalálták.😃
Más
Láttátok mekkorát bukott az apple? Többet mint a facebook értéke!(446milliárd dolcsit!) -
vodrosjozsi
addikt
Mióta az s9+on fent van a pie beta, nem akarok új verziót feltenni. Nem az hogy macera, de baszkikám, ez így első blikkre nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen monitort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Kefine Klean + ajándék CVJ CT-3 (3,5mm) dongle
- LG C1 48" OLED - Hibátlan
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!