- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
BUÉK!
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem vagy te olyan pingvin, de 300 ezer forint az 300 ezer.
-
Quqesz
nagyúr
BUÉK!🍾🥂🤪
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem most ez a festős (vagy mi a franc ez) van, kissé ez is furcsa, meg perverz is, és nem is hasonlít rám.

-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Btw, egy cikkben találtam ezt:
"Egyre barátságosabb környezetet kínálnak a különféle Linux-disztribúciók, érdemes lehet egy próbakörre vinni a pingvint."

-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Gyerekpezsgő?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ezért írták ki tegnapra FB-re, hogy BUÉK...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, de most még tud írni.

-
w333
félisten
B.Ú.É.K !!!

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Pfuj whiskey-t nem is innék ugye, mert szarral nem gurigázok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Kimosom a szádat szappannal ( whiskey nincs)pingvinkakas
-
vodrosjozsi
addikt
Mivan buznyákok
-
Quqesz
nagyúr
Érdekes sztorit hallottam:
Szal az OP6T-nél mondták, hogy benne van a kijelzőben az ujjlenyomat érzékelő és hogy állítőlag hidegben nem működik. Ismerősék felmentek a Mátrába egyel a nagy hidegben és waze tényleg nem működik. Kell még idő, hogy kifejlődjön a teknolódzsi... -
válasz
Aryon87
üzenetére
A filmezés nem játék!

Nekem jobb dolgom volt, laptopban SSD csere, Windows 10 telepítés és belakás, holnap folytatás...
Csak nem tudok megszabadulni a Windows 10-től - pedig május óta Ubuntut használok, amit nagyon megszerettem, de nem is nyúltam ahhoz az SSD-hez, csak kivetem a laptopból, hogy bármikor visszatehessem, a Windowsnak pedig vettem egy újat -, mert vásároltam egy szoftvervezérlőt, aminek a Traktor Pro 3 alkalmazásához csak Windows és Mac támogatás van, a muszáj pedig nagy úr, de csak a Windows szintjéig.
Holnap tudom csak átvenni a készüléket - pedig még karácsony előtt megrendeltem, mert akkor akciózták 3 napig, viszont már vidéken voltunk, de szerencsére rugalmasak voltak és megoldható volt így a dolog -, ezért szilveszter napjára marad a kapcsolódó illesztés és alkalmazás telepítése, regisztrálása és konfigurálása.
Nálunk lesz a szilveszteri buli, jönnek barátok, de van egy olyan érzésem, hogy a zenét még nem az új cuccról fogom nyomni, hanem az eddig használtakról. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
ami most kaphato google storeban.
-
mark!
őstag
irtam egy kilometer hosszut, erre lemerultem.
roviden akkor: nyaron lesz penzem, elmegyek melozni, kell majd laptop, chromebookok tetszenek. mennyire jok? (a pixel chromebook speciel, az i5-os) -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ja. Arra gondoltam.

-
-
törölt tag
Majdnem 2 hétig ment 0-24 a torrent a mobilnetemről full gázon...Muszáj volt. De nem számoltam, mert korlátlan szerencsére.
Alig voltam otthon, a gép nálam, így adott volt a lehetőség. -
akooos
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak telefonon nyomtam el majdnem 50 gigát november 30 óta
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Gigabájtban két számjegyű? Ezen már Quqesz is túl van, hisz csak az elmúlt három napban volt minimum 60GB forgalma, csak az x-box miatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
2 vagy 3 számjegyű lett gigabájtban?

-
törölt tag
Azt akartam írni.

Az iPad-ek nagyon jó üzemidővel rendelkeznek, tapasztalat.
Én azért nem ezt választottam most, mert kellett az egér funkció, amit meg az Android támogat, de tudtommal az iOS nem.
Kis munkákra meg netezésre elég a T3 10" is, ráadásul 4G képes is, ami meg szintén fontos volt. PUBG-t majd kipróbálom, játékból egyébként csak Real Racing 3-mal játszom
4800 mAh meg gondolom elég lesz 10"-on.
-
mark!
őstag
Visszatertem. Itthagyok valamit, most en vagyok a dezertor
[kép]Olyan szepen nezett ram mm-ben, muszaj volt elhoznom

-
Quqesz
nagyúr
3-ik napja megy a letöltés az xboxra....🤣🤣🤣🤣 8 kijelölt volt....hát ennyit tud a netem🤑 viszont a forza 4 már megy, nagyon kemény képe van!
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Te is csonti
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Vágom
De fura az új skined
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szoktam hébe-hóba és hóba,hébe. De néha hébe-hóba is és van úgy h hóba-hébe. Előfordul na.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdvözlet!
Ti szoktatok Twitch stramereket nézni? -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Tényleg.... Hogy állsz a zenekonzervatóriummal?
-
Aryon87
félisten
válasz
üzenetére
O mar nem fog visszajonni. Ahogy en nem mehetek a fotosba, ot se fogjak visszaengedni. De nem is kell, eleg, hogy odakint marjuk egymast a haverjaival...Mas: megneztem moziban az Aquamant. Baromi jo film, megerte elmenni. Pedig a gepen is ott van Urdongoval

Szia Doki. Nem trollkodok, beke honol e videken

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
akooos
üzenetére
Igen, látom, hogy nem én tűntem el egyedül...
Hát, hol is kezdjem?
Igazából nagyon egyszerű a sztori.
Nem igazán hozott lázba már a nyár eleje környékén, hogy a gyártók milyen apró finomhangolással és mézes-mázos szöveggel próbálják eladni a legújabb pénznyelőgépüket, így hát egyre kevesebbszer és kevesebbszer látogattam a fórumot, míg csak nem....Ennyi

Persze, az is szerepet játszik az egészben, hogy a szabadidőm jelentős részében azon a bizonyos PC játékon lógok
Na, de most gondoltam, belöszönök ide
Szerk: kellemes meglepetés, hogy egyben van még a társaság a sok marcangolás ellenére is
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nahát, már csak Márknak kell beköszönnie és akkor itt van mindenki. Szegény no more kivételével.
Üdv Doki, merre jártál hónapokig?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Bejglivel teli Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek így utólag

-
törölt tag
válasz
üzenetére
És fullba nyomja a kretént... nem esik le szerencsétlen gyereknek, hogy minden hozzászólásával egyre nevetségesebbé teszi magát. Az irónia neki ismeretlen, arra is megpróbált szerinte komolyan válaszolni, és még mindig rugózik a pár napos oltásomon is

Kész vagyok, mint a mákos bejgli
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ja nem sajnálom, csak azt hittem, hogy nem ennyire g.cik
Illetve nem sajnálom hanem nincs
-
törölt tag
Imádom az iPadPro topikot
. Kár, hogy kibaszták Búvártacskót, mert ő hiányzik ilyenkor. De van pótlás úgy nézem helyette... -
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mondok jobbat: minden játékban úgy lehet.
Ha sajnálod a zsét előfizura, akkor inkább dobd ki a pst
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
üzenetére
Vagy lehetne a rossz helyzetben levő családoknak adni fejenként 100 ezer ft-ot kisegítés gyanánt. Nem a felsorolt dolgok ellen szól de ha lenne ennyi pénzem akkor biztos, hogy a felét elraknám bankba, a másik felét a szegényekre fordítanám. Ezért se fogok a lottón nyerni soha
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Országosan videókonferenciálhatnak a pártfőtitkár... izé parlamenti képviselők és barátaik a mi pénzünkön.
Amúgy ez, de kb. a lényeg feljebb.
És a lényeg: "A Belügyminisztérium szakmai felügyeletével megvalósult projekt 2,984 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült,"
Egy filléres, mobilokon is már régóta elérhető szolgáltatást csináltakolcsónHárom milliárd...Abból lehet venni 6000db 512GB-os Xs Max-ot, (előfizetés nélkül listataár felett jóval) 10.000 jobb notebook-ot, amiben van webkamera, vagy 600.000 webkamerát.
-
Weeman1
veterán
Ennio Morricone koncertre jön valaki januárban?
-
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Csak hogy fokozzam.
Mi vagyunk a szomszédfalu kb és inkább hagyjuk a upc 500as netet. Ha valami bezavar náluk a rendszerben akkor van max 10 min 1 megás net és te köteles vagy az 500at fizetni. Na ezért bontottunk velük szerződést. Viszont a telekom lassan 2 éve van már. Najó másfél. És most van olyan opció hogy 2000 megabites net, így írja szóval nem 2gb de az 1 megvan. Az alap internet csomag már 150 mega a kövi 300 lehetne a 140 csatornán kívül még 10 és akkor annyit fizetnék mint mosta régi csomagra. De ha behozom a mobilfizut a magenta 1be akkor megúszom egy tízesből az egész csomagot. Ezt fejelje meg nekem a upc vagy a digi...csak ez a kibeba hűség ugye..
Am üdv sárkány néni. Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére

Most nézem h ps4en a star wars battlefrontban csak úgy lehet multizni ha van előfizum? Miaf@sz
-
Blackmirror
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem úgy megy az

Józsi: van egy hüvelyem is most, nem aaaaaz.
-
törölt tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Nem valami jó akkor az ár-érték aránya.
Mi most váltottunk a Telekomnál 20 megáról 150-re, és pár száz forinttal kell csak többet fizetni, így lesz 5600 havonta, ami még nem is olyan sok. (+készülék, amit rendeltünk)
Nemsokára hozza majd a futár az új routert, aztán meglássuk majd a változást.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror
üzenetére
Azt hittem már az urad letiltott a fórumról...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Te hiányoztál innen te szi.. akarom mondani öröm látni samsungos
-
Blackmirror
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Vagyok

De engem senki nem hiányolhogy a bejgli akadjon, akarom mondani Boldog Karit mindenkinek *szívecskésszmájli*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt nem is tudtam eddig.