- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #57099 üzenetére
Menjél mááár
Am nem kéne az asus doboz?
Írj majd rám privátba ha fent vagy.
mentic: el kell engedni. Vagy csak annyi h uncsi és máris észreveszi és leáll -
válasz
Dr. 444Hertz #57098 üzenetére
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #57093 üzenetére
A fals infó meg ki szerint fals? Te szerinted, vagy VJ szerint, vagy w333 szerint? Vagy ki szerint? Az, hogy valaki a saját véleményét közli, az fals infó? Mivel több embert megkérdeznek megint csak 1 vélemény, nem több. Ez megint csak 1 szemszögből írt vélemény. Az már más kérdés, ha több embernek egyezik a véleménye, akkor az közelebb áll a valósághoz, ergo lehet egy támpont telefon választásakor. Fotós topikban is az a baj, hogy sokan egymást akarják túllicitálni a "ki ért jobban hozzá" versenyben. Minek? Ott vannak a képek és eldönti a delikvens mi neki a jó. Nekem pl tetszenek az S8+ képei a gyári kamerával is, az éjszakai meg olyan ritkán van használva, hogy nem fontos számomra annyira.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #57093 üzenetére
Ő így látja, de ez csak 1 vélemény. Sokan meg a huaweit fikázzák és akkor mi van(pl w333 pár sorral ezelötti megszólalása). Ha valaki vesz 1 telefont, akkor nem csak 1 véleményt hallgat meg. Ugyan annyian trollkodnak a huawei/htc/lg/samsung/sony felett, csak ki erre, ki arra érzékenyebb.
-
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz #57092 üzenetére
Nem. Ezt tényleg nem vj használja. Csak rohadtul elegem van a samsung offolásából. Valahogy mindig arra lyukad ki h a samsung mint márka szar és meg se közelíti a huaweit. Ami tegyük hozzá elég fals. Fotós totyikban is csak u11 és mate10 pro ajánlgatás megy és a samsung fika. Fals infót ne adjunk ki a kezünk alól azért mert "fizet" nekünk a huawei. Az agyam eldobom néha..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gerner1 #57083 üzenetére
A videóhoz annyit, hogy mind a 2 készülék voda 4g+wifire volt állítva, tehát azonos esélyekkel indultak. Vannak gondok minden telefonnál, hol ez hol az gyengébb. Ezzel nincs is baj, csak el kell tudni fogadni. Én elfogadtam, marad az S8+......de azért néha felbsz...😁
VJ
Szállj ki mentic avatarja alól....észrevenni ha te használod..😀 -
mentic18
aktív tag
válasz
Aryon87 #57086 üzenetére
Csak te megint olyat offolsz amit nem is használsz ugye. Vagy olyat amit rosszul használsz. A végén vagy az derül ki hogy nem értesz hozzá, vagy hogy nem is használod az adott dolgot. Miközben osztod hogy a note vajon kibirta volna-e az esést amikor azt nem kéne tesztelni. Igaz te se akartad tegyük hozza, de ezzel ne vágjunk fel. Vágj fel a sebességgel (ami megkockáztatom aligha több mint a note8é), a használhatósággal stb.
Köszi.
Amúgy nem veszed észre hogy unalmas a trollkodás? Offolj mást pls, vagy ha lehet inkább semmit. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57084 üzenetére
Bocs hogy mertem egy kis trollhumort megejteni.
Az hogy rohogtok rajta magasrol letojom. -
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87 #57082 üzenetére
Ez érdekes amit írsz, mert a hívásfelépülési idő inkább az adott hálózat sajátossága, mintsem a készüléké (legyen az bármelyik)... VoLTE -n pl valóban nagyon gyors mindegyik, kivétel nélkül. De nélküle minden készülék esetében fallback van, ami óhatatlanul időbe telik, főleg akkor, ha 4G -n van használva a készülék, és az esetek többségében mondjuk egészen 2G -ig kell visszakapcsolnia (ami ebben az esetben 2 szint vissza), amely érinti a cellatornyot és a hálózatot is, tehát nem csak a kezedben szorongatott eszközre korlátozódik. Aki 3G/2G aut -ra állítva használja, azoknál biztosan gyorsabb, mert a legrosszabb esetben is csupán 1 szintet léptet vissza, ami minden esetben kevesebb idő. Ehhez jön még a térerő, ami ha gyenge, akkor a hívásfelépülési idő szintén hosszabb lesz...
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia #57077 üzenetére
:P
Quqesz:
Kaki az a tarcsazo. En se szerettem hogy meg pluszba taperolni kell, es csiga modon kezdi a hivast. U11, H9, M10P azonnal hivott + a tobbi is -
mentic18
aktív tag
Ilyen a samu, (sajnos?)-
Nekem a tok az ami bezavar, de annyira nem gáz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57079 üzenetére
Az nekem is már fent van. Aksi tényleg jobbnak tűnik egyenlőre.
Tetszik ez a világító keret bizonyos appokban. Csörgésnél is jó, csak nem szoktam pofára letenni. Viszont van a lefordítom-elhallgat a csörgés funkció és nagyon érzékeny. Volt már, hogy emiatt nem hallottam meg hívást, de kikapcsolható. -
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia #57077 üzenetére
😂🤣
Néha azt hiszem mikor rányomok, nem akar hívni a tárcsázó. Szóval nekem néha zavaró, de majd megszokom.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz #57074 üzenetére
Nálam is ugyanúgy működik.
De egyáltalán nem gondolom hogy ez hiba lenne, eszembe se jutna...
Ennyi erővel lehet akár Samu ficsör is,higy Aryon tudjon mire èlvezni....🤪Más: közeleg a húsvét,
Vigyázzatok a nyúllal!! -
Quqesz
nagyúr
Hát nekem a honor féle jobban bejött, de elfogadom, hogy ilyen. Ezért nem cserélek telefont, de időnként bosszankodok miatta, hogy mit tököl....
Más
Nektek szarakodik az Ma oldal? Pl hsz írás után kiírja, hogy hsz elküldve és mindjárt visszavisz a főoldalra, erre itt megakad és hiába frissítek ott ragad. Ha meg a nyílra nyomok nem lapoz...samu böngetőt használok, de sztem nem annak a hibája -
Quqesz
nagyúr
-
w333
félisten
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #57053 üzenetére
pff, sokat kell még tanulnod
fénykoromban képes voltam egész nap a gép előtt ülni és goldot farmolni wowban. aztán venni a gametimeot goldból. nem érte meg 🤣🤣
néha nézek streameket, kár hogy az antorus raideket már nem élhetem át. bár akkor a sulit nem élném túl, szóval jól járok így
-
45 milliót kerestem egy nap alatt... A játékban, amin játszom.
Kár, hogy ez nem a valóság -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #57044 üzenetére
Persze hogy visszük! Ezt a sok szart hol irogatnánk be ide? He? 😀🤣
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #57047 üzenetére
Mátét kevésbé féltem mint a Note-t. Azzal mint a hímestojás úgy bántam, mivel 2x könnyebben sérül. A múltkori esése aMatenak kegyetlen volt, no more látta azt akkor. Havas járófelület, természetesen megcsúsztam, kis híjján egy hátast dobva, a teló pedig fel a levegőbe, és paff, neki a helység oldalának, majd földre a latyakos földre
Ha 5 centivel nagyobb az ív, 2 métert zuhant volna. na ott kicsit megijedtem
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #57043 üzenetére
Siman lehet onvedelmi eszkoz is
2x esik miota megvan...
270k. Eleg korrekt, ahhoz kepest hogy 300k indulasrol irogattak. Nem sokkal dragabb a Mate indulojatol. A M20P az lesz 300-320k is.
VJ: takaritottam a furdoben, a mosogep ment, a telon zene uvoltott kozben. A gep elkezdett centrizni a telo meg nagy csattanassal esett a lavorba, pedig ruhara volt rakva (tok van rajta)
Amugy ja, a budira is velem tart.
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #57044 üzenetére
olyan mintha a gyereke lenne
ja várj, a gyereket nem viszed magaddal retyóra
-
mentic18
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #57037 üzenetére
Én amikor kilépek az utcára, a fejemre ragasztok egy papírt amin az áll: politikai balekok kerüljenek.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Ja van. Ne beszélj vele.
Blackmirror: bocsi -
törölt tag
válasz
Hogyne volna. Töröld ki az életedből.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szépestét néktek.
Ma egy kedves ismerősőm a következőt mondta mérgében.
"Találkoztam az ukrán gyilkossal, kezet fogtam vele".
Meg hogy őt felhívta Lázár János hogy neki nem kell valami szántóföld.
Offline ismerős letiltás van vajon?
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #57035 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #57034 üzenetére
Anyukád hogy van amúgy?
-
Blackmirror
őstag
Hívom a modikat
-
-
-
Aryon87
félisten
Doki, csak less bele a DBS szinkronizált verziójába, hanyatt vágod magad. Inkább maradok a japán hang + feliratnál..
Aki ismeri a sorozatot, Whis-t nem kell bemutatni. Ez a férfihang nem illik hozzá, vagy csak túlságosan megszoktam a nőies japán hangját? Az jobban illik a karakteréhez.. -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #57018 üzenetére
Nyaralas augusztus, a Mate20Pro a kovetkezo aldozat karacsony korul, ami viszi tovabb fejlettebben a P20Pro kepessegeket. Jelenleg ez a terv..
Aztan valszeg nem lesz semmi belole..Nem trollkodok itt, mashol megtehetem korlatok nelkul
-
Betartja a szavát, csak a kelleténél hamarabb megy nyaralni, mondjuk áprilisban.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #57018 üzenetére
Május-júniusra datálom, ám bár lehet inkább egy p20 lesz helyette
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #57017 üzenetére
Igazán ?
Akkor nem lesz hosszú életű ez a Mate 10 ...
Kezdjük a fogadást ? Mikor megy nyaralni ? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #57016 üzenetére
Anno utálta a notchot és ez h néz ki erre minap má milyen szép a péhúsz.
-
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #57014 üzenetére
Aryont nem is láttam trollkodni mostanában ilyesmivel, bár a fotós topicot most nem követem
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #57010 üzenetére
Te mostan aryonra gondolsz ugye? UGYE?
-
nrg_52
addikt
válasz
Blackmirror #57012 üzenetére
Jah, sose telik mar le neki. Pedig milyen pezsgo elet van itt amikor samuskodik. 😁
-
nrg_52
addikt
válasz
Blackmirror #57010 üzenetére
Je, sarkanyneni. Olyan reg lattalak, azt hittem mar kihaltal.
-
Blackmirror
őstag
Hát van ilyen, sokan részleges amnéziában szenvednek vagy nem is tudom hogy definiáljam
Ugyanezek ugyanígy előadnak más hülyeséget is, de Apple felhasznalokent megszoktam már ezeket a trollokat
Majd lesz olyan is aki köpködi a noccsot aztán végül neki is olyan lesz az új teloja de akkor már jó lesz az. -
Itt a világ vége, olyanok írnak a P20 és P20 Pro kapcsán kínai kémprogramokról, hogy azért nem vennének Huawei telefont, mert biztos van rajta, akik adott tekintetben bizonyítottan problémás Oppo, Xiaomi...stb. telefonokat használnak...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #56994 üzenetére
Ja ezért nem ismertem fel! Egyből kukáztam és kerestem vmi értelmesebbet...😁
-
-
vodrosjozsi
addikt
Csókoljátok meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bontatlan Sunlu High-speed PETG filamentek eladóak több színben - 4.690Ft/db
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W