- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Azért ezt a kérdést kicsit objektívebben is meg lehetne közelíteni srácok.....
És a szomorú helyzet pedig akkor is az,hogy a nappali képminőség tekintetében még mindig a 2015-ös szintnél tartunk.Sőt vannak gyártók amelyek inkább visszafelé fejlődnek....
Az estieknél tapasztalható minimális előrelépés,mindezért viszont egy valag pénzt kell kifizetni.
A fotósba is felnőtt emberek járnak,ennyi kritikának bele kellene férnie.Azt mondjuk továbbra sem értem hogy ha valaki a ferde erkélyajtót fotózza,ugyan minek kell neki Huawei P20 Pro???
Szóval bocs hogy ide kontárkodtam,de már nagyon unalmas ez a gonosz fotós topik-ahová nem fogok feltölteni című színdarab.Béke!
Amúgy ha Aryon szabadlábra kerül,úgy is feltölt majd vagy 150 képet,biztos vagyok benne.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
legenda
válasz Blackmirror #57796 üzenetére
Új Mate, Note, iPhone és Nokia, ennyi, más nem is kell.
Tavasszal csak etetés van, az igazi horgászat ősszel jön![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
M20pro jo gep lesz azert. Meglatom. Ha nem, marad a mostani, es megvarom a jovo evi felhozatalt
Note9 ha normalis akkut kap lehet erdekelni fog, de inkabb maradok Huawei vonalon. U12+ ami meg moygatja a fantaziam.
akooos. Szerintem nagyban is szep lesz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz Quqesz #57791 üzenetére
Ha "nocs" lesz ... akkor megveszem az eredetit (kamu másolat nem kell)
Én még a HTC U12 -re vagyok kíváncsi mit fognak villantani !
LG szerintem megint bukta lesz !
Sony szintén !
Esetleg Note 9 (de nekem az már túl nagy)
Újabb szifonok, kérdés milyen irányba indulnak el ?
Aztán nagyjából ennyi ami lesz szolgáltatónál, tavasszal kell valami !
(#57792) kali
Talán az S10 ami még hozni fog durva újdonságokat szerintem !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Meg szep hogy johet!
Erdekes verseny leszMas, elohivattam a kedvenc kepem 10x15 meretben MediaMarktban (P20Pro miatt mentem be eredetileg). Gyonyoru akep igy is. Ez majd szepen kaspiroztatassal is meglesz ugy kb 32col meretben
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Lacy6
senior tag
válasz Quqesz #57784 üzenetére
Mostmár véglegesen megvette a P20-at.
Tudnék csinálni egy HTC 10, Honor 8, P9, P20, S8, LG G6 összehasonlító tesztet
Jelenleg ezek vannak családba.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Quqesz
nagyúr
Szedd ketté:
P20 pro ezt támadják és sajnos van benne igazságP20 ezzel nincsen még ott készült kép fent
A két készülék teljesen más kamera szemszögből és a gsmarena teszt alapján a p20 sztem jobbat hoz, főleg a jó szenzor miatt.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #57782 üzenetére
Igen tudom. Arra, hogy voltak többen is, akik lemerték írni, hogy van "némi kívánni való" a Mate 10 Pro képeivel kapcsolatban, ha máshoz nem is, de akkor házon belül a Honor 8 -hoz viszonyítva. Miközben -úgy egyébként- egy remek készülék.
Ezzel kapcsolatban pedig az ad többeknek dilemmát, hogy ha a Mate képviseli a cég "csúcs vonalát", akkor valami másik termékükkel kapcsolatban, ilyen szempontból (fotós), ugyan ettől a gyártótól mire számíthat egy "egyszerű vevő" (??) ...[ Szerkesztve ]
-
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #57779 üzenetére
Mobilfotós szempontból, a Honor 8 nem menő ? ... -az nem Huawei termék? Az LG G4, vagy Xiaomi Mi A1 is mind selejt, és ezek is azt a valamit kapják vödör mértékkel prompt, amit írtál ?
Ennek megint általánosítás "szaga" van. Komolyan nem értelek.
Az LG például a G4 óta "töketlenkedik". A Huawei a Honor 8 -as szintet nem tudja stabilan az attól újabb zászlóshajóival, házon belül. Stb,stb. Ezekről nem a user -ek tehetnek, hanem a gyártók. -
Aryon87
félisten
En is jot latok, nekem mar kuldtek kepeket is. A fotos topik mar fikatopikba ment at, ott csak az esnyoc gcammal (koze nincs a valosaghoz) a pixel es a iSE a meno. Minden mas automatikusan kap egy vodor taknyot..
Jo is hogy tiltva vagyok onnan...Tessek, itt van par P20Pro kep. [link]
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Ha a fotós topik néhány tagjának akar megfelelni, akkor nem csak P20-ad, de Huawei telefont se vegyen, továbbá sok más gyártó készülékét is felejtse el jelenleg - és ez nem úgy értem, hogy a gyártók fognak változni a közeljövőben -, de gondolom nem az a cél, hanem egy neki tetsző telefont szeretne, ami sok teszt alapján is elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Lacy6
senior tag
válasz Quqesz #57773 üzenetére
Fotós topikba nagyon támadják a p20-at.
Tényleg rosszul sikerült a kamera?
Mindenhol agyon dicsérik...
Bátyám ezt a telót nézte ki magának, jelenleg nem tudom hogy mennyire lehet jó a kamera.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom pontosan, de most vettem észre itt a teszt rólap20 gsmarena
12mp imx378 és egy 20mp monochrom...szóval pixel szenzor, ami jó volt.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
aprokaroka87
nagyúr
"úgy érzi megszakad a munkától, szeretne kicsit pihenni?
Keressen engem, én megoldom a problémáját.
Ugyanitt rhino virus eladóHölgyeknek alternatív terjesztési módszerel is.
-
Quqesz
nagyúr
Fura, hogy mindenhol csak a P20pro van tolva, mert elvileg ütős a P20 is és lehet kamerában még jobb is....
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #57764 üzenetére
Jaja, a P9-nel nem stimmel szolgaltato reszerol a frissites, nalunk is beragadt tavalyi szintre, pedig FF mar adja a legujabbat, de multkor felrement a dolog. C150 regios, pont a legkakibb.. at kene allitani C432-re.. csak felek buheralni. Anyam fuggetlenje is szerintem beragadt.
Leslien: sebaj, egyszer valamikor
Kali: P20Pro-ra nem valtok majd a Mate20Pro-ra
Quqesz:[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
legenda
Hihetetlen ez a Honor 8, tegnap nyomkodom az asszonyét (távolítottam el az eddig használt okosóra alkalmazását, állítottam be az újét), erre dobja a telefon, hogy firmware frissítés elérhető, idén is már sokadszor frissül a telefonl, pedig lassan két éves típus. (Neki nincs meg olyan régóta, de ennek adott tekintetben nincs jelentősége.)
Aryon87: P20 Pro-t vegyél, de lassan csináld, hogy egy frissítést kapjon addigra.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
skacok ha vki akar venni Htc U 11 plus az Extrém digitalnal akkor keressen meg privátban.. olcsóbban van egy online rendelve az üzletbe és 0% thm lehet kihozni...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
nrg_52
addikt
válasz aprokaroka87 #57754 üzenetére
Van hat, ugy hivjak hell. 😁
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #57754 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz vodrosjozsi #57753 üzenetére
Nem
Ma hallotam
"mi az ördög folyik itt"Ezekszerint van folyékony ördög
-
vodrosjozsi
addikt
válasz aprokaroka87 #57752 üzenetére
Az a Piwi. Rossz topicba jöttél ha őt keresed.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdvözletem
mi folyik itt?
ördög? -
vodrosjozsi
addikt
-
-
mentic18
aktív tag
válasz Quqesz #57743 üzenetére
Az így neveld a sárkányodat jó film volt (mindkettő!) de ezektől a zenés rajzfilmektől (kivéve az oroszlán király) kivagyok mint a degeci légy 😂
Na meg persze már ott tartok h szinkronosan nem nézek filmet mert lassan az agyf.. kerülget a félrefordításoktól.
De lassan jön az earth mightiest heroes és ha kétszer nem nézem meg a moziban akkor egyszer se.
Ki kíváncsi rajtam kívül a han solo filmre?Samsung Galaxy A53 5G
-
Quqesz
nagyúr
válasz mentic18 #57741 üzenetére
Ne is mond...többet tudok lassan a mesékről, mint a filmekről. Gyerekek meg ha rákattannak vmire......eddig a csúcs az Így neveld a sárkányod volt, lassan fejből el tudom mondani..🙄😟
Helltak
Sztem is jó lett. Meg végre egy film, ahol Volgával raccsingolnak.😀[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
válasz Weeman1 #57731 üzenetére
Én is unom már, hogy mindég mese megy. 1x elég, de ezek folyton azt akarják. Nálunk most a Coco meg a Ferdinand fut.....unalomig. Én is szeretem a doksifilmeket a 2.világháborúról, föleg a technikaiakat.
Intruder
Nézd meg a Szaljut7 filmet. Tetszeni fog.[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz Intruder2k5 #57736 üzenetére
Érdekes mert én sem szerettem a történelmet suliban.
Én is kedvelem a tengeralattjárós filmeket is.winery
Nekem is ő volt a kedvencem,csak Ps3-on.
(Már bánom kicsit hogy eladtam,jól jönne most.)
Pc-n is kijátszottam régen,de újrakezdeném.Xiaomi 11T Pro
-
MODERÁTOR
válasz Weeman1 #57735 üzenetére
Én mondjuk a történelmet már a suliban sem szerettem, a háborús dokumentumfilmek közül is csak azt néztem meg múltkor, amelyik Otto Kretschmer sikereiről, majd bukásáról szólt, de azt is csak a technikai dolgok miatt, mert a tengeralattjárók mindig érdekeltek. Pl. filmben nagyon szeretem a "Vadászat a Vörös októberre" címűt, Sean Connery-vel és Alec Baldwin-al.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz Intruder2k5 #57732 üzenetére
Rengeteg dokumentumfilmet láttam már a 2. vh-ról,de valahogy nem tudom megunni.
Meg találok olyanokat amiket még nem láttam.
(Egy birodalom ára,Győztes és vesztes csaták,Stalingrad.)
Más-más szemszögből mutatják be a dolgokat.
Régebben nagyon tetszettek a Légi háborúk,Híres tankcsaták,Az 2. vh színesben.
Tv-t nem nézek a reklámok miatt.Xiaomi 11T Pro
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Dr. 444Hertz #57733 üzenetére
Kisfiam melyiken is van a natgeo?
968! Ja nem az a brazz.. öö 986 lesz azSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz Intruder2k5 #57732 üzenetére
Az ismeretterjesztő filmeket én is szeretem...
Főleg a "hogyan készülnek a gyerekek" témájú élőszereplős dokumentumfilmeketViccet félretéve, én is szoktam Spektrum meg hasonló csatornákat nézegetni. Eszméletlen, milyen lehetőségeket rejt a tudomány.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
MODERÁTOR
válasz Weeman1 #57731 üzenetére
Huhh, hogy azokból nekem mennyire elegem van már... Esténként leginkább a NatGeo, Discovery, és a Spektrum csatornákat szoktam kapcsolgatni, de én jobb szeretem a technikai, és / vagy tudományos ismeretterjesztő műsorokat, néha ez-az a világűrről, vagy épp a légikatasztrófák, aranyásós sorozatok, stb. Ehhez képest az elmúlt hónapokban gyakran volt olyan, hogy bárhova kapcsoltam, mindenütt, II. világháború, vagy Hitler, vagy Sztálin, vagy nácizmus, vagy holokauszt, vagy hasonló, és egyszerre minden csatornán már kicsit sok volt belőle.
-
Aryon87
félisten
Megneztem a Coco c. animacios filmet. Erdemes megnezni, nagyon jo.
-
vodrosjozsi
addikt
Remélem ez a Barátom, Róbert Gida jó film lesz.
Édes istenem, összeszorult a gyomrom amikor meghallottam újra Mikó István hangjátSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #57722 üzenetére
Mobilon egy ido utan faraszto a filmezes. Kenyelmesebb monitoron/tv-n nezni a filmet, plane ha az 2.5-3 oras
Majd nyaralaskor fogom nezni a filmeket a telon, tavaly tok jol megoldottam kocsiban
Iden buszon hogy lesz ez, nemtom..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mark!
őstag
válasz Intruder2k5 #57716 üzenetére
remix os nagyon jó lenne, csak az a baj hogy nem fejlesztik már.
>
-
Quqesz
nagyúr
válasz Weeman1 #57718 üzenetére
Fuhhh jobbulást. Régen volt már tyúkszemem, de xar dolog az tuti.
Aryon
De olyankor miért nem elég a telefon? Oké nem rossz dolog, de van egy nagykijelzős telefonod, ilyenkor nem elég az?Intruder
Azt nem értem az a fejlesztés hova lett, mikor lehetett olyan acer laptopot kapni, amin minda2 oprendszer fent volt(droid+win asszem starter)???Remélem kamu, hogy a samsung is be akarja vezetni a notchot....🙄
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz Quqesz #57715 üzenetére
Sajnos nem.
Fél éve kínlódok egy tyúkszemmel.kipróbáltam minden kenceficét,tapaszt.
Nem segítettek.
Már bicajozni is csak sarokkal bírtam,fél óra vezetés után már a gázt alig bírtam nyomni.
Görkorcsolyázni,korcsolyázni már nem tudtam.
Elmentem a sebészetre.
Rögtön meg sem csinálták,úgy adtak időpontot kis műtétre.
Egy 5 forintos nagyságút vágtak ki a talpamból,össze is varrták.
Nem volt egy élmény.
Most otthon szenvedek.Xiaomi 11T Pro
-
Aryon87
félisten
Kezdesnek boven jo ez a vonal, amire mostansag hasznalom a PC-t, arra boven kivaltja, hogy a konyhaban buveszkedjek a haloszoba helyett, igy a gepet se kell kivinnem. (Mire hazakerulok, mar alszik mindenki tobbnyire, en meg meg fent szoktam lenni egy kicsit)
-
MODERÁTOR
Remix OS for PC, avagy Android PC-re. De van még több hasonló projekt is.
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
problem solved, BT fules es van zene
Ugyis este hasznalnam ebben a formaban, a konyhaban lesz a monitor (anyam itthon, ilyenkor nincs helye kint a monitornak )Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Weeman1
veterán
Ajánljatok már valami jó játékot pc-re.
Összevarrták a talpam,ráérnék játszani.
Torchlight 1-2 szerű érdekelne.
Titan Quest-et,Dungeon Siege,Magicka 2 ezeket próbáltam,
de nem jöttek be valamiért.Xiaomi 11T Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #57709 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #57707 üzenetére
Allitolag az M10P is kepes keyelni a DEX-et.
Ezt a kutyut ugz rendeltem meg hogy vagy mukodik, vagy nem.
Egy bibi van csak. A billentyuzet angol lettXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest