- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43497 üzenetére
Nem. Nem lehet. Sajnos a lányokat szeretem cicafiú és foglalt vagyok.
De te kiélheted a pedofil vágyaidat Zedmesterrel, ő nem vevő rá.. de téged az ellenkezés beindít -
vodrosjozsi
addikt
válasz
philoxenia #43496 üzenetére
Finom cukros, szénsavas kátránybúl készült cucc
Bár már inkább fantázok, az finom, bármennyire nem egészséges.
Varjú: még talán lehet, ha szépen kérsz.. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi #43495 üzenetére
...vagy legalábbis nem olyan büdös....
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43492 üzenetére
Nem vagyok alkoholista, csak energelista
Egyebkent pedig igen, jora ez nem vezet.. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
philoxenia #43490 üzenetére
me gyógyszert kellett szednem egy időben egy betegségem miatt aminek kb sose volt jele, de már nem szedem és ezért.
Aryon: mind ezt 120-ért ugye? Hanyagold a piát és ezt a munkát. Nem, hogy hosszú jövőd,semmi se lesz. Tényleg nem értem miért szenvedsz. -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43488 üzenetére
Jó digidugi lett volna pedig
Aryon : Válts munkahelyet.. nem értem miért nem lépsz és helyette szenvedsz.. ezer meg ezer lehetőség van pesten.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi #43486 üzenetére
Mermér?
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43484 üzenetére
5kor kelek.. zuhanyzom, cigi+hell, es indulok 7re nyitni. Este 7ig nyom, hazaetek 20.30ra.. 11kor alvas. Ezt napi szinten. Maganelet nulla...
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43486 üzenetére
Ha én lennék a vizsgáztató meghúználak kakaskodásért
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43484 üzenetére
Felkeltelek én mikor megyek pestre ráddudálok
Szerk. : Igaz kocsi csak jövhét közepétől lesz
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #43481 üzenetére
Szarul
Én is 4-kor kelek, mert ugye a hotelban lakom, ahol dolgozok is. Első ébresztő után azonnal felkelek és egy gyors zuhany meleg-hideg-meleg-hideg váltásban. Utána fitt vagyok. Aztán megiszok 3 liter energiaitalt (na jó, rohadtul nem
)
Régen, mikor 3 műszakban dolgoztam otthon, akkor szarabb volt. 6-ra jártam Pestre, 25km vezetés minden alkalommal
Na akkor volt párszor, hogy féltem az úton, hogy elalszok. Most nincs ez, tényleg jó a zuhanyzás. Meg tényleg, általában alszok délután 2-3 órát. Este 10 körül fekszek le, 4-kor kelek, az 6 óra + a délutáni 2-3. Pont elég
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #43476 üzenetére
Azt hitted...
Általában 4:30-tól 14:00-ig dolgozok mostanában, de az este 8-kor lefekvés nem megy. Neked sem fogEgy jó délutáni szundival többre mész
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #43467 üzenetére
az egész korrekt. hazaérsz, tudsz aludni egy 6-ig. csak amíg alszol mi generálunk vagy 500hsz-t
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos #43464 üzenetére
Geci mivan itt amíg nem voltam?
mi a gány ez? Ájfón x? ha droid van rajta akkor simán
Ma voltam egy állásinterjún.. nem akarják megfizetni a kertészeti munkát. Nem is értem miért
6-ra kint kell lenni de legalább fél3kor már mehetnék haza.. lenne magánéletem is, meg pénzem is.
Addig sztem jó lesz amíg nem találok németbe állást újfent. -
akooos
veterán
-
akooos
veterán
válasz
akooos #43460 üzenetére
Nos, ami tetszik a V30-ban:
-kinézet, gyönyörű! Talán a G2 volt az előző olyan telefon aminek a megjelenése így megkapott
-akku jobb, mint amire számítottam
-lg software, g2 és v10 után nehezen szeretnék másik launchert
-kamera jó fényviszonyok között
-oled kijelzőAmi nem tetszik:
-kamera kicsit gyengébb fénynél
-nincs infra
-eu-ban nem lesz hivatalosan dual sim....
-ár/érték arány
-nincs másodlagos kijelzőAmit nem tudok eldönteni:
-floating bar
-üveg hátlapAnnyira jó lenne ha egymás mellett tudnék megnézni egy note 8-at és egy v30-at..
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #43451 üzenetére
Quqesz linkelte a tesztet, en egybol a lenyeghez tekertem.
Siman hoznam. Az a 3 negativ semmiseg
-
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #43441 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos #43440 üzenetére
Helikopterezni tanul csellón.....
Aryon
Egyik ismerősöm us napi 5 darabit tolt...a második infarktuson van túl, harmadikra meg feketezsák. Megbosszulja magát a tutti-frutti egy idő után......bár a vizet sem ajánlom,abban halak szeretkeznek(ezért van nálunk komoly vízszűrő+ásványi anyag visszatöltő). Asszonyt meg könnyű leszoktatni a cigiről: adjál neki egy 2 hüvelykes szivart, azt szívja.... -
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #43437 üzenetére
Mit gyakorolsz?
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #43437 üzenetére
Doki te Szegedi vagy ?(Én (még) igen) Vagy csak most arra jársz?
-
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #43428 üzenetére
Cukorszintem jó, ez 2 évvel ezelőtti vizsgálaton volt, mikor a terdmutetem volt. Akkor is így nyomtam. Vérnyomásom rendben van, szal egészségüket nincs problémám. És ezt a hellezest már bő 5 éve ha nyomom..
Blackmirror: fogaim tropak már.. genetika, ez csak ráerősített. Szüleimnek huszonévesen szarok voltak a fogaik.
Ja és anno nyomtam az édességet is keményen, mára ha heti 1x veszek egy M&m-t -
mark!
őstag
ezüst csillag megint beindult az android játékok topikban, már olyan dühös hogy írni se tud.. oh shit
piros kóla? csak a pepsi.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #43427 üzenetére
Pont azért iszol helyette energiaitalt kb ugyanaz a hatás csak az energiaital még rosszabb.
A piros kolabol elég délután innom egy fel litert és éjszaka nem tudok aludni. Ja és összeragad a szám olyan cukros. Néha egy egy pohárral iszok, junkfood mellé néha jól esik de az is brutál ital. Energiaitalt 10 éve ittam kb, mostmár ha a párom iszik messziről megérzem azt a büdös löttyöt, akkor mindig mondom neki hogy hozok sort vagy amit akar de ezt ne igyaFogaid jók még? Az ínyed is tönkre vágja pl a kóla nem csak a fogad
-
Lacy6
senior tag
Igaza van a doktor úrnak
-
mark!
őstag
válasz
Aryon87 #43415 üzenetére
tudom, azoktól hányok. hétvégén haverom jött velünk városba (22 éves, csak hogy ne kötözködjön senki
), hozta az otthoni, drága e-cigijét minőségi likviddel, meg azt amit mindig magánál tart, trafikos likviddel. éppen annyi a különbség, hogy sokkal ízesebb a jó likvid. (drágább is, de ha nem szívod ész nélkül mint a bolond, akkor 5ml simán elég 2-3 hétig)
különösebben nem kell vágni a témát, venni kell egy jobbféle cigit mod nélkül, meg kell érteni a működési elvét, a voltokat-wattokat aztán lehet esetleg modolni.
-
Lacy6
senior tag
Most dobták ki, ha később jó áron lesz akkor jó vétel lehet.
RX10 IV(#43410) Soybex: +1
(#43412) Aryon87: Majd idővel nyugi. Ami késik nem múlik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch