Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Van a családban S8, egymás mellé lettek téve.
Ha már itt tartunk, a 7 simábban, gyorsabban, megbízhatóbban működik. A "szokásos" eltérés megmaradt az iOS javára az Android ellenében. Borzasztóan akadásmentes, és gyors telefon.
Elismerem, az S8-cal is együtt lehet élni, nagyon gyors és sima működéssel bír az is, de minden elfogultság nélkül, a 7 még mindig előrébb jár. Az iOS-szel járó kényelmes ökoszisztémáról nem is beszélve, amit én màr nem szívesen dobnék el.
Azt elismerem, hogy sokkal korszerűbb, modernebb cucc az S8 ránézésre, kimagasló képernyő/előlap aránnyal, gyönyörű telefon, na. Viszont amit a tesztben is megjegyeztek róla, elég műanyaghatású a cucc, az pl. zavarna.
Elismerem az S8-at, mint egy rohadt jó telefont, amolyan igazi flagship modellt, de nekem nem kéne. Teljesen egyéni értékrend, és ízlés kérdése, kinek mi jön be, mit választ, mellényúlni nem igazán tud. Hozzám az Apple termékei közelebb állnak, és ennek semmi köze se rajságfaktorhoz, se hypehoz. Ráadásul lehet maradi vagyok, de nekem az iPhoneok külseje is baromira tetszik, mondjuk a Plusnak vitathatatlanul nagyok azok a kávák.Aryon87: arra én nagyon kíváncsi leszek, mennyire leszel elégedett a G6-tal, meg hányszor mész el a melóhelyem előtt, ballagva a szervizbe. Drukkolok, hogy végre elégedett lehess a telefonoddal!
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
dnelb
veterán
válasz zombinyul #35697 üzenetére
jó hogy csillapodtak, mikor 3 éve ugyanúgy néz ki a rendszer, ugyanúgy néz ki a telefon, semmi újdonság nincs. tegyél már egy i7et egy s8 mellé, kívülről olyan mintha 2-3 generáció lenne köztük. nagyot kell újítaniuk , főleg hogy már a rendszer se annyira vajsima mint anno. a hype meg nem fog örökké tartani. szóval mire legyen nagy a szájuk ? szvsz..
más: holnap meglesz az S8
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #35697 üzenetére
En azota is rontom a banda moraljat, de sztem akik maradtak, azok mar megszoktak a sok hulyesegemet (ugyeeeeee? )
De mar el a fogadobiznisz, miszerint 2 heten belul nyavajgok a G6ra is..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #35696 üzenetére
Mindenféle elfogultság nélkül, ahogy most olvasgatom újra a fórumokat, határozottan kezdenek az Apple felhasználók csillapodni szerintem, legalábbis a normálisabbja. A többi vérfan viszont egyre rosszabb.
És mielőtt bárki megbélyegez, nem vagyok elvakult iPhone fan, egy éve csak iPhone-om van, nagyon szeretem, de rohadtul tetszik az új S széria, tetszik a G6 is, csak LG-vel rengeteg a rossz tapasztalatom, tetszenek a HTC-k is... Tudjátok, a G4 idejében olyan voltam, mint Aryon87 kolléga, állandóan volt valami bajom a telefonommal, folyton szervizben voltam. Most viszont 1 éve szerviz közelébe nem kellett járnom.Párom viszont Droidost szeretne, én meg szeretnék neki segíteni a minèl jobb választásban, igaz, van még addig durván fél év.
Szóval, akarjon szétszedni aki akar, én békével jöttem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #35693 üzenetére
Nekem majd december végén lesz aktuális igazán ez a topic, mikor párom cseréli a G3-mat. Tőlem akar tanácsot kérni, mert ő annyira nem ért hozzá, én meg azért szeretnék tàjèkozódni, mert most költözés, mindenféle miatt kicsit lemaradtam az idei telefonokról.
Egyelőre a G6-tal szemezget, de arról lebeszélem úgyis. Valószínű HTC lesz, de majd jövök véleményeket, tapasztaltokat kikérni.Addig is olvasgatok, néha hozzászólok, és okulok.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #35673 üzenetére
Én mondjuk azért mentem el, mert egy éve közöm nincs az Androidhoz (csak párom által, mert neki egyelőre G3 van, persze megy szervizbe A táblagépem is meghalt azóta).
Viszont látom, a tőbbség frissítette a jószágát.
Üdv. Skacok![ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
válasz neo_xperia #35684 üzenetére
Aryon, rutinos lett.
Nem csinál fotókat, bizonytalan körűlmények között új géppel, míg ki nem ismeri.
Ezt így is kell.[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #35684 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
neo_xperia
senior tag
válasz Aryon87 #35677 üzenetére
Mivaaaan??!
Nemzetközi egyenjogúsági konferenciát tartanak a nők. Megbeszélik, hogy férjeiket házimunkára szoktatják.
A következő évben beszámol az angol nő:
- Hazamentem és mondtam Johnnak: mától te mosogatsz. Első nap nem láttam semmit, második nap sem, hát egyik nap John mosogat.
Mondja a német:
- Kijelentettem: Claus, mostantól te főzöl! Első nap semmi, második nap semmi, hát harmadik nap, láss csodát, főz a férjem.
Feláll a székely menyecske:
- Hazamentem s mondtam Józsinak: holnaptól te takarítasz. Első nap nem láttam semmit, második-harmadik nap se', osztán két hét múlva kezdtem látni egy kicsit a bal szememmel.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Gyerekek, minél többet nézem az U11-et, annál jobban tetszik
-
Aryon87
félisten
válasz no more #35670 üzenetére
A TW az mindig is az marad. Ez a Samu gyengepontja, hisz te is megerosited. Teny, S6 utan megvaltas volt ismet hasznalninaz S7e-t, de nem annyira porgos a rendszer, mint a Huaweiknek.
Nemnszidom a Samut, ertem miert szeretik annyian, de nem az en vilagom.
Nekem az LG es a Huawei fekszik
Vannak mar G6 fotok, de eleg vegyes leosztasban.
En is kivancsi vagyok, mit tudok kihozni belole, addig tomboy kepeit erdemes vegignezni. Azok jok lettek.Quqesz: ahogy mondod
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #35668 üzenetére
Szép telefon nagyon, az biztos! Kamerára kíváncsi vagyok, egy ideje nem tudtam követni a fotós topicot, nem tudom vannak-e már G6 képek... Az biztos, hogy optimalizációban nagyon ott van az LG. A G4 sebessége, smoothsága a mai napig etalon számomra. Ráadásul sohasem töltött újra semmit, míg a jó öreg TouchWiz...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #35667 üzenetére
Mar megszoktam a szivatast, ezek meg a lightos kategoria
Elso benyomasok: qva szep. Porgos rendszer, merem allitani, jobb optimalizaciot kapott mint a G5, pedig az se piskota, akarcsak a G4nek. Szal LG ezen a teren tovabbra is kivalo munkat vegez.
Kompakt meret. Hatalmas kijelzoje ellenere nem erzem lapatnak, a G4 nagyobb mellette, mar amennyire emlekeim helyesek. A G5 meg bumszlinak tunik hozza kepest. (A G5 tokja ideiglenesen jol jon, mig veszek egyet erre, azert pont belefer. Ronda, de hazon belul elmegy )
Ami nagyon eros pozitivum, hogy massziv, es stabil fogast biztosit. Ez nem akar leesni, ellenben az S7e az rendszeresn ongyilkos akart lenni.
Kamerarol nem tudok nyilatkozni meg, ha holnap jo ido lesz, bar nem ugy tunik, megyek fotozkodni a szokasos tesztkorutamra
Kene melle a P9 is, de az nem oly egyszeru csak ugy "lenyulni" .
Akksi ertrlemszeruen meg sotet terulet, majd 1 het mulva.
Egy mininegativum:
Furcsa hogy nincs notiled.Osszegezve: hazatertem
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz neo_xperia #35649 üzenetére
(#35656) Aryon87: Remélem nem bántottalak meg, nem az volt a szándékom.
[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
Hetente, csak párszor áll, le, kapcsol ki. Nézd a jó oldalát, nem felejted el a PIN kódodat!
Olyan nagy probléma hosszan nyomni a bekapcsoló gombot? Addíg sem zavarnak. Na és nem merül,. Csak utána.
De ez majdnem minden telefonra igaz.
Végülis az a fő, nem zavar!
Én sem vagyok tökéletes!
Valakinek mégis jó vagyok.
De ez igaz.[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
dnelb
veterán
válasz pkaresz #35662 üzenetére
Uraim ez LG
aha. a bootloopal mizu ? ugyanígy nexus5 lötyögő gombok, kipotyogó feliratok, kijelző sárgulások-beégések(g2,g3,g4,v10,g5), GPS gondok, recsegő hangszoró pl 5x-nél, hadd ne soroljam tovább.. Van gond bőséggel. Reméljük a G6 problémamentes lesz.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Erdekesseg: facebook emlekezteto poszt:
1 eve csinaltam a G5 elso wide fotojat.. Most meg a G6 fogja megcsinalni ugyanugy
Repul az ido nagyon..
2 even belul a G6 a 8. telefonomXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35657 üzenetére
Nope
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #35652 üzenetére
Hát csak úgy lesz esélye a G6 ellen (sorry Aryon)
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
leslien
nagyúr
várható volt h kiszívják a véred...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
vodrosjozsi
addikt
Jézusom de jót röhögtem ebből áll az egész topic már szal ez egy jó összefoglaló volt ja és ha nincs rajta gari akkor az nagyon cumi pláne aryon-nál. Meg hát sztem várnia kellett volna, 1 hetet.. ennyire ne kelljen már egy telefon, hogy idei telót asztal alól veszünk. Abból mindig bukó van
Doki: nem kell félni, az lesz[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #35648 üzenetére
Én egy picit félek, hogy bunda lesz.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
neo_xperia
senior tag
válasz vodrosjozsi #35648 üzenetére
Legkésőbb jövő hét végén felmerülnek az első anomáliákat.
- Hm, kurva gyorsan merül,4 óra SOT,ez normális?
-Nèzzetek meg ezt a képet, másnak is ilyen mosott szar?
-Tudtam előre hogy nincs értesítési LED,de ez most komoly?
-Hmm, vezeték nélküli töltés?......
-Mi a franctól melegszik ennyire? Már két FR volt.
-Nektek sem jött még semmi frissítés?
-Huu,ez elől-hatul üveg, félek hogy leejtem!
-Hooo, mindjárt itt a Honor 9!
Ebből csere lesz!
Nem igaz hogy senkinek sem kell 115 ért, ebből megint csak bukóval tudok kiszállni....[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
-
Arcképgyáros
-
no more
veterán
válasz vodrosjozsi #35644 üzenetére
Nem, hát. Hamarosan olvassuk a G6 hibáit. Én már tűkön ülök!
KÉREM TEGYÉK MEG TÉTJEIKET! MIK LESZNEK A TÜNETEK???
- Melegedés?
- Szar kamera?
- Netán a kijelző beégése?
- Random fagyások, vagy restartok???
- Bootloop?
- Merülés?Tétjeiket megtehetik a www.bwin.com/aryonagainsttheworld honlapon.
-
vodrosjozsi
addikt
Több napja nem voltam fent neten de úgy látom semmiről se maradtam le.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #35641 üzenetére
Akkor meg en is csak be-benezegettem ide.
Sokan voltak, annyit irtak, hogy nem gyoztem visszaolvasni.Cry0:
Mas: nagyon nagy up annak aki kitalalta sz ogyoutube appot.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #35639 üzenetére
Fene se tudja, de tavaly ilyenkor 3x annyian voltunk.
Jo persze, mindenkinek van maganelete, de akkoris jo csapat volt itt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #35637 üzenetére
Jaja, lattam. Nagyon osszekaptak a telot
Lattam par kepet a fotosban is, tetszenek. Ha lesz jo ido meg miegyeb, lesz majd nalam tobbfele teszt is: G6-P9, G6-V20, G6-S8+..Blackmirror: ezert nem hagytam meg itt ezt a topikot. Az mas kerdes, higy miattam(?) mentek el sokan
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #35634 üzenetére
Azt neztem en is, mar jottek a kukacok a hatsomba miatta.
-
Blackmirror
őstag
válasz Aryon87 #35630 üzenetére
Az oldalon kétféle G6 van az aluljáró gsmnél.
Az egyik gyártói garis a másik forgalmazói .... hat csak szerencséd lesz
Szerk a dualos a forgalmazói , akkor Okes .
Krisztián gyorsabb volt mint én egy hajszállal, túl rendesek vagyunk keddig paráztathattuk volna hogy nincs gyártói garija főleg ha magától nem néz utána[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
Neo-xperia:
Nem volt fullon a telo atvetelkor[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ohm, minnya lefotozom, csak 5%-ra meritettem
Akooos, nagyon remelem hogy nem...
Quqesz:
Mobilwebshop pecsetje van rajta[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Azt sajna nem tudom, kedden kideritem, hogy az LG elfogadja-e.
Imei rajta van meg a vasarlas datuma. A papir olasz es orosz/ukran nyelvet tartalmazza.
A telo ITC regios.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #35613 üzenetére
-
neo_xperia
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #35611 üzenetére
Ez gonosz volt!
De van valóság alapja!Aryion: gratulálok! Most megleptèl!
Èn is majdnem vettem ma egy G6-ot[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #35611 üzenetére
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest