- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quqesz #21644 üzenetére
Ja, elképesztő dolgokat olvasok néha, némelyik tagtárs keze alatt simán megfordul 1mFt értékű teló évente
, van aki párhuzamosan tolja 6s plus-al és s7edge-el, stb. Persze, ha munkáltató adja megértem, de nettó hobbinak kicsit meredek
Az s7e-t sem tervezem cserélni pár évig, nekem a következő igazi plusz a minőségi VR lesz ultra nagy felbontással (mondjuk szemenkénti QHD, amihez min 6k-s kijelző kell) és az ah+ad-s wifi. Ezek egyike se valószínű az s8-ban, nettó flancosabb SoC-ért és 4k-ért (ami még kevés lesz a fotóminőségű VR-hoz) nem fogok váltani. Most az sgs2 után elképesztő persze a fejlődés, az öreggel van, h 10percig vadászok GPS jelre, ez meg mp-ek alatt megfogja SIM nélkül/repülőmódban is (GLONASS ugyebár), az LTE klasszisokkal jobb az alkamasint vidéken egyedül elérhető 2g-nél, és végre nem fáj a szemem, ha egy órát netezek rajta. (anno az sgs2 "kijelzősztár" volt, csak épp nem az én szememnek... elég jó látással "vert meg" a sors, fHD alá semmiképp se mennék telóban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged