- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Már így is baj van a fekete szifonnal
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Nem baj az ... különben egyre többen vagyunk !
Így van !
Lassan 2 éve megy a topik és 22 ezer hozzászólás azért ez nem rossz !
-
kengyel
nagyúr
Azt a mindenit, erről a topikról nem is tudtam.
Ki a szerzője ?
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #22688 üzenetére
Persze tudom ... de ez még akkor sem elfogatható a G5 -nél
Nem azért veszek telefon ennyi pénzért hogy 2 hetente szervizbe vigyem !
(#22689) leslien
Na igen, de azért kíváncsi vagyok mi lesz ennek a sorsa !
Szerintem ugyan az a bukás lesz mint a Google szemüveg vagy moduláris telefon, ilyen árcédulával ez nem életképes a konkurenciához képest !
-
Aryon87
félisten
Nincs veluk nagy baj, csak mara mar olyan versenykenyszer van, hogy jaj. Latod a Samu bebukta a Note7-t emiatt.
LG a G4-el cumizta be a bootlooppal, majd kiderul hogy a G5 miben fog szenvedni.. Kb fel ev es elojon ha lesz szeriahiba.. Ami most van azt semmisnek veszem, inkabb bosszanto kategoria mint hiba.
Viszont tartok attol hogy a Type-C + gyorstoltes fog majd valami galibat okozni.. Mintha XDA-n ezt rebesgetnek hogy az okozna a bootloopot a G5-nel.. De hiszem ha latom, addig nem foglalkozom vele. Na meg ott a garancia is.. -
w333
félisten
válasz
leslien #22680 üzenetére
Szerintem nem nagyon fog csökkenni az ára ... esetleg majd jövő nyáron, tartani fogja ugyan úgy magát mint a szifon (ez 99% biztos)
Hazai szolgáltatókhoz nem hinném hogy jönni fog, nagyon kicsi piac vagyunk mi !
(#22681) Aryon87
Az utóbbi időben és csalódtam az LG -bel amit manapság művelnek szerintem botrány ... majd ha kicsit helyrerázódnak akkor igen !
-
Aryon87
félisten
-
batai15
félisten
hát azé durva a pixel camera!
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #22667 üzenetére
Tesco es tarsait elkerulom. Nekem mar kulfoldon kellene gondolkodni, csak nem merek nekivagni. Bar lenne segitsegem, anyu ferje ugye kint dolgozik badogoskent, sajat szakmajaban, itthoni fizeteshez kepest a 4x-set keresi 8 oraban.. Ugrodeszkanak jo lenne... Nem tudom, de sztem 1-2 even belul mozdulok.. Muszaj, mert ebben az orszagban csak pusztulas var.
-
Quqesz
nagyúr
Most nézem két webáruházban is, hogy a HTC10 ára beesett egy kb huszassal a samu S7 edge ára alá. Rendesen elindult lefele, nemrég 170+-os volt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #22664 üzenetére
Pedig most az a hír járja,hogy kezdenek behalni az i6-osok. Remélem szerencséd lesz.
W333
Simán pixel. Kinti szelfi basszus mekkora különbséggel...Leslien
Figyi! Kezdem összerakni a képet, erre belegurítasz egy 16-os golyót a tekebábuimba full tarolással.........auuuuuAryon
Akkor kezdj neki egy okj-s képzésnek. Nem a legjobb, de ad papírt, ami több az érettséginél. Van sok hiányszakma v tedd le a targoncavezetőit,stb...keress és találni fogsz. Kereskedelembe is sok a szabad munkahely(tecso,aldi,lidli). -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #22660 üzenetére
Én cserélgethetnék össze-vissza, de valahogy manapság elment a kedvem a telefon vásárlástól. A HTC10 az egyetlen ami megmozgat, meg az s7e (gyönyörű az a telefon élőben), bár a Samaungtól félnék.MAz i7 meg nem tetszik annyira, mint a 6, bár a fekete baromi jól áll neki. Meg tudom, unalmas az iPhone tömjénezés, de ezt a 6-ost annyira nagyonjó használni, hogy eszembe se lenne lecserélni semmire. Van rá egy csecse Spigen tok, ami takarja az alma logót, azt annyi.
Szerintem várok az i7s-ig (vagy 8-ig? Ki tufja), aztán ha az se gyerebe, meglessük a kínálatot. Ha szükséges lesz a csere egyáltalán. -
Aryon87
félisten
válasz
akooos #22661 üzenetére
Azt mire valtsak? Xaros erettsegivel nem sokra megyek. Kereskedelemben van most egybefuggo 3 evem, elotte megszakitasokkal kisebb idoszakok. Ezzel a tudassal nem fogok tudni sehol elhelyezkedni. A repulos utat meg anyamnak koszonhetem, az elsot ok fizettek, a mostani meg jo aron, olcson kaptam.
-
leslien
nagyúr
-
akooos
veterán
-
Quqesz
nagyúr
Olyan 150 körül szeretnék max megállni....a szájomi mi5s pont ennyi...csak szürke van kínálatban
ja és jerry manusz nem tesztelte még(a sima öt uri gelleres volt).
-
batai15
félisten
Nekem tökéletesen meg felel a note pro, immár aosp rommal! (egy fejlesztő végre implentálta a 3. fajta kamerát is ! )
-
w333
félisten
válasz
leslien #22645 üzenetére
Persze nem is hasonlítani akartam ...
Én azért vettem ezt mert elvileg sokkal nagyobb bitsűrűségű filmeket is képes lejátszani, 40-50GB -t lazán meg sem kottyan neki
Nálam viszont nem játszott a 4K mert még nincs hozzá tartalom
Ha jó áron volt akkor persze, nem szabad otthagyni ... mondjuk én is úgy mentem a MM -be hogy csak megnézem aztán pont le volt akciózva kb. -30k így azonnal meg is vettem !
Szerk.
Jah és kötöttem rá + 3 év garanciát !
Első 2év gyártói, utána él a + 3év, és ha elromlik elvileg visszaadják a pénzt !
(#22646) Quqesz
Mennyi a max. keret ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien #22643 üzenetére
Ez teljesen jogos, én sem hagytam volna ott.
Nálunk 4 teve van, de a nappaliban egy 6 éves sharp(made in japan)40' full ledes,full hd-s, ami annyira sokat ment, hogy nagy tisztelet övezi nálunk. Szerelő nem volt még nálapersze butatv(zenét meg fotót tud lejátszani), de ezt egy jó bluray lejátszóval kompenzáltam(philips 7600), persze az sem mai(kb 5 éves).
Van egy 32' lg smart, 19' samu monitor/tv, 32' blaupunkt fhd ledes még...Nade telefon
Mi a f..szomat vegyek! -
w333
félisten
válasz
Quqesz #22642 üzenetére
+1
Én is FHD -t vettem kb. 1 éve, tökéletesen jó mindenre ... ja és LG !
Főlég a szép képminőség és erős beépített lejátszó miatt ... ez volt a legutolsó FHD csúcs, különben az 50LF652V (IPS) -ről van szó !
Szerk.
Előtte egy kisebb 40" Samu volt ... azt megkapta a gyere a szobájába !
-
leslien
nagyúr
ez a videó abszolút rendben van...
direkt 4k tv n néztem... -
w333
félisten
Galaxy On8 fém hátlappal ? (milyen széria ez ?)
Van egy olyan érzésem hogy az S8 is fém hátlappal fog jönni !
Szerk.
-
leslien
nagyúr
jönnek a kamera tesztek is..
fél év? addig úgysem lesz meg...
-
w333
félisten
válasz
leslien #22634 üzenetére
Kár hogy Amoled ...
Nexus 6 -nál az alsó sáv szépen beégett, ott ugye van egy fekete csík amikor az alkalmazásokban van ... fél éven beül ugyan ilyen lesz
Mondjuk az S7 szerencsésebb, mert nem a kijelzőn vannak a gombok !
-
leslien
nagyúr
akkor is veszek nem érdekel h drága... Pixel XL unboxing ...
-
vacs
veterán
Egy (szinte) tökéletes telefon lenne az 5,2 hüvelykes verzióban is elérhető LG V20, a Nexus 5 már lassan csere érett!
Csak hát ...
-
-
w333
félisten
Mindenki ...
Szerintem félreértette és azt gondolta hogy van ilyen alkalmazás !
(#22625) Aryon87
Ez a kijelzőbeégés nagyon fura, főleg egy IPS -nél
TMX pedig ilyen, jó sz*rul dolgoznak ... na de még 2X elviszed aztán már kérhetsz csereutalványt
-
-
w333
félisten
Friss ropogós képek a Pixel kamera alkalmazással !
Aztán jött egy fura kérdés
-
leslien
nagyúr
nekem S8E, vagy Pixel xl... ez a kettő jöhet csak szóba mert egyelőre Lg sincs a helyzet magaslatán...
szerk: HtC 10? attól függ h lesz a Telenornál és h mennyibe fog fájni...
-
no more
veterán
Na, az különbség!
(#22611) Quqesz: A múltkor tapicskoltam meg ismerősöm Honor 8-át. Gyönyörű telefon kékben! Én csak ámultam, mennyire szép!
Az üzemideje félelmetes, hiába csak 3000mAh. X óra alatt merült csak 99%-ra 100-ról. Még akkor sem mozdult el 99%-ról, amikor nyomogattam. Viszont, nekem akkor is kurva akadozósnak tűnt az a felület még a TouchWiz után is! Lehet nála volt gebasz, de volt!
-
Quqesz
nagyúr
Én is elkezdtem filózni a kövi telón...szal g4 1 éves lesz, cserélni kell
De nem lesz könnyű már látom. Versenyzők:
Xiaomi mi 5s, lg V20, Nexus 6p,Honor 8,moto Z droid/force.........egy része még nem is kapható, de a snapi820-ok jobban vonzanak... -
w333
félisten
Ahogy nézem T -nél még most sincs fekete HTC 10 !
-
w333
félisten
Az lehet !
Más ...
1 hónapon belül jön a G5 -re a 7.0 frissítés
(#22603) asound
Nekem a G2 és a V10 volt az utolsó LG ami még tetszett !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W