- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Hétfőn nálam volt pár órára a P9.
Hát nem győzött meg.
Maga a készülék egyébként formás és nagyon könnyű.
De továbbra sem kelti a prémium érzést alu ide oda.
A rendszer nem olyan pattogós mint kéne neki. Kb az OpT szintjét hozta ahogy néztem.
A kamera tényleg jó és gyors de szintén nem kimagasló a konkurenciához képest.
Legalább az ára jó lett." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
w333
félisten
válasz Quqesz #19997 üzenetére
Kamerában + rendszerben ezek közül csak a N6P ami brutálisan jó !
G5 -t még élőben nem láttam, de maga a rendszer + telefon nem jön be !
V10 kb. egy fémbe zárt G4 és méretben ugyan akkora mint a N6P !
P9 HiSilocon és társai köszi de nem + csúnya !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
válasz s3nsitivity #19992 üzenetére
mobilkereskedes.hu oldalán 181e a sima S7 és 206e az edge.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zombinyul
addikt
Ehhez Ti tudtok hozzáfűzni valamit?
Valami frissítést nagyon elsz*rtak a skacok...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
Most néztem az expansys oldalán az árakat, HTC10 234e, G5 209e és S7 206e......
-
leslien
nagyúr
HTC 10 vs Samsung Galaxy s7 Phonearena...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
no more
veterán
válasz Quqesz #19987 üzenetére
Tök érdekes, hogy 20k-val többet kap Antutuban, mint a többiek! Ez az új Sense elképesztően optimalizált lett, úgy tűnik! A szokásosnál is durvábban! Nagyon szép fotókat is lő a telefon, örülök, hogy végre felnőtt a nagyokhoz ebben is a HTC! Már csak egy dolgon kéne javítaniuk, ami sosem ment nekik (na jó, az M8 üzemideje nagyon jó, de az csak egy kivétel). A rohadt üzemidőn!! Hát miért nem lehet egy nagy akksit beleb*szni abba az istenverte telefonba???
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Quqesz
nagyúr
Van már teszt fenn a HTC10-ről a gsmarena oldalán.
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #19984 üzenetére
Pont ugyanez volt a reakcióm, hogy a mai napig bármire elég egy Snapdragon 800... De még 2 giga rammal is együtt lehet élni. Nekem a 3 is tökéletesen elég, sose fogytam ki belőle, ahogy a 808 ereje se bizonyult egyszer sem kevésnek. A tavalyi flagshipek hardvere még évekig versenyképes lesz, már azok is szinte feleslegesen erősek (mielőtt félreért valaki, cseppet sem vagyok a fejlődés ellen, csak már elértek ezek a telefonok egy bizonyos szintet, amit antutun kívül már szinte semmivel nem lehet kiaknázni).
Más: tegnap a vonaton beült elém egy gyönyörű hölgyemény, P9-est nyomkodott. Na, az a telefon a csajjal ellentétbe nagyon messze volt a széptől... Borzasztóan félresikerült szegény, és ha az is olyan "fémes" tapintás érzettel rendelkezik mint a P8, a szemembe egyenesen ócska lett az a telefon. Valahogy az idei flagshipek design terén borzasztóan messze vannak a tavalyiaktól, én nem tudom mi lett a gyártókkal. Bármennyire samsung ellenes vagyok, talán egyedül az S7 páros néz ki jól (igaz, a HTC 10 is nagyon tetszik, de az se annyira mint az elődje/ elődei).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz az i7.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
-
no more
veterán
-
Quqesz
nagyúr
válasz s3nsitivity #19979 üzenetére
A titánt nézd meg, sztem az jobb mint az ezüst......jó ár amúgy(ez most alapár vagy dominós?). Ma nyomkodtam megint és egyre jobban bejön. Csak ne az ezüst lenne kint.... Volt huawei P9 is, de a kamera elötti rész egybe van öntve(az egész csím egy öntvény) és inkább tünt műanyagnak,mint üvegnek. Kérdés mennyire karcolódik........
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz s3nsitivity #19977 üzenetére
Milyen színek lesznek nálatok? Ugye lesz titán?
-
s3nsitivity
addikt
190en kezd a Tbe a G5 + Camera grip.
Egész jó ár
Lehet megér egy próbát.
Ha kapunk nem eladandót akkor benyúlok egyet kipróbálni. Az a baj még mindig csúnya" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
akooos
veterán
válasz Quqesz #19974 üzenetére
Itt vettem az aprón 5.000 forintért egyet. Kb 3 napig szórakoztatott
Van játék ami jó hozzá, van youtubeon ezer videó ami 360 fokos kamerával lett felvéve, ezért lehet használni szemüveggel. Nekem a horror videók jöttek be leginkább, de van másfajta tartalom is YT-onÖsszességében szerintem ez még nincs kiforrva, de ha normális áron, normális szemüveget veszel, akkor megéri.
-
Quqesz
nagyúr
Srácok valaki már használt VR szemüveget? Van már egész jó áron és érdemes poénból kipróbálni? Mit lehet vele nézni? Egyáltalán van rá normális tartalom?
-
w333
félisten
válasz #67656192 #19969 üzenetére
Még mindíg nem teljesen homogén a kijelző, szürke csíkot nem akarom bámulni a Facebook görgetése közben, kb. 5-6 db. S7 -t megnéztem és mindegyikben megtaláltam ezt a valami árnyékot, engem ez S6 -n is nagyon-nagyon zavart !
(#19970) s3nsitivity
Szerintem azzal a telefonnal komoly gondok voltak, igaz nekem sima i6 van én csak erről tudok nyilatkozni, 6 Plus nekem sem kéne, fogdostam elég sokat de nagyon nem jött be, ráadásul tényleg sokkal akadósabb az egész rendszer
[ Szerkesztve ]
-
-
Syl
nagyúr
válasz no more #19963 üzenetére
>tudja 3 naponta tölteni és kurva büszke, hogy 300 ezerért micsoda csodát vett.
Az enyém egy hétig megy egy feltöltéssel és ajándékba kaptam a Telenortól Szóval az épöl lehúzhatja magát
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
w333
félisten
válasz no more #19963 üzenetére
Az a baj hogy ameddig huzamosabb ideig nem használod a szifont addig kár bármi véleményt is állítani róla, én is ezt állítottam míg nem volt szifon telefonom, ismerősök + boltokban nyomkodtam és kb. ugyan ezt szűrtem le róla én is, próbáld ki használd 1 hónapig és ha nem jön be akkor add el (mivel tartja az árát) ennyit mindenképp megér, az első héten kb. én is úgy voltam vele hogy inkább ezt adom el és megmarad az S6 aztán kb. 1 hónap használat után már fordult is a kocka, 4.7" HD kijelző miért nem elég ? alkalmazások nagyon profik (sokkal kevesebb reklám van bennük mint az Android alkalmazásokban) ez a telefon tényleg arra lett kitalálva hogy használd ... tény hogy unalmas az egész, de amire ki lett találva azt 99.9% -nan teljesíti, a rendszer pedig atomstabil, soha nem volt még semmi anomália vele !
Az meg hogy 300 ezer ... inkább No Comment, S6 -t 208k -ért vettem a szifon 6 -t pedig 170k -ért, az Androidos csúcsok is már szinte mindegyik szifon árban vannak, emiatt is érdemes vele egy próbát tenni, ha nem jön be akkor kb. ugyan annyiért eladod amennyiért vetted és veszel valami csúcs Droid -t, ennyi !
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz CJ4567 #19962 üzenetére
Az iPhone-ban elég a HD kijelzőhöz parasztot vakítani, mivel készenlétben szinte nem fogyaszt semmit (mert nem fut semmi a háttérben). Néha megnézi az ember mennyi az idő, böngészik kicsit, amíg utazik a melóhelyre és így tudja 3 naponta tölteni és kurva büszke, hogy 300 ezerért micsoda csodát vett. Ezt meg is erősíti az akku használat alatt jelzett infó: "használat 12 óra" (ezt szokták beállítani 12 órás kijelző időnek, a valóság az, hogy max. 4 órát bír). Ismerősöm, aki tényleg használja is az iPhoneját, reggel veszi le töltőről és délután 1-2 körül már tölti is...
Még mindig azt mondom, bámulatos, amit művel az Apple, ott a világ zsenijei dolgoznak, annyira tökéletesen hülyét csinálnak a felhasználóikból, hogy hihetetlen! Elég csak ezt a fórumot olvasni.
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19957 üzenetére
LOL Apple topikban meg pont fordítva írják, vagyis nem a használatot kell nézni mert az hülyeségeket ír, hanem a kijelzőidőt
Most már komolyan nem értem hogy hogyan is számolja
Különben nem lehetetlen, kb. ennyit nyomkodtam is a Safarit ... 50 percet biztosan
(#19958) no more
Lehet hogy meglepő de előtte ugye nekem S6 volt, na hát most ahhoz képeset a szifon 6 legalább 2X jobban bírja az akku, nagyon bika
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #19957 üzenetére
Így tudja hülyíteni az embereket az Apple! Elvileg még akkor is pörög a használat, ha csak készenlétben van a telefon. Az értesítések, stb. is a használatba tartoznak. Így szoktak kijönni a 9-10 órás használatok, amit az iPhone userek kijelzőidőként linkelgetnek mindig.
-
s3nsitivity
addikt
A képen nem ez látszik..
Szerintem te kevered a dolgokat.
Az alsó 2 sor az érdekes, a %-os számítás a kutyát se érdekli mert az 24 órát vagy 7 napot számol nem pedig töltést.
Tehát 27 perc aktív időd volt és 10 óra 50 perc alvás.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #19955 üzenetére
Majdnem 1 órát nyomkodtam a Safari -t böngésztem egy kicsit rajta !
-
w333
félisten
Na ez igen innováció, tényleg szép volt Samu !
-
MartOOn
addikt
válasz no more #19943 üzenetére
Majd egy hónapig használtam fólia es tok nelkul. Most van rajta folia es slickwraps chrome skin.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz no more #19938 üzenetére
Semmi baj nincs a minőségével. Minden karcolodik. Meg a titanium űrhajó is. GG-t elég konnyu megkarcolni ha pl idegesitenek az ujjlenyomatok a hatuljan es elkezded dorgolni h eltunjenek. Azok a videon pont ilyen nyomok. User error. Az enyem is marc 8-i s7e es sehol egy karc még a home gombon sem. Nulla. Zero hajszálkarc.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
legiaap
félisten
Nem elég, hogy karcolódik az ujjlenyomat olvasó, még a hátlap is. Na ez nekem nem minőség. Ezért tuti nem venném meg.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
no more
veterán
Újabb HTC10 review! Imádja a csávó!
-
Blackmirror
őstag
-
legiaap
félisten
válasz s3nsitivity #19928 üzenetére
Hát pont ez az, hogy ennyire megosztó véleményeket, teszteket még egy telefonról sem láttam. Nem tudja az ember most akkor mi van.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quqesz
nagyúr
válasz s3nsitivity #19928 üzenetére
Ha ti nem, akkor sanszos, hogy a többi szolgáltató is kihagyja..…van már infó mikor jelenik meg HTC10?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz legiaap #19925 üzenetére
Most néztem meg én is.
Dicséri és nekem is egyre jobban bejön. A kamerát csak top 10be sorolja.
Csak ez még szembe megy a DxOMark-os eredménnyel.
A rendszer ahogy nyomkodta nagyon simának tűnt, simábbnak mint az S7.
A hangszórót se dicséri annyira viszont a Pocketnow pedig dicséri.
Annyira szembe mennek egymással a dolgok. Kénytelen leszek saját véleményt alkotni majd ha megtudom nyomkodni.
Bár most úgy néz ki, hogy nem fogjuk forgalmazni ami nekem viszont nagy mínusz." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MartOOn
addikt
válasz no more #19912 üzenetére
Angliában élek... Hangyafaxnyit tudok angolul. Programozashoz meg hasonlokhoz vagyok teljesen bamba... Es jobban szeretek a sajat nyelvemen tanulni. Cegnel boven elég az angol...
-
Aryon87
félisten
válasz no more #19920 üzenetére
Jaja, emlekszem. Meg az adott user volt hulyenek beallitva. Volt (van) egy tag, aki mindig bokte a csoromet a folyamatos beszologatasaival, okoskodasaival ha irni mert valaki valami tudatlan dolgot...
Viszont Bagyusz ujra foglalkozik a portolgatasokkal, igaz keves sikerrel, de a slimkat ujabb frissitest kapott.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legiaap
félisten
Na végre MKBHD is letesztelte. Jókat mondott róla, kivéve a....kamera naná.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
no more
veterán
válasz legiaap #19921 üzenetére
Pedig épp azt mutatja be a Pocketnow videó, hogy a HDR a HTC-n az egyik legjobb jelenleg. Szerintem te igazából kurvára meg akarod magadnak magyarázni, hogy iPhone user maradsz. És ebben semmi baj nincs, te azt szereted, kész.
De már kicsit unalmas, hogy hetek óta azt olvassuk, hogy mennyire szar az S7 (amikor mindent hülyére ver sebességben és kamerában jelenleg + akkuban is az S7E), hogy mennyire ótvar a HTC10 és hogy mennyire rossz a G5. Természetesen a szifon a legjobb. Persze, csak iPhone userektől lehet olvasni ezeket. Véletlenek nincsenek.
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #19918 üzenetére
Dehogy volt jó, nekik is ugyanolyan szar volt. Mindig megmagyarázták a hibákat... Egyik kedvencem volt az egyik, aki naponta kétszer indította újra, mert akkor kevésbé jelentkeztek hibák (hiszen frissen újraindulva ugye pörgős volt). És megmagyarázta, sőt, egyenesen leszidott, hogy én vagyok a hülye, mert én nem teszem, hiszen a számítógépet is újra kell néha indítani, mert belassul és elkezd hibákat produkálni (nálam mondjuk ilyen nem volt, pedig feltöltöttem már pár terát). Az SP felhasználók tökéletesen bemutatják, mit is jelent a kognitív disszonancia.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
g5 vs s7 teljes összehasonlítás
no more
Azt én sem értem....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz no more #19912 üzenetére
Szerettem azért, és most hogy nincs meg, kéne egy másodlagosnak (bár inkább egy Xiaomi Redmi Note 2, vagy LG K10).
Érdekes hogy a fórumjában soknak jó volt, míg nekem eléggé nyügös volt, de Neked is.. De úgy tudom a Sony most sem jeleskedik szoftverezettségben, még a Z szériában sem..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Sebesség teszt:
[I6s vs HTC10 vs P9 vs G5 vs S7 vs Z5][ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz legiaap #19913 üzenetére
Már updatelték pár napja... Egész fasza képeket lehet vele lőni és a videó is jobb lett! Bár, nem hiszem, hogy egész nap fotózol, pláne iPhone tulajként, ahol a szoftver gyakorlatilag mellőz minden beállítást. Az meg továbbra is valami elképesztő, hogy milyen király hangot vesz fel (úgy hallottam, hogy a Nokiától használnak HDR mikrofont)!
-
legiaap
félisten
Na itt sem dicsérik a HTC kameráját.
[link]
Nem értem miért olyan rázkódós a videó mikor van benne OIS. A videóban eddig a legjobb amit láttam az a 6S Plus-é, leszámítva hogy ott a hangot veszi fel szarul.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #19905 üzenetére
Utoljára a 6210-es Nokiaimat b@szkodtam falhoz/földhöz. antenna hibái voltak. Asszem 3 db-om is volt, mind xar volt.
-
Aryon87
félisten
O ezek piti dolgok a regi Sony SP-hez meg a Sony Ericcson LwW telokhoz kepest
Utobbit nem 1x vagtam foldhoz meg falhoz, elobbit meg kb 2havonta raktam ujra a szoftveres problemak miatt.
Tudom lofing kategorak, de idegesito volt azert. G4 tokeletes azokhoz kepest. De SP hianyzik azert. LwW meg megvan, bar G4 szerviz ideje alatt cserebenhagyott rendesen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz MartOOn #19900 üzenetére
Kösz
hadd röhögjön rajtam az egész fórum
Sebaj, kicserélték szó nélkül akkoriban. De most is cserélték simán, szal már a 3. kamerát eszem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sorozatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megoldások IBS/IBD-re
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest