Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
#79335424 #21904 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat!
nekem nem az antenna gyengesége a probléma. Amikor dolgozott, akkor hamar talált jelet, sok műholdat (10-11-et) és erős jeleket fogott. Van ez a jó kis ingyenes alkalmazás, aminél a megtalált műholdaknál a fogott jel erőssége igen szemléletesen látszik. Szóval ezzel újkorában nem volt gond. A gond, hogy ez a jelerősség és a megtalálási idő is egyre csak romlott. Addig, hogy most egyáltalán nem talál már műholdakat. A kijelzésből az látszik, hogy nem is keres. Mintha nem kapna áramot, vagy nem lenne antennája.
Mivel nincs akkor értéke használtam, hogy tízezreket költsek a javításra, vagy kidobom, vagy megpróbálom én elhárítani a hibát. Szétszedem ha kell, pákám is van, (nem is félek használni. De azt sem tudom, hogy ez most szoftveres, vagy hardveres gond. És ha hardveres, akkor hogy néz ki egy ilyen A-GPS micsoda. Hol van a betápja, hogy néz ki az antennája. Mert lehet, hogy csak egy kis kontact spray és megy megint ezerrel.
Szóval ha ebben tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RTX 3060 GAMER VGA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest