- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
18300 - 18201
51289 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:10 Téma összefoglaló
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mainap folyamán az s4-emen a metrón zenét hallgattam, plusz elég sok minden nyitva volt és picit megfeküdt tőle, amit sztem egy bug formájában kaptam vissza tőle. A bug a következő:
- Taskerrel fejhalgató bedugásakor alap esetben elkezd szólni a zene megh. hangerőn. E helyett az történt, h egyszerre a mobil speakerje és a fejhallgató is elkezdett muzsikálni.
A kérdésem a következő: Hogyan tudnám ezt, h mind a 2 helyen szóljon a zene mesterségesen előállítani?
Kössz a válaszokat!

-
Mr Dini
addikt
-
Feri1977
senior tag
-
air
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
A lolli óta nálatok is lassabban indul el minden? Üzenetek, telefonkönyv stb.??
-
Sándor -P20-
senior tag
Felpakoltam a memkártyára 4 fajta Rom-ot...

Asszem nekiállok kísérletezgetni...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Feri1977
senior tag
Nem tűnik el! Ha törölsz valamit, ott marad, újraindítás után is ott marad! Csak elrejteni lehet! Én nem a program törléséről, hanem csak maga az ikon kidobásáról írok, azt ha fent kidobod kukába, ott marad ugyanúgy a képrenyőn! Amúgy meg a leges leg nagyobb gondod most fedeztem fel, idáig is fura volt de eez..: Lassabban indul el minden, akár a hívás akár a névjegyzék akár az üzenetek akár a beállítások, bármit indítasz, lassabban jön be minden! Egy kalap ... lett az egész, teszem is vissza a 4.4.2-őt!
-
Oldman2
nagyúr
Sőt, szó szerint maga az ikon törölhető újraindítás nélkül is.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Orionhilles
senior tag
@Viktor

On: Most őszintén, neked bejön?
A Material design ( ez az ún. rajzfilm kinézet ) igen, nekem tetszik. Az LG nem tudom, hogy mivel egészítette ki, de a vanilla LP nekem tetszik. Sokáig fent volt a telómon (LG L70) valamilyen LP ROM.
Találtál valami értelmes fejlesztést rajta, a csicsapicsán kívül?
Igen, játékok alatt ~ +20%-os 3D teljesítmény növekedést, jobb kamerát (Camera2API), és az időzíthető néma mód nekem értelmes fejlesztés jelent.

Szerk: lemaradt egy szó
-
Feri1977
senior tag
Most őszintén, neked bejön? Egy rakás idióta fejlesztést csináltak rajta, átment rajzfilm kinézetbe az egész, és mindent amit lehetett módosítottak negatív irányban. Találtál valami értelmes fejlesztést rajta, a csicsapicsán kívül?
-
Orionhilles
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
pepe4
tag
Üdv! Xperia P telefonom mostanában mikor mobil netet használok nagyon gyorsan merül az aksi. WiFi használata és játék közben viszont nem merül olyan látványosan. Valami megoldás a problémára? Köszi!!
-
Mr Dini
addikt
-
Feri1977
senior tag
Letöltöttem egyet ami a lollit is tudja kezelni, kemény 770 kb, de fogalmam sincs mi ez és hogy kell használni, nem igaz, nincs egy program, amivel testre tudom szabni a sok idióta átgondolatlan megoldásukat? Egyáltalán van előnye a lolli 5-nek? Valami értelmes?? Mondjuk akku üzemidő növelése, kamera javulás vagy bármi?? Mert egyenlőre csak a szar van vele.
-
Mr Dini
addikt
-
Feri1977
senior tag
Azt mondta itt valaki, minek ide írom, az csak a telefonom fejlesztése (lg), hát nem, samsungon ugyanez van, ma néztem meg barátomnál, a lollipopról van szó! Hibák:
-Az sms írást is minek kellett átalakítani? Idáig nagy dobozba írhattál, most vékony kis egy sorosba kezdesz, és a számláló se jobb oldalt van nagybetűkkel láthatóan, hanem az írásod után kis halvány számmal!
-Az értesítő sáv fent: ha lehúzod, lóg a levegőben, nincs alja ugyanis, amit alul megfognál és feltolod mint a réginél, így képlékeny az egész, feltolod ugye akárhol a képernyőn középen vagy alul, de csak úgy lóg a levegőbe az egész fenti sáv...
-Az óra kisebb lett a záróképernyőn, miért?
-Ha lehalkítod fent a telefont, állandóan kiír egy szöveget, hogy mostantól csend van vagy mittudom én röhej minek, egyáltalán van valami a lolliba, aminek van értelme?
-A belső tárhelyet nem ír ki az alkalmazásoknál lent mennyi szabad van, nevetséges.
-A legnagyobb bug viszont a következő:
Az alkalmazásaidnál ha mondjuk van egy ikon, játék vagy bármi amit feltelepítettél, ha törölni akarod és kidobni fent a kukába, kidobod, de ugyanúgy az ikon ott marad a telefonban! WTF?! Tehát nem kint a képernyőn, hanem az alkalmazásokban, ahol minden van, és nem engedik kitörölni, ott marad az ikonja, érthetetlen!
-A tárcsázás menüben atom lepusztult design, tiszta rajzfilm az egész!
-És ha már lolli, csesszék már meg, hogy csesztek kijavítani vagy megoldani azt a "hibát", hogy lehessen másolni wifin airdroiddal mondjuk file-t a telefonra! Mert még mindíg nem engedi, a védelem miatt! Azaz marad a kábeles másolás a telefonra (le lehet tölteni róla azt engedi persze)
-még valami, szépen elrontották azt is, hogy a home gombot ha megnyomtad, az volt idáig a tasking gomb, most a jobb oldali menü gomb az, és atomcsúnya ráadásul amikor feljönnek a taskok, idáig jól nézett ki.
Röviden ennyi.
-
Sándor -P20-
senior tag
-
törölt tag
A lelkesedés becsülendő tulajdonság, de ezt miért ide írogatod? Akik itt vannak, azok ismerik Lollit. Ha egy Nexus lenne, akkor még valahogy kapcsolódna az Android szakmai témához. De ha jól látom, akkor ez egy LG, vagyis ez nem a Google "tiszta" Lollija, hanem az LG által, a készülékedre portolt Lolli. Ezért inkább a telód topikjában kéne megírnod a tapasztalataidat, mert legfeljebb annak hasznos, akinek ugyanilyen telója van.
-
CptAdamica
nagyúr
Van egy Presigo 5307-es telefon és mitől lehet az, hogy ha nyílt wifire akarunk kapcsolódni, akkor újraindítja magát? Még a Jelly Bean van rajta.
-
Feri1977
senior tag
+még valami, szépen al..ták azt, hogy a home gombot ha megnyomtad, az volt idáig a tasking gomb, most a jobb oldali menü gomb az, és atomcsúnya ráadásul amikor feljönnek a taskok, idáig jól nézett ki..grrr
-
törölt tag
Ami konkrétan oda van írva, az a dátum/idő (ezredmásodpercben), E, mint error (hiba kategóriájú bejegyzés), ami szerint a BINDER_HOOK (PID azonosítószámú) processz, engedélyező lista megnyitási hibát jelez.
A logban maga a hiba csak egy rész. Az többnyire már egy reakció és fontos infó az is, hogy mire reagált vele. A hiba kiváltója valahol az első ilyen hibaüzenet előtti sorokban szokott lenni.
Ha rákeresel erre a hibaüzenetre, akkor többek között találsz egy ilyen XDA -s topikot. Ez alapján nekem ROM hibának tűnik.
-
Feri1977
senior tag
Lolli 5.02
-gps javult
-kamerát mondják jobb, de ugyanolyan szerintem!
-belső tárhelyet fogalmam sincs miért nem ír ki az alkalmazásoknál lent, ez alap lenne, mert innen tudtuk mennyi van még hátra a belső helyből, nehogy már kint egy menüben külön a tárhelyeknél nézzem meg mennyi a belső ramom még, nevetséges..
-a legnagyobb bug viszont a következő:Az alkalmazásaidnál ha mondjuk van egy ikon, játék vagy bármi amit feltelepítettél, ha törölni akarod és kidobni fent a kukába, kidobod, de ugyanúgy az ikon ott marad a telefonban! WTF?! Tehát nem kint a képernyőn, hanem az alkalmazásokban, ahol minden van, és nem engedik kitörölni, ott marad az ikonja, érthetetlen!
-Üzemidőben még nincs tapasztalat, majd meglátjuk.
-A csiriviri ikonokat lecseréltem, mert borzalmasak voltak.-És ha már lolli, csesszék már meg, hogy csesztek kijavítani vagy megoldani azt a "hibát", hogy lehessen másolni wifin airdroiddal mondjuk file-t a telefonra! Mert még mindíg nem engedi, az idióta védelem miatt!! Azaz marad a kábeles szarakodás még mindíg...grrrrrr
-Rootolás után az összes gyári baromságot leszedtem, ennyi -
Sándor -P20-
senior tag
Egyenlőre nem csinálta a "kiakadást" a teló.
Ma felraktam az appot amit ajálottál, és az alábbihoz hasonlóval van tele a teló.02-04 03:37:53.394 E/IBINDER_HOOK(14469): open whitelist file error
02-04 03:37:53.394 E/IBINDER_HOOK(12524): open whitelist file error
02-04 03:37:53.395 E/IBINDER_HOOK(12524): open whitelist file error
02-04 03:37:53.395 E/IBINDER_HOOK(14469): open whitelist file error
02-04 03:37:53.407 E/IBINDER_HOOK(14469): open whitelist file error
02-04 03:37:53.408 E/IBINDER_HOOK( 97): open whitelist file errorEsetleg valakinek valami 5lete hogy ez mi lehet?
-
Feri1977
senior tag
-
Feri1977
senior tag
-
Mr Dini
addikt
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Mezei kérdésem van, akármit csinálok, nem tudok download mode-t csinálni az lg telefonomon!
Hangerő fel powergomb meg középső gomb nyomva, de semmi, valamit rosszul csinálok??

-
törölt tag
Nem azért használ RAM -ot egy alkalmazás, mert telepítve van, hanem azért, mert fut és nem csak akkor, amikor épp használnád. A RAM ürítés tulképp egy erőszakos "kill" utasítást jelent, ami amellett, hogy nem "egészséges" módja egy alkalmazás visszahívásának, még fölösleges is. Ha az alkalmazás úgy van megírva, hogy "futnia kell", akkor újra el fog indulni, ami ráadásul sanszos, hogy több erőforrást igényel, mintha kilövés nélkül futott volna tovább. A megoldás egy olyan fagyasztás, amitől az alkalmazás nem tud elindulni magától. Ez megoldható manuálisan is, csak elég macerás mindíg kiolvasztani amikor használni akarod, majd újra befagyasztani. Ezt csinálja meg helyetted a Greenify. Automatizálóval pedig Te szabályozhatod a fagyasztás minden feltételét, de az automatizáló nem "gondolkodik", csak azt hajtja végre, amire utasítod. Vagyis Neked kell "beprogramoznod", hogy mit és hogyan csináljon. Ezért, ha nem vagy rutinos ebben, akkor inkább a Greenify -t javaslom.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
oncsi
őstag
-
törölt tag
Sztem ezek semmiben. Ha nem férsz hozzá a kernel beállításaihoz, hogy változtass pl. a bezárási küszöbértékeken, akkor talán egy SWAP -ot megpróbálhatsz. De sztem a RAM -kezelés piszkálásánál egyszerűbb lenne az alkalmazások RAM -ba kerülését szabályozni, pl. Greenify -vel, vagy automatizálóval.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
Segítség kellene.
Motorola XooM CM10.1-ben vannak ilyen opciók.pl.
zRam (valami virtuális RAM )
KSM (azonos memória lapok összevonása)
Memória ürítés engedélyezése (Szükség esetén több RAM-ot felszabadít)
I/O ütemező
Memória kezelés:
CPU ütemezés1GB-RAM van benne. 2x1.5GHz procí seb.-et használok. Miben tudnának ezek a beállítások segíteni a szűkös RAM-on
A gép meglepően jól megy még mai szemmel is.
Nagyon bírja az overclock-ot 1GHz alap, de 1.8-on sem melegszik jelentősen (alu ház) fogyasztás olyankor is 9 óra net, vagy xvid video. -
Feri1977
senior tag
Ezt értem, de akkor magyarul nem a lolli 5 miatt emelkedett meg az órajel 800-ra, azaz nem a lolli tehet róla ugye? (Hogy mondjuk hatással van a kernelre is a lolli)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
Létezik, hogy lollira frissítve az lg telóm minimum órajele 600-ról 800 mhz-re emelkedett? Hogy a lolliban felemelték az órajelet? Mert ez által gyorsabban is merül! Mi az igazság, tudtok erről valamit? Most néztem szoftverrel és nem kóser nagyon, idáig 600 mhz volt...

-
törölt tag
-
beg
veterán
-
törölt tag
Sziasztok, talán itt elfér a kérdésem! Hangsúlyozom nem értek hozzá lehet buta kérdés, de egyre több olyan játékot találok ami a telefon giroszkópját (is) használja, az a kérdésem ha sokat játszom, ezt a bigyót tönkre tudom tenni, várható hogy esetleg elromlik,vagy ezzel nem kell törődnöm és nyugodtan nyúzzam ? Bocsi tényleg nem értek hozzá, de egyre több olyan játék van ami ezt a mozgásérzékelő bigyót használja viszont nyilvánvaló a telefont sem szeretném legyepálni
.köszi ha valaki válaszol

-
aleister
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy telefon ki/bekapcsolás után eltűnnek az asztalra pakolt Közvetlen tárcsázás ikonok? Csak azok..A többi widget szépen kint marad.
Okozhatja ezt az xPosed + Gravity Box páros? A telepítésük előtt legalábbis nem volt ilyen.
-
Mr Dini
addikt
-
KKope
tag
-
KKope
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
-
KKope
tag
-
KKope
tag
-
Keeperv85
nagyúr
-
sacsabi
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem ebbe a topicba tartozik a kérdésem, de hátha valaki tud segíteni.
A héten érkezett meg hozzám a kínából a geekbuying-on rendelt Lenovo Lemo K3 készülékem.
Sajnos olyan problémám van nagyon sok felesleges app van a telón amik zabálják a memóriát és az akksit is. Ezeket hogy tudnám eltávolítani? Vagy esetleg újra kellene "húzni" a rendszert?
Köszi a segítséget előre is.
üdv Csabi -
KKope
tag
Srácok!
Az én Huawei G630-omat nem lehet elindítani fastboot módban (power+volume down). Mindeki másnak megy de nekem nem és még csak cikket sem találtam róla a neten.
Van ötletetek, hogy tudom elővarázsolni a fastboot menüt?
KKope
-
Mr Dini
addikt
-
beg
veterán
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy tagnak köszönhetően már majdnem megvan, hogy kell lollira nem telefon szoftverben updatelnem lolira a telóm, a kdz updater programmal kellene ugye, mert akárhogy távolítottam el a superusert meg a rootot, a gyári frissítésnél mindig azt írta ki, root gyanús a készülék..és ezért mondták csináljam máshogy kdz updaterrel, na most a kdz updatert valaki használta e már, mit kell ott állítanom azon kívül, hogy beadom neki a v20 cuccot (lg l90), kell valamit állítanom ott? vagy updatelhetem azt ennyi.
-
dokee78
félisten
Megnéznétek?
Utolsó hozzászólásban a kérdéseim. -
Sándor -P20-
senior tag
-
cappa72
nagyúr
-
megabor
tag
-
cappa72
nagyúr
-
megabor
tag
-
cappa72
nagyúr
Az Op3ndott nem Lenovo.
Amúgy érdemes megkérdezni a telefonspecifikus topikban.de a Flash-Tool nem csinál semmit
Akkor vagy driver hiba, vagy nem jó a folyamat ahogyan csinálod. (kikapcsolva a download gomb megnyomása után kell csatlakoztatni a telefont) -
megabor
tag
Lenovo 4502 (op3ndott, 4.4.2) telefonon volt ROOT, de nem volt rendszer mentés. A root-ot leszedtem SU-val. Azóta bekapcsolás után nem látja a billentyűzetet. Felraknám az az eredetit, de a Flash-Tool nem csinál semmit, pedig a driverek fenn vannak. Találtam viszont egy lehetőség?-et:
Beállítások - A telefonról - Rendszerfrissítések - Kézi frissítés - Eszközön megtalálja ezeket a fileket. Kipipa után felajánlja a telepítést. Még nem voltam olyan bátor, hogy elindítsam, nem is tudom, hogy mivel kéne kezdeni, és miket kéne egyáltalán, és milyen sorrendben..........
Csinálta már valaki így? (azért nem merek belevágni, mert ha pl. a system.img telepítése után nem indul el a rendszer, akkor már nem tudom pl. a recovery-vel fojtatni)
-
szimi57
őstag
-
air
nagyúr
A cache-nek van saját partíciója.
-
CptAdamica
nagyúr
Ha átteszek egy alkalmazást SD kártyára, az mit fog pontosan jelenteni?
Láttam, nem az egészet húzza át, csak egy részét, oda fog cachelni? -
aprokaroka87
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Másik, nem gyári médialejátszóval is uganaz a helyzet?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
A fájlrendszer az jó: FAT32.
Magát a külső sd kártyát nem ismeri fel.
A rendszer nem ismeri fel, vagy a médialejátszó? -
aprokaroka87
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
A médialejátszó(k)ban nincs esetleg beállítási lehetőség?
Vagy nincs egy .nomedia üres fájl az sdkártyán, és/vagy azon könyvtáraiban, ahol neked médiafájlok vannak?
Mert a .nomedia rejett fájl pont erről gondoskodik: ne keressen az adott könyvtárban médiafájlokat a rendszer. -
aprokaroka87
nagyúr
Telenor n900(Zte v795)
Android 4.2.2
Mtk6572 chipset
A belső(internal)sd kártyát felismeri.
Rootolva van.
Alapértelmezetten sd kártya az írási hely.Ez cappa72-nek ment bocsi.
-
cappa72
nagyúr
Nálam semmit nem kell módosítani, mégis megy,
Ha részletesebben kifejtenéd mi a gond, akkor lehet, hogy nem rendszer szintű módosításokkal kellene foglalkoznod.
Pl. milyen telefon, milyen oprendszer (mert vold.fstab 4.4-től már nincs), milyen beállítással bír a beállításoknál az alapértelmezett íráslemez (ha van ilyen beállítás).
Lehet, hogy a multimédia lejátszóban is van beállítási lehetőség.
Tehát sok összetevős lehet. -
chungee
addikt
Hellótok!
Hogyan tudom beállítani ezt a billntyűzet kinézetet Huawei y550
Megszoktam még a nyomógombos telós korszakából

-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!azt hogyan lehetne megoldani hogy pl a multimedia lejátszok felismerjék a külső sd kártyát is?
ha jól tudom a vold.fstab nevű fájlt kell módositani. -
Tav-Csoves
őstag
OpenVPN-t beállítottam, a telefonon szépen látszik is, hogy nem upc, viszont laptopról még mindig UPC.
Ilyen esetben se tudja látni, hogy tethering van? Vagy mindaddig amíg a laptop / vagy más eszköz internetcíme nem mást mutat mint a upc, addig a upc látni fog mindent?
Utóbbi esetében mi a megoldás?
ez van most fent
-
törölt tag
Nem biztos, hogy loggal megfejtjük, de nélküle csak vaktában találgatás lehet. Telepíts egy logcat alkalmazást! Mondjuk az Extreme Logcatet. Nyisd meg, hogy lásd, fut -e a log, nincs -e letiltva! Ha fut, akkor csukd be! Amikor jelentkezik a hiba, akkor jegyezd meg az időt, rögtön utána nyisd meg az alkalmazást és mentsd a logot (floppy ikon). Kiírja, hogy hova mentette (a felhasználói tárhelyre, a LogcatX mappába). Ez egy szöveges fájl (txt). Zipeld be, dobd fel vmi tárra és linkeld (nehogy bemásold ide hsz. -ként, mert ahhoz túl hosszú)! Talán ki lehet belőle hámozni, hogy mi a hiba oka.
-
Keeperv85
nagyúr
-
vicze
félisten
-
Sándor -P20-
senior tag
Igen rootolt.
Mesterségesen nem megy, teljesen véletlen szerű.
Van hogy napokig minden ok, majd egymás után többször is megtörténik.
Ami az igazán bosszantó, hogy csörög, kiírja a hívószámot, de a telefonkönyvből már szedi elő, hogy ki a hívó...
Sajnos erre a szolgáltatásra igencsak szükségem lenne... Mint műszerész innen tudom, hogy hova menjek a cégnél, kinek van valami gondja.. -
törölt tag
Root van? "Mesterségesen" elő tudod idézni a hibát?
-
dokee78
félisten
-
Sándor -P20-
senior tag
"Ravasz" kérdésem lenne.
Van egy 4.0.4-es droidom... Telepítések után szépen ketyeg jópár hétig, majd android phone.com folyamat leállt felkiáltással egyre gyakrabban eldobálja a bejövő hívásokat.
Valakinek van valami 5lete mit lehetne tenni, hogy ez elmaradjon?
A rendszert SD-maid pro-val, és a 360 security takarító moduljával szoktam puceválni.
Akku élettartam placebónak DU BatterySaver, és a greenfy van felpakolva.
Game semmi.
+ még egy csomó apróság...A segítséget előre is köszönöm.
-
Keeperv85
nagyúr
-
vicze
félisten
-
Keeperv85
nagyúr
@beg:
Kösz, de ez bitang lassan jön lefelé, ráadásul legalább ~300MB a telepítő...
@vicze1:
64 bites 5.0-ás csomag kell... nem tudom melyik az...
@Mr Dini:
Nem látom, hogy a Lolli egyáltalán listázva lenne...
-
beg
veterán
Ha ez megfelel:
AROMA-LP-GAPPS-5.0-20150502.zip
AOSP-re való aromás. (XDA forrás) -
Keeperv85
nagyúr
Azt esetleg nem tudja valaki, a friss GAPPS csomagot honnan lehet leszedni? Esküszöm nem találom...

-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Van fenn 1 CM7 modom Motorola Defy+-on és sok programnál írja ki, hogy
Sajnáljuk a(z)#&#alkalmazásban levő#&#tevékenység nem válaszolez mitől van? factory reset megoldaná? vagy talán a gapps miatt lehet? másik progiknál is írja, akár a google play áruháznál, pedig nem áll le a program csak rányomok a várakozásra és megy, csak idegesítő
Előre is köszönöm a választ
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Android 2.3.6 (huawei y200) rendszerből szeretném átvinni dolgaimat (sms, contacts, jegyzetek stb.) android 4.4-re (huawei y550). Hogyan csinálhatom meg

-
Tav-Csoves
őstag
Konkrétan nem tudom hol van, (s nehéz is lenne idézni, mert több rész is összetartozik) de tudom a lényeget nem szószerint idézni:
A tetheringet alkalmazó felhasználók, nem rendeltétszerű hasznlatnak minősül, mely ezáltal a szolgáltatót feljogosíthatja egyoldalu szerződésmódosításra, ami korlátlanból, korlátos mobilinternet csomagba való áthelyezéssel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
-
18300 - 18201
51289 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android szakmai topik
- (kiemelt téma)
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Plus 85% 128GB (1év Garancia)
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

crok