Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
ne is mond, multkor allok a kedvenc szamtechboltomba elottem egy nyuzuge ki figura, es epp dvd-t vasarol, telon szamologepen szamol hogy 5-6-7 vagy 9 db kell neki. mindezt 10 percig, majd a vegen elokap valami kis igazolvanyt hogy Artisjust bla bla.
mondom neki joember fogd magad azt ne tartsd itt fel a sort es takarodj ki meg nyakon nem vaglak.aztmondja feljelenti a boltot. (no matricas lemezek miatt)
mondom ember ketten vagyunk itt (elado regi haver, meg en) szerinted nem azt fogjuk mondani hogy Te hoztad ide es te akartal eladni ilyen lemezeket a boltnak?Meg ha mar itt vagy add vissza a penzem a memkarira amit a multkor vettem es a csaladi fenykepeimet tettem ra, mert eleve gaz hogy bunozonek titulal egy civil (profitorientalt) szervezet. Aztmondja ilyet o nem tud, mondom akkkor megvarlak a bolt elott es kiverem a szart is beloled mig a penzem vissza nem adod. El is ment

ja kb mellkasközépig ért nekem

Bocs a nagyon nagy offért.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
most őszintén, kizártnak tartanád?

mondjuk nem értem aki marketen publikál az miért nem kap tőlük jogdíjat ilyen alapon, hiszen nandba, sd-re töltik le

ilyenkor áldom az agyam hogy kettős állampolgár vagyok (bár a magyartól amint lehet szabadulok, de ez sem egyszerű)
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Áh, szerintem azért ennyire nem fogják kiirtani..
A gond talán akkor lesz,ha a flash tartalmak komolyabb dolgokat igényelnek majd,mint ami van. Jelenleg az S.E minimmel nem találtam még olyan flash cuccot,ami nem ment volna hibátlanul...(#1101) hackeeeee: nekem is az van fent,és minden megy szépen. HD videótól kezdve a játékokig..

-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tudod, vannak ilyenek. Anno még szorgalmasan írogattam, hogy "olvasd el az első hsz-t, olvasd el az első hsz-t...". Ma már nem írom. Ha nincs normális kérdés, nincs válasz. Majd válaszolnak azok, akik ráérnek előtte fél napot kérdezgetni, hogy utána nagy kegyesen hagyják őket segíteni.

-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
A fene se tudja, még nem döntöttem el, hogy kéne vagy sem. Nem hiszem, hogy odaadnám érte az S II-t. Persze úgy odaadnám, ha el lehetne adni, mert akkor vehetnék az árából egy másikat, és még pénzem is maradna, de úgy, hogy azt kellene használni, nem tudom. Az S II-t még csak-csak beszuszakolom a zsebembe vészhelyzetben, de a Note-ot már végképp nem lehet.

-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
áh pont a panel a lényeg a többi nem
se ház nem kell se akku
lehet letiltva is 
[link] egy hasonlóba megy bele kb a kazetta helyére
csak az lcd látszik ki majd úgyis lassan készül a tunein 70 éveseknek való kezelőfelülete
GUI ja 
a pléd meg kb kazettaméretű... mondjuk a kazetta is kihalt

-
FET-MEN
veterán
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére

Az egyik barátnőm sminkmester. Egyszer kikencézett. Rémálmaimban ne jöjjön elő az érzés: olyan volt, mintha valami tapadós maszkot rakott volna az arcomra, súlyokat akasztott a szemhéjamra, ráadásul viszketett a szemem.
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg. 
"Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." Hm. Én még egy pasasnak sem vágtam fel a hasát. Biztos vagy az útvonalban?

darál0w
Mire gondoltál?

-
aggleány
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

biztos azért mert maga a teló kisebb formájú

Azt, hogy?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nálunk ez napi rendszeresség
habár itt most nagy a csönd..nem úgy mint mini tp-ba
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.