- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D.Orion
veterán
Srácok én ezt nem értem!
Mi kell ahhoz, hogy a telefonkönyvben lévő embereket feloszthassam csoportokra. Csináltam gmail-os email címet és google fiókot is. De hiába nyomok a gmail-es szinkronizálásra, attól még nem látom a telefonkönyvben lévő személyeket sehol a gmail-os fiókomban. Nekem nagyon furcsa ez az andorid...
-
D.Orion
veterán
válasz
#40993792 #1110 üzenetére
Holnapi napot a market-en fogom tölteni. Visszaolvasgattam a topikban és kell pár progi.
A gyári felülettel nem vagyok kibékülve, mert bizonyos számomra fontos almenüket nem érek el a híres kihelyezhető ikonokkal. Ezért kell az átszabás. Pl.: Adatforgalmat szeretném egy kattintással kilőni teljesen, ne kelljen már két különálló menüpontba is bemennem. Zseblámpafunkció is kell, zenelejátszó részt is át akarom alakítani, rádióval egyetemben. Sokat járok külföldre és a gyári rádióval sokra nem mennék odakint, ha nem váltom át a régiót(azt meg nem akarom). Gyári böngészőt szerintem kukázom, mert így pár nap után nekem már kevés. Igaz funkciónapilásával semmi baj, mert remekül használható, mint alap böngésző. Nem a gyári rendszer a kevés, hanem nekem túl nagyok az igényeim.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Hét elején vásároltam egy SE WT19i-t. Ez az első android-os telóm. Egész héten nyomkodtam a készüléket, de számomra még mindig káosz és logikátlan a rendszer. Van lehetőség arra, hogy teljesen átszabjam a saját igényeim szerint? Mert ezt így ebben a formában én nem tudom használni. Eddig sok márka terméke megfordult a kezemben számtalan OS-el, de ez az Android-ból az első és nekem nagyon furcsa az egész. A gmail-es rendszertől egyszerűen herótot kapok, mint ahogy az állandó szinkronizálásoktól is.
Annak örülnék a legjobban, hogy ha le tudnám gyalulni az egész szoftvert és újraépíteném a menüket. Helyenként az őskövület Samsung D600-ban is több beállítási lehetőség volt, mint ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest