Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Gery1987
üzenetére
Jaja, 512 ramost biztos nem vennék, teszel rá pár programot, használod pár hónapig, utána legszívesebben a falhoz csapnád. Meg jönnél te is hogy "szar az android mert akad, lagol, fagyogat". Max. mazochistáknak, de akkor a lenovohoz képest jó fél áron kellene lennie.
Esetleg az A536? 5ezerrel drágább, a konfiguráció ugyanaz mint a 328 csak kicsit nagyobb a kijelző, esetleg azt is érdemes lehet körbetapizni. -
bryndza
tag
válasz
Gery1987
üzenetére
Nem a launcher a problémám, hanem a fényerő. Az Alcatel nagyságrendekkel erősebb. Az egy giga, persze üt, de nekem próba során megint az D5 tetszett jobban. És egyáltalán nem akadt nem lassult. Játék nem lesz rajta futtatva, csak az alapfunkciók, net, viber, fényképező, rádió.
A Lenovot felraktam full fényerőre, és nekem nagyon gyenge volt. -
b0bcat
addikt
válasz
Gery1987
üzenetére
Ennyi pénzért ennyit kínál egy márkás, bolti telefon Magyarországon. Szerintem nem tudsz nagyon mellélőni egy Lenovo-val.
Hasonló - vagy kicsit jobb - hardverrel szerelt, kevésbé márkás kínai készülékek sem jönnek be kintről sarccal együtt számolva sokkal olcsóbban. A THL T6S - ami nagyon hasonlít ehhez hardverben, igaz, 5 colos a képernyője - sem áll meg 30 ezer alatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hasonló - vagy kicsit jobb - hardverrel szerelt, kevésbé márkás kínai készülékek sem jönnek be kintről sarccal együtt számolva sokkal olcsóbban. A THL T6S - ami nagyon hasonlít ehhez hardverben, igaz, 5 colos a képernyője - sem áll meg 30 ezer alatt.