Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona
üzenetére
Ez a masik ami ertelmetlen dolog, minek akkor bele annyi memoria? Ures = pazarlás.... és igen ,most lehet jonni azzal hogyhádehainditaszalkalmazast gyorsabban indul. Nem érdekel. Ha előtöltve figyelne felfüggesztve a memoriaban akkor gyorsabban indulna, memhiany eseten meg adott sorrendbe ugy is kilövődnek...
-
RVR400
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Ezt most lájkolnám.

Mondjuk az lenne szép, ha mindenki ugyanúgy "gondolkozna", akkor egyetlen telefontípus elég is lenne az egész világon, mert az a legjobb. Esetleg lenne belőle 16féle szín, aztán annyi...

De ilyen hülyeség miatt megpróbálni leoltani a másikat... Nem mellékesen vegyük figyelembe árképző tényezőként, hogy a Note-on egy deka LED nincs a gomboknál, míg a TE-n van, ami típusazonosság esetén is elvinne még egy 20-ast.
-
válasz
trebrona
üzenetére
Edgital levelezés:
Üdvözlöm.
Meglehet, hogy most előbb rendeltem, csak utána kérdezek, de szeretném megtudni ,hogy a megrendelt Lumia 530 Dual SIM készülék Független, mindkettő foglalat Telekom függő, vagy egyik fele zárolt, a másik szabadon használható.
Válasz:
Függetlenek a készülék sim foglalatai.
Biztosat akkor mondok, ha megjött. Október végén rendeltem, akkor úgy volt, hogy nov. 7-én hozzák ki. Aztán jelezték, hogy csak 10-én tudják hozni, de én jövő héten nem vagyok itthon, így csak utána héten tudom megnézni.
-
-
duronx
senior tag
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
trebrona
üzenetére
Dual sim-es samsung itt jóval több van mint otthon, mert itt konkrétan majdnem minden tipusnak van dual verziója. Már az s5-nek is. És általában mindent eredeti telefont jóval olcsóbban meg lehet venni...nem eredeti Kínai fake-el már elárasztottam a fél baráti körömet, nyilván egy fake s5 50-60 eur a jó minőségű fake sem drágább mint 70 eur, de azért ajánlatos 2-3-at ajándékba adni, hogy egy jó legyen benne. A kínai-kínai meg mégis csak kínai...
Jó párszor voltam itt, velük dolgozok és ismerem milyen minőségre törekednek...úgyhogy kínai cuccot biztos nem veszek. Azért köszi a segítséget...
-
tibuszh
tag
válasz
trebrona
üzenetére
Remek locker, de a hangerő gombot nem lehet beállítani h arra felkeljen a képernyő!!
Nekem nem kell semmi csilli villi prog, kijelzés.. ha megnyomok egy fizikai gombot minden épredjen fel.(jan)
Nem igazán értettem.. ahogy nézem ez valami CWM-be égetett valami?
Az is jó lenne ha Mobiluncle nél be lehetne ezt állítani h kelljen fel....Nem is tudom mit csinálok ha bekrepál ez a gomb.

Egy hónapos a teló..k* jó .. iOcean X7S !
Működik most is, de nincs nyomáspontja már.. mint ha valami rugó v valami ... félek

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Windows 11
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kuldés az mas teszta.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszönöm mindkettőtöknek