Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9975) feca81 válasza LámaZ (#9974) üzenetére


feca81
aktív tag

Látom személyeskedünk, hát tegyük azt. Fogalmam sincs mit ártottam neked, de biztos megvan az okod rá,h sértegess. Észrevettem, h szívesen osztod az embereket mindenféle vélt vagy valós ok alapján. Biztos kisebbségi komplexusod van, és így vezeted le a feszültséget, szíved joga.
Az a baj a hozzám hasonló emberekkel,hogy elvárom,hogy a pénzemért szolgáltatást kapjak, ne ígéreteket, és hazugságokat. Minek vegyek meg valamit dupla áron, amikor szimpláért is megkapom? Emlékeztetnélek,hogy a G3 899 yuan, ami kb. 140$ tegyen rá 40-60$ hasznot,de ne 80-100-at! Ha te gazdag vagy, vedd meg drágán. Nekem van egy elvem, hogy mennyit adok egy telefonért. Ennél többet számomra nem ér meg. Ennyi.
+ ha megígéri nekem, hogy 3 napon belül postázza, és 2 hét után azt mondja,hogy még 2 héten belül nem kap, had' legyek már ideges emiatt, és követeljem vissza a pénzem. Be tudom fektetni én is, Jobb, ha nekem kamatozik!

Egyszóval a közeljövőben ha nem esik túlságosan nehezedre, hagyjál békén, és idegesíts mást. Nem érdekel a véleményed, és a segítséged se kell, 31 évet eléltem nélküled, szerintem ezután is menni fog. Valahogy eddig mentek, funkcionáltak a dolgok.

Még egy dolog: az a baj a hozzád hasonló emberekkel,hogy kérdés nélkül beleugatnak mindenbe, aztán még ők vannak felháborodva, ha visszaszólnak. Engedd meg,hogy megosszam az egyik kedvenc idézetem:
"A vélemény olyan, mint a s.gglyuk. mindenkinek van, de senki se kíváncsi rá"

részemről befejeztem az off-ot,többet nem válaszolok neked.

Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.