- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Megérkezett hozzám a Kingston N3 telefon.
Első tapasztalatok:
Németországi warehouse-ból múlt hét szerdán rendeltem, ma reggel hozta a futár
Gyári tartozékok:
Telefon szép dobozban 1 akkuval (100%, hogy max 2000-2000 mAh)
Flip tok extra hátlappal (semmit nem ér kb. nincs rajta "záró mágnes", ki sem próbáltam.). Amúgy anyaga egész kellemes
Töltő
OTG kábel
képernyővédő fólia
Átlátszó szilikon tok (jól passzol)A telefonról:
Összeszerelés és anyaghasználat:
Nagyon nagy jó minőség, meg is lepődtem. iNew V3-at és Jiayu G3-at cseréltem, mindkettőnél jobbnak tűnik az anyagminőség. Szép kidolgozás, pontos illesztések, nem recseg, nem ropog. 5/5Képernyő:
Nagyon szép és éles képe van. Fényereje nem túl egetrengető, szobában 50%-on oké, nyáron, odakinn biztos, hogy nem lesz elég fényes. Pixelhiba, kockásodás nincs. 4/5Hardware:
Leírásnak látszólag megfelel, gördülékeny, gyors, jobb, mint amire számítottam a SOC alapján 5/5
WIFI elég jó (kb. pont ugyan olyan, mint a G3-ban). 4/5
GPS MTK chipsethez képest jó, 11 műhöldat fixált az udvaron kb 15 mp alatt. Szobában nem tudott fixálni. 4/5
Hangszóró hangja meglepően jó, talán a legjobb amit eddig telefontól hallottam! Hangos és tiszta! 5/5
Kamera első próbára átlagos, nem szuperjó de telefonba elmegy, félhomályban is éles képet csinál. Videót még nem próbáltam. Később dobok pár fotót.
Ujjlenyomat olvasó nehezen tanulja meg az ujjlenyomatot, viszont használat közben jól felismeri, nem enged be más ujjal vagy más személyt. 5/5Első ránézésre elég jónak tűnik, akkuidőről és fényképezőről illetve több használat után még teszek majd fel infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest