Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
stmiklosi #94647 üzenetére
Hello
Nekem meg egy Samsung 64GB bontatlan SD karit kaptam adapterrel. Na az hol ment,hol nem a telóban.
Az ürge kézzel lábbal tagadja,hogy hol vette. Vissza venni meg nem hajlandó,ezt az OLX hirdetésén találva vettem meg egy Bp-i sráctól.24 órán belül jeleztem neki,hogy hibás,azóta semmit nem tett. Még ha a fél pénzt vissza adná akkor egye fene,de NEM. Még ma is hirdeti,az OLX vezetősége nekem adott igazat,próbáljak egyezkedni vele mert a kettőnk dolga,de szabályzat ellenes,megtévesztő hirdetést felrakni az már nem probléma!
Amerikában jártam stb... Na én így jártam. Most tesztelem aztán kiderül mit dob majd ki.
6000 Ft érdemes feljelentés tenni? Szerintem elhajlítanának vele a zsaruknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest