- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Gari kérdésben én tudnék nyilatkozni.Tetű szarrágó banda szerintem.Egy 5000 ft-os szar tolatóradar miatt képesek voltak velem a legvégsőkig lejátszani a paypalos vitát és a végén visszaküldették velem azt amit EGYÉRTELMŰEN ŐK CSESZTEK EL AZZAL HOGY HASZNÁLHATATLAN SZART KÜLDTEK.
Nem elromlott,hanem nem is lehetett kipróbálni,mert az egyik csatlakozó nem volt kompatibilis!
Felét buktam a lóvénak a visszaküldés miatt.Egy magára valamit is adó bolt szerintem simán küldött volna egy másikat vagy visszautalja a pénzt,főleg hogy nem nagy összeg és a képekből amiket küldtem nekik(és a paypalnak is)egyértelműen látszik hogy miről is van szó:
[link]
[link]Nem az összeg bukása dühitett a legjobban,hisz nem halok bele 2500 ft veszteségbe,hanem az ő pitiánerségük.Még ha egy 200$-os telefonnál szórakoznának,na de egy 20$-os szarral???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest