- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Visszaolvastam egy kicsit és látom: újra fellángolt a "minek kell dual active" vita.
Annyit azért csöndesen megjegyeznék, hogy sokféle élethelyzet van... Nekem például évek óta azért van Dual SIM telóm, mert hol itthon dolgozom, hol pedig külföldön. De ha külföldön, akkor tartósan egy országban. És szeretném, ha mindkét országbeli kapcsolataim elérnének, akárhol is vagyok éppen. Egy ilyen helyzetre pedig nem megoldás az itt gyakran ajánlgatott kölcsönös átirányítás, hiszen arra a gatyámat ráfizetném!
Ugyanakkor az is tény, hogy eddig mindig Dual standby telóm volt és nem elsősorban a Dual active tulajdonsága miatt vettem a P7-et, hanem mert nagyon megtetszett (és nem bántam meg). Az, hogy most még a két kártya hívásait is tudom egyszerre fogadni, csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest